Beauty

Essence | Lipstick 07 ‘Natural Beauty’

IMG_1584

Essence lipsticks loop ik eigenlijk altijd voorbij. Lipstick vind ik leuk, draag ik ook steeds vaker, maar kopen vind ik altijd lastig. Verder spraken de kleurtjes mij toch niet echt aan, dus skipte ik dat deel van het schap altijd. Tot ik het kleurtje Natural Beauty hier en daar op blogs voorbij zag komen. Dát was zeker een gokje waard. De eerstvolgende keer dat ik bij Kruidvat kwam, gooide ik ‘m in mijn winkelmandje. Let’s  try!

IMG_1575 IMG_1577

De lipsticks zijn sinds vorig jaar helemaal in een nieuw jasje gestoken. Ze zien er een stuk volwassener en chiquer uit dan de gekleurde hulzen van voorheen. Ik ben wel fan van de matte huls met het subtiele kleuraccent! De lipstick zelf ziet er ook helemaal gaaf uit, aan de details is ook aandacht besteed, check dat leuke logo in de stick!

IMG_1587

swatch op arm

De kleur Natural Beauty is, zoals de naam al aangeeft, een naturel kleurtje. Voor sommigen zal het een oudroze kleur zijn, voor anderen een ‘my lips but better’ tint. De lipstick is super romige en goed gepigmenteerd. De kleur is helemaal mat, daar houd ik van. Niks is meer naturel dan een matte lipstick. Aan de lipstick zit verder geen geur en een smaakje geeft de lipstick ook niet af. Dikke prima!

swatch op lippen

Deze kleur is voor mij inderdaad een mooie nude kleur. Op het eerste gezicht – van veraf – zie je niet dat ik wat op mijn lippen draag. Toch maakt het mijn look af en zorgt het voor een verzorgde en gezonde kleur op mijn lippen. De lipstick brengt prettig aan en geeft genoeg kleur af op de lippen. Eén keer stiften en klaar is Kees! Longlasting is deze Natural Beauty helaas niet. Hij blijft rustig een uurtje of 3 zitten, maar dan moet je niet drinken en zeker niet eten. Daarna moet je namelijk geheid je lippen bij stiften. Heel vervelend vind ik dat niet, de kleur is makkelijk bij te werken, zelfs zonder spiegeltje. La Biosthetique blijft mijn favoriete ‘my lips but better’, maar die is ook bijna 10 keer zo duur. Voor het geld is deze lipstick echt prachtig!

Essence Longlasting Lipstick is verkrijgbaar in twaalf mooie kleuren en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister met een Essence schap. Per stuk kosten deze mooie lipsticks maar €2,39 per stuk!

handtekening

10 thoughts on “Essence | Lipstick 07 ‘Natural Beauty’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *