Beauty

Essence | Longlasting Lipstick Nude 03 Come Naturally en 05 Cool Nude

banner

Bij de aankondiging van de nieuwe voorjaarscollectie van Essence stonden ze met stipt op één bij vele van ons; de nude lijn van de longlasting lipsticks. Ze mooie hulzen zagen er goed uit en ook de kleurtjes waren veelbelovend. Toen de kleuren eenmaal in de winkels lagen, waren er uiteindelijk maar twee kleurtjes die uiteindelijk mijn aandacht trokken. En die show ik vandaag aan jullie! 

2015-03-25 14.44.29

2015-03-25 14.46.13

De Longlasting Nude Lipsticks zitten in een soortgelijke huls al de standaard lijn. Het verschil is dat dit matte gekleurde hulzen zijn in dezelfde kleur als de lipstick. Persoonlijk vind ik dit een leuke touch, de lijn die in totaal uit vijf lipsticks bestaat springt er op deze manier echt uit.

2015-03-25 14.46.03

De lipsticks bevatten 3,8 gram en zijn mooi vormgegeven door de bekende van Essence. De draaihuls doet prima zijn werk en de dop sluit stevig met een kliksysteem. Je hoeft er in ieder geval niet bang voor te zijn dat de lipstick per ongeluk in je tas opengaat.

2015-03-25 14.51.06 swatches

De swatches zien er tevens veelbelovend uit. Links zie je 03 Come Naturally en rechts 05 Cool Nude. De lipsticks liggen qua kleur vrij dicht bij elkaar. Beiden zijn het mooie nude (duh!) kleuren die  wel degelijk kleur bevatten maar je lippen als het ware een ‘my lips but better’ kleurtje geven. De lipsticks glijden over de huid, zijn super romig en geven veel pigment af.

2015-03-25 14.48.02 03 come naturally

03 Come Naturally is vrij paars van kleur. Ik houd wel van paarse lipsticks, dit is een vrij coole variant. Ik moest wel even wennen en denk dat de kleur me beter staat wanneer ik iets meer kleur in mijn gezicht heb (hallo vermoeidheid!). Hij staat vrij natuurlijk en brengt goed aan. Op de foto zie je één laagje, je kunt hem iets intenser maken wanneer je de lipstick wat aanzet, maar persoonlijk vind ik dit prima zo.

2015-03-25 14.48.32 05 cool nude

Hoewel ik dacht dat deze me minder goed zou staan dan zijn paarse voorganger, verrast 05 Cool Nude! Dit is namelijk helemaal geen koele kleur, maar een prachtige warme roze tint met een licht oranje ondertoon. I like! Ook deze lipstick brengt fijn aan en dekt goed in één laagje zoals je ziet op de foto. Zeker een grote favoriet van dit moment!

De lipsticks slaan de spijker op hun kop. Deze twee kleurtjes vind ik erg mooi, beide op hun eigen manier. Ze stiften super makkelijk, dekken goed en zijn makkelijk bij te werken. Dat laatste is fijn, want longlasting dat zijn ze dan weer niet. Na een maaltijd zul je je lippen toch echt even snel moeten bijstiften, maar dat is zo gebeurt. Ik ben in ieder geval fan!

Essence Longlasting Lipstick Nude is verkrijgbaar in totaal vijf kleurtjes bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,39 per stuk.

handtekening

4 thoughts on “Essence | Longlasting Lipstick Nude 03 Come Naturally en 05 Cool Nude”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *