Lifestyle

De leukste (schoen)cadeautjes voor je peuter én puber

Sinterklaas komt volgende week aan in Nederland en voor het eerst in jaren kijk ik er weer naar uit. Het is zo leuk om te zien dat Jippe zich steeds meer bewust wordt van het feestgebeuren en eerlijk is eerlijk, ik mag onze kinderen gewoon graag verwennen. Met Sinterklaas hebben we dan natuurlijk hét perfecte excuus! Jippe bladert driftig door de speelgoedboekjes en roept bij elke speelgoedcommercial ‘Die wil ik ook hebben!!’. Omdat we met onze peuter vanaf 17 november weer vol in de Sinterklaas zitten, moeten onze drie pubers, uuuh, jongvolwassenen, natuurlijk ook ineens weer meespelen. 17 november wordt hier de schoen gezet. Door zowel onze peuter als puber! Een paar leuke ideetjes voor kleine cadeautjes onder de 10 euro, vind je in deze blogpost!

De peuter

Cadeautjes voor Jippe verzinnen vond en vind ik niet zo heel moeilijk. Een baby of peuter is over het algemeen toch overal nog wel blij mee. Daarbij kun je ook nog lekker voor praktische cadeaus zoals pantoffels gaan. Zelf houden wij altijd enorm van boekjes, puzzels of Duplo. De stiften van Stabilo Cappi wil ik ook zeker aanraden voor peuters. Wij vinden ze ideaal! De spelletjes van Nijntje zijn regelmatig voor leuke prijsjes te koop bij Kruidvat, ook het bekijken waard!

De puber

Voor de puber vind ik het toch altijd wel een tikkeltje lastiger. Die geloven natuurlijk niet meer en zetten al een tijdje geen schoen meer, maar sinds de komst van Jippe is dat uiteraard veranderd. Jippe staat er op dat zijn broer en zussen hun schoen naast die van hem neerzetten én meezingen. Dus tja, dat verdient natuurlijk een cadeautje. Om er nou altijd een paar pepernoten of iets lekkers in te doen is ook zo saai. Daarom is een spelletje, een lekkere deo of aftershave, een etui of een leuke accessoire zoals smartphonehoesjes van Casimoda.nl altijd een goed idee.

De komende tijd zal ik meer aandacht besteden aan leuke tips rondom de feestdagen. Want alhoewel ik de kou vreselijk vind, ik ben dol op de feestdagen, cadeautjes en samen vieren. Houd de blog dus in de gaten voor meer inspiratie!

 

2 thoughts on “De leukste (schoen)cadeautjes voor je peuter én puber”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *