Winactie

Winnen | Elodie Unicorn Mok

Het is weer zondag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe winactie! December loopt bijna op haar eind… Volgende week sluiten we af met een knaller maar vandaag heb ik ook weer een heerlijke – schattige – give away voor jullie! Je favoriete kop koffie, thee of warme choco drinken in stijl? Dat kan uit deze toffe mok!

Even geleden liet ik jullie al een aantal heerlijke items uit de webshop Radbag zien. Ik bestelde een extra Elodie Unicorn mee, speciaal voor de winactiemaand. Deze mok is super groot en hier past dus een heerlijke kop thee, koffie of warme chocolade melk – met slagroom natuurlijk – in. Daarnaast staat deze cutie gewoon ook heel leuk op je bureau. Een echte blikvanger!

Hoe maak je kans op de Elodie Unicorn Mok?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Elodie winactie loopt t/m 12 januari 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

KLIK HIER VOOR MEER WINACTIES DEZE MAAND!

 

11 thoughts on “Winnen | Elodie Unicorn Mok”

 1. Wat een gave mok! De hou ik voor mezelf al zal mijn dochtertje dan wel erg jaloers zijn! Krijg al zin in warme chocolademelk met slagroom! Ik volg op FB en Bloglovin (loved/saved).

 2. Wat een leuke mok voor mijn nichtje met haar unicorn onesie. Dan inderdaad heerlijke chocolademelk met slagroom en marshmallows erin. Ik volg je via FB.

  1. Dit is écht een feest! Ik zou mijn dochter hier graag mee willen verrassen! Ze is bijna jarig en dol op unicorns! 😀
   Kortom, ik doe graag mee!

   Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

 3. Die mok is echt supercute!
  Ik volg op fb en instagram en heb m’n zus getagd omdat die dat ook leuk zou vinden 👌

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *