Picture It

Picture It | Januari ♥︎ Kerstfoto’s, liefde, Bassepoes en trotse vrouw

Inmiddels is januari alweer ruim een week aan de gang en zit ik ook alweer volop in het werk! Afgelopen week waren Pris en ik heerlijk een paar dagen weg en liepen mijn geplande blogberichten wat vertraging op. De komende week komen er in ieder geval weer een aantal toffe reviews én de beloofde give-aways online. Maar nu, blikken we nog even terug op de laatste maand van 2019!

In december bestond mijn blog alweer 7 jaar en dat vierde ik traditiegetrouw met een aantal winacties. Sommigen lopen nog steeds en komende week verschijnen er sowieso nog 2 toffe acties! De bovenstaande winactie met Pink Gellac was zo’n succes dat Pink en ik daar een vervolg aan besloten te geven! To be continued… ♥︎ Begin december was er Kerstmarkt in Leeuwarden en we besloten zondag ochtend spontaan om met zijn allen de boot te pakken. Het was zo leuk! ♥︎ Toen Sinterklaas voorbij was, haalden we meteen de Kerstboom in huis. Zo leuk, ik heb genoten van al die Kerst sferen.

Halverwege december plaatste ik deze heerlijke kleffe foto van lief en mij. Ik was super trots want ze rende de Adventure run. Een hele prestatie als je weet waar ze anderhalf jaar geleden stond. Super trots op haar! ♥︎ Hier zijn we nog steeds super blij met het Neveo Familie Album en mijn ouders ook. Leuk dat ik daarbij ook nog een jaar abonnement aan iemand anders cadeau kon geven. ♥︎ Luie Bassepoes. Ik haatte altijd katten (geen understatement), maar sinds we Bas hebben ben ik verliefd.

Trind! Naast Essie absoluut mijn nieuwe favoriet op het gebied van normale nagellak. ♥︎ Kerstborrel! De donderdag voor de vakantie had ik een borrel van het werk en Jippe had zijn eerste Kerstviering op school. Het jasje van OppoSuits paste Jippe nog net en dus konden we in stijl naar ons uitje. ♥︎ Sieraden van AnneCathalijne, leuk!

En toen was het tijd voor…. vakantie! Chocolademelk drinken in het dorp en uiteraard hielp ik Jippe graag bij zijn overstromende mok. ♥︎ Kerstavond hadden we een paar kleine cadeautjes met het gezin, super gezellig! ♥︎ Op Eerste Kerstdag was het traditiegetrouw tijd voor de foto’s. Deze foto vind ik fijn. <3

Jippe vroeg al een aantal weken om nagellak en met Kerst wilde hij glitters. En natuurlijk doen we dat dan! ♥︎ Deze winactie van Elodie de Unicorn Mok loopt nog t/m 12 januari!

Op nieuwjaarsdag ging de Kerstboom alweer de deur uit (huilen) omdat we die week 5 dagen weggingen. Dit tafereeltje in de stolp heb ik nog even laten staan, die vind ik zo leuk. ♥︎ De laatste dag van het jaar… Terugblikken bij deze mooie foto. Liefde <3

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *