Tag

Tag | Om blij van te worden!

tag om hebberig

We klagen een hoop met z’n allen en lijken nooit tevreden te zijn. Zeg nou eens eerlijk, sta jij elke dag stil bij de dingen die je blij maken? Op Just A Simple View kwam ik een tag tegen die je stil laat staan bij alle leuke dingen in je leven! Benieuwd welke dingen mij blij maken? Lees dan vooral verder!

1. Van welke mensen om je heen word je blij?
Van een hele hoop mensen! Ik geniet van de momenten dat ik quality-time heb met m’n vrouw-to-be, maar ook geniet ik van haar drie kids, wie het leven hectisch maar ook zo fijn en ‘dankbaar’ maken. Ook geniet ik van de momentjes met vrienden, die hier op het eiland erg belangrijk zijn geworden. Als je je directe familie niet om de hoek hebt wonen, merk je dat vrienden nog belangrijker worden. En dan heb ik natuurlijk nog mijn familie, wie ik niet zo vaak zie door de grote afstand. Ik kan zo veel geluk putten uit de momenten dat ik met ze ben. Conclusie? Ik word blij van een hele hoop mensen! <3

2. Van welke make-up word je blij?
Haha, drie keer raden! Nagellak natuurlijk! Maar verder word ik ook heel blij van mooie oogschaduw, je kan er zo veel kanten mee op.

quote ♥

3. Van welke films word je blij?
Jeetje, die is lastig! Ik houd erg van drama, maar of je daar nou blij van wordt… Ik heb laatste Sex & The City gezien (laat, yup I know) en daar werd ik toch wel erg blij van. Wat een heerlijke feelgood movie! Verder houd ik erg van films als The Holiday, The Devil Wears Prada en Confessions Of A Shopaholic.

4. Van welke muziek word je blij?
Ook die vind ik best lastig want ik houd van veel soorten muziek. Ik ben grote fan van musicals, Nederlandstalige muziek als Acda en de Munnik en Marco Borsato. Blij word ik ook van Racoon en Jack Johnson. Banana Pancakes van laatstgenoemde is mijn ultieme feel-good song.

http://www.youtube.com/watch?v=6Graa_Vm5eA

5. Van welke internet site word je blij?
Bloglovin’, YouTube… Sites waarop iets te lezen of te zien valt. Ik lees graag blogs en kijk graag video’s van anderen. En Netflix natuurlijk. ;)

6. Van welk eten word je blij?
Pannenkoeken! Mmmm, daar kan je me echt midden in de nacht voor wakker maken. Het liefst eet ik ze met spek en kaas. Verder ben ik dol op ijs, maar ik weet natuurlijk niet of dat telt. ;)

Food

7. Van welke momenten word je blij?
Van kleine momenten, lekker met Pris een wandeling maken en neerploffen op een terasje. Ik kan blij worden van een goed cijfer wat ik terug krijg van m’n studie nagelstyling en een fijne Skype-versie met mama. Ik ben gelukkig als ik weer eens voor de klas sta en m’n echte vak uit mag oefenen. En natuurlijk loop ik warm op momenten dat er een mooie make-up collectie wordt geïntroduceerd!

8. Met welke eigenschap van jezelf ben je blij?
Altijd moeilijk, iets positiefs over jezelf benoemen. Ik ben een harde werker en ga voor je door het vuur. Maar alleen als je dat verdient. Wederzijds respect zeg maar. ;)

friendship
9. Van welke hobby’s word je blij? 
Van bloggen, lezen, nagelslakken en lekker eten (ja ook dat laatste is een hobby).

:D

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen en weer een klein stukje van me te leren kennen. Neem de tag gerust over wanneer je dat wilt!

En nu jij! Vertel eens…

Wat maakt jou nou echt blij?

Foto’s via We Heart It

8 thoughts on “Tag | Om blij van te worden!”

  1. Erg leuke tag! :) wat mij blij maakt is de momenten met mijn vrienden, het idee hebben jezelf te kunnen zijn en gewaardeerd worden :) en thuis komen na het werk haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *