Winactie

Winnen | Wie gun jij een Feel Good Box?

Merry Christmas! Elk jaar rond Kerst organiseer ik naast de winactiemaand een aparte give away. Deze give away is niet bedoeld voor jezelf maar juist om cadeau te geven aan iemand anders. Ook dit jaar heb ik weer een verrassingsbox gevuld vol met heerlijke producten en items om het jaar goed mee te beginnen. Ken jij iemand die je dit gunt? Lees dan gauw verder!

Wat zit er in de box?

Elk jaar verzamel ik allerlei items in de box. Van te voren laat ik dit niet zien omdat het juist leuk is dat het een verrassing is. Daarnaast vul ik de box regelmatig nog aan met dingetjes die ik tegenkom waarvan ik denk dat ik er iemand anders blij mee kan maken. Ik kan in ieder geval verklappen dat er gellak (incl. lamp), verzorgings- en beautyproducten, nagellak, boek en stationary in zit. Dus, wie gun jij een spetterend begin van 2020?

Hoe maak je kans op de Feel Good Box om cadeau te geven?

 Volg You Nailed It via (één van) onderstaande media.
– Facebook
– Instagram
Laat mij in de comments of via Facebook/Instagram weten aan wie jij de box cadeau wilt doen. Wil je dit niet openbaar vertellen, geef het dan door via dit formulier.
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Feel Good Box winactie loopt t/m 7 januari 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

KLIK HIER VOOR MEER WINACTIES DEZE MAAND!

 

13 thoughts on “Winnen | Wie gun jij een Feel Good Box?”

 1. Wat een lieve actie, dankjewel ! Ik zou de Feelgoodbox graag aan mijn zusje willen schenken, want ik bewonder de manier waarop ze kids, thuis, werken, haar man, hobbies en een druk sociaal leven weet te combineren , met een glimlach voor iedereen ! Mij lukt dat niet 🤣, ik ben verwant aan ‘grumpy cat’ denk ik……
  Ik volg en like je al op Facebook en instagram .

 2. wat een geweldig gebaar, verras mijn schoondochter jonneke maar met dit prachtige exemplaar, schitterend kado voor haar huwelijk van 12,5 jaar #duimenmaar
  2020 zou niet mooier kunnen beginnen als ik dit mooie kado voor haar zou mogen winnen

 3. Voor mijn lieve warme en gulle vriendin Eveline die áltijd éérst aan de anderen denk en nóóit eens aan HAAR zélf ! En dat moet eens veranderen want af en toe egoïstisch zijn is helemaal niet fout!
  Gedeelt op facebook onder dinygijsberts en Ig onder Momzymom

 4. Ik gun dit mooie pakket mijn zus.
  Ze is er altijd voor me en we ondernemen vaak gezellige dingen.
  Om haar te bedanken zou ik haar graag willen verrassen.

 5. Wat een mooie actie. Deze Feel Good Box doe ik graag cadeau aan mijn lieve vriendin Miranda Maton om haar te bedanken voor onze fijne vriendschap!

  Hele fijne feestdagen iedereen en een gelukkig en gezond 2020!

 6. doe graag mee voor deze mooie box en zou die graag schenken aan mijn dochter omdat ze altijd voor iedereen klaar staat, volg je op instagram en facebook

 7. Ik doe graag mee om deze box aan een vriendin te geven. Ze is op 1 januari jarig en kan dit wel gebruiken! Superleuk pakketje! Ik volg je natuurlijk ook.

 8. Super leuke actie! Ik maak graag kans voor een vriendin die wel een opvrolijker kan gebruiken (:
  Ik volg je op alle genoemde social media.

 9. Dit is echt een super lieve actie! Mijn “dochter” eigenlijk die van mijn vriend! Maar ze zegt al jaren mama tegen mij! Ik ken haar nu 19 jaarZe heeft het erg moeilijk! Vorig jaar de scheiding. En ze heeft nog een hele lange weg te gaan! Ik steun haar hierin. Het hele verhaal wil ik best privé vertellen. Maar niet hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *