Winactie

Winnen | Een houten horloge van Greenwatch

Hoog tijd voor een nieuwe winactie, vond ik zelf! Het is alweer even geleden dat je iets leuks via mijn blog en/of social media kon winnen. Toen ik een houten horloge mocht reviewen, besloot ik deze niet zelf te houden, maar weg te geven. Vandaag laat ik je kennis maken met Greenwatch én maak je kans op een tof houten horloge!

Een tijdje geleden deed de houten horloge zijn intrede in Nederland. Ik vond het ideaal en deed er meteen één cadeau aan Pris omdat die altijd irritaties heeft van normale horloges. Horloges van houd hebben veel voordelen. Buiten het feit om dat het voor veel minder irritatie zorgt, is een houten horloge licht van gewicht en erg duurzaam.

De horloges van Greenwatch worden met de hand in elkaar gezet en voor elk verkocht horloge planten ze een boom terug. Het donkere hout van het horloge heeft een klassieke en tegelijkertijd stoere uitstraling. Het horloge is voor zowel dames als heren perfect! De achterkant van de horlogekast is ook van hout waardoor het gedeelte wat normaal gesproken van metaal is, niet de huid raakt. Daarnaast kan je dit gedeelte ook laten gegraveerd om er een persoonlijk cadeau van te maken.

Omdat wij al een houten horloge hebben én ik verslingerd ben aan mijn Apple Watch, ga ik deze opsturen naar één van jullie. Lees goed hoe je meedoet!

Hoe maak je kans op dit houten horloge van Greenwatch?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Deze winactie loopt t/m 25 november. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Wanneer je meedoet met de winactie, ga je akkoord met de voorwaarden.

Horloges van Greenwatch zijn te koop bij verschillende verkooppunten en in de webshop. Je hebt al een houten horloge vanaf €49,95.

34 thoughts on “Winnen | Een houten horloge van Greenwatch”

 1. Goedemorgen… .
  Prachtige watch 😍
  Helemaal mijn stijl
  Het matches perfect bij mijn outfits.
  Mooie kleur
  Fijn om hiermee altijd ergens op tijd te kunnen komen 👌🏻
  Een horloge heb ik niet en is zo handig dat als de batterij van mijn smartphone leeg is ik kan zien hoelaat het is.
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie.
  Op al jou social media kanalen volg ik je.
  Je fb pagina. like ik en als er een post staat van dit artikel dan laat ik een reactie achter, op twitter volg ik je en op in volg ik je ook en zal ik hetzelfde doen als op fb..

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een fijne dag 😉

 2. Wat een leuke actie en een super mooi horloge. Mijn dochter wil graag mijn horloge hebben (uit Disneyland) dus mocht ik deze winnen dan houdt zij er ook nog wat aan over. Dan mag ze hem eindelijk hebben. Vind de kleur van het houten horloge echt heel erg mooi.

  Ik volg je op Facebook en op Instagram. Twitter nog niet maar dat zal ik gaan doen.

 3. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou @KimberlydeJager graag dit houten horloge willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Harde wind, kou of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  (Geliket & gedeeld via FB)

 4. Ik hou enorm van horloges en een houten horloge heb ik nog niet, maar zou ik wel graag willen! Deze is echt prachtig!
  Ik volg je via Facebook en Instagram (daar heet ik boekbabbels)

 5. Wat een prachtig horloge.
  Ik volg je op Facebook en Twitter en ik heb deze mooie actie gedeeld op Facebook en geretweet op Twitter

 6. Een mooie kleur! Ik ben wel benieuwd naar een houten horloge. Dan ben ik weer helemaal op en bij de tijd ;-) Volg op FB, Bloglovin en gedeeld op G+

 7. Super gaaf!!! Ik doe zeker weten mee en ook met alle extra winkansen, ik doe mee op Instagram, Facebook én Twitter zodat ik meer kansen heb 😍 ik ben erg benieuwd en zal duimen!!

 8. Aahh wat een mooi horloge! Ik vind de kleur erg speciaal en heerlijk herfstig haha. Ik doe graag mee hoor, ben zelf niet het type van zware metalen horloges dus dit is ideaal. Ik volg via twitter :).

 9. Wat bijzonder een horloge van hout! Gaaf zeg, nog nooit gezien.. wist niet dat het bestond maar prachtig!! Ben er reuze benieuwd naar hoe deze om mijn pols staat.

  Ik volg je op Instagram!

 10. Lieve Lisanne, wat een prachtig houten horloge! Mocht ik het winnen, dan zou ik het cadeau doen aan mijn lieve moeder (70). Zij is deze week week helemaal uit Frankrijk gekomen om voor mij te zorgen en me steunen. Geweldig fijn! Dat doet ze binnenkort vast nog een keer, want deze operatie is helaas mislukt. Dit horloge past echt bij haar. Ik volg je op Facebook en in het echte leven!
  😘 Liefs, Nanne

 11. Wat een mooi houten horloge, ik vind het een prachtig cadeautje voor onder de boom!
  Aangezien ik degene ben die alle cadeautjes koopt , zou het echt een leuke verrassing voor mezelf zijn.

  Ik volg je op Facebook, Instagram (mirremeid) en twitter (hellingmanm)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *