Winactie

Winnen | WECOLOUR verwenpakket voor je haar t.w.v. €75,50!

Mijn haren… Ik heb er een haat-liefdeverhouding mee. Sinds een tijdje ben ik eindelijk weer blij met de kleur (al moet het nodig weer geverfd worden) en merk ik dat het langzaam weer wat gezonder wordt. Persoonlijk verf ik mijn haar al jaren. Eerst lange tijd zelf, tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar door de kapper. WECOLOUR is een webshop dat alles verkoopt voor jouw (geverfde) haren. Vandaag laat ik je kennismaken met een aantal producten én kan jij dit pakketje winnen!

WECOLOUR is opgezet in 2014 met het idee om goede, kwalitatieve haarverf zo puur mogelijk te houden maar daarnaast voor een degelijke prijs aan te bieden. In de webshop van WECOLOUR verkopen ze dus in eerste instantie haarverf. Deze is ontwikkeld in samenwerking met een chemicus uit Italië en is zo puur mogelijk. Voor €19,95 heb je een haarverfpakket in huis. Er is eindeloos keuze in kleur. De verf heeft véél pigment voor een krachtige, lange dekking en verzorgt je haar. De haarverf is na opening houdbaar en kun je dus ook gebruiken om je uitgroei te verven.

Naast haarverf, verkoopt WECOLOUR ook verzorging- en stylingproducten, speciaal voor geverfd haar. Onderstaande producten zijn speciaal ontwikkeld om geverfd haar optimaal te verzorgen.

Shampoo & Conditioner

Deze shampoo en conditioner zijn speciaal ontwikkeld om geverfd haar extra te verzorgen en de kleur langer mooi te houden. Ze bevatten geen sulfaten, siliconen en parabenen. Hierdoor zijn ze heel mild voor je haar en je hoofdhuid. De shampoo reinigt het haar zonder het teveel te ontvetten of beschadigen. De conditioner werkt ook als een masker. Het versterkt de balans van het haar, verzorgt het en geeft het veel glans. Beiden ruiken ze heerlijk fris naar citrus, zijn ze geconcentreerd en dus super zuinig.

WECOLOUR shampoo en conditioner (250 ml)  – €14,50 per stuk of samen voor €27,50

Dark Bamboo Shampoo

Het paradepaardje is de Dark bamboo shampoo, of eigenlijk treatment van klei met bamboe. Deze treatment reinigt, zuivert en verzorgt het haar. De bamboe verwijdert voorzichtig alle onzuiverheden van de hoofdhuid en het haar, waardoor de verzorgende ingrediënten beter in het haar kunnen doordringen.  De dark bamboo heeft de werking van een shampoo en conditioner in een. Het reinigt je haar maar verzorgt en voedt het ook.De klei schuimt niet en is heel zacht voor je haar en de hoofdhuid. Natuurlijk bevat ook dit product geen sls, parabenen en resorcinol.

WECOLOUR Dark Bamboo Shampoo (200 ml)  – €17,50 

Argan Silk

De Argan Silk is een rijke, verzorgende formule voor (gekleurd) haar. Ik ben dol op dit soort goedjes! Argan Silk hydrateert, voedt  en zorgt voor een zijdezachte glans. Daarnaast beschermt het je haar tegen vocht en hitte.  Ook de silk bevat geen sls, sulfaten, parabenen, resorcinol en peg. In de Silk zit argan olie dat moleculair omgezet is naar een crème. Het verzwaart je haar niet en haalt de pluis eruit. Ook als je je haar niet verft, kun je het gebruiken.

WECOLOUR Argan Silk (75 ml)  – €11,50 

Volume Mousse

WECOLOUR heeft niet alleen aan verzorging maar ook aan de styling gedacht! Volume mousse voor het stylen van je haar, voor alle soorten haar en haarstijlen. Voor een volumineuze of juist naturelle look. De mousse is vegan en bevat geen sls, parabenen en formaldehyde. Het is zacht voor je haar, plakt niet en geeft je haar volume. In deze mousse zijn zeer hoogwaardige (natuurlijke) bestanddelen verwerkt en vooruitstrevende technologiën toegepast. Zo zijn bijvoorbeeld extracten van de zilverlinde en pure camellia (of Witte Japonica) olie toegepast. De mousse zorgt voor een beter vochtgehalte in je haar, je haarkleur is beschermd en krijgt een zijdeachtige glans.

WECOLOUR Volume Mousse (150 ml)  – €17,50 

Maak kans op dit heerlijke pakket van WECOLOUR t.w.v. €75,50

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De WECOLOUR winactie loopt t/m 17 februari. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

52 thoughts on “Winnen | WECOLOUR verwenpakket voor je haar t.w.v. €75,50!”

 1. Goedemorgen…..
  Deze grandiose winactie komt als geroepen…..
  Ik doe héél graag mee met deze leuke winactie op deze vroege ochtend….
  Op dit moment heb ik al wekenlang ontzettend veel last van schilfers en korsten op mijn hoofdhuid…
  Als ik op een bepaalde plek mijn hoofdhuid aanraak doet het flink veel pijn….
  Ben op zoek naar haarverzorgingsproducten die mijn geverfde kapsel de perfecte verzorging geven.
  Ook om de kleur ervan langer mooi te laten blijven.
  Want heb zoveel grijze haren die me veel ouder doen lijken dan dat ik ben.
  Fijn dat deze te winnen producten geen siliconen, parabenen en sulfaten bevat.
  Dat dit mild is voor je kapsel en de hoofdhuid.
  Niet alleen huidschilfers, vuil en stof worden hiermee verwijderd.
  Waarvan de laatste twee in een grote city waar veel luchtvervuiling is door auto’s, vrachtwagens, fabrieken etc. komen en waardoor het kapsel ook kurkdroog word, minder gaat glanzen en dof word.
  Dus deze bovengenoemde producten houden je kapsel en hoofdhuid gezond en laten het glanzen.
  Vaak gebruikt men veel te veel shampoo en conditioner omdat men het lekker veel wil laten schuimen wat ongezond is.
  Graag zou ik dit te winnen pakket willen winnen om te proberen….
  Dit schijnt heel mild te zijn.
  Het voorjaar komt eraan en de winter doet ook niet veel goeds want het kapsel is ook statisch.
  Op al je soc. med.k. volg ik je, op twitter waar ik als jij deze winactie heb getweet zal liken en retweeten.
  Instagram is waar ik jou al geruime tijd volg en dat als je hiervan een foto plaatst ik deze like en daaronder een reactie zal plaatsen.
  Je fb. pagina like ik en ook daar zal ik een reactie achtergelaten onder een foto die je plaatst van dit en natuurlijk like ik het.
  Op bl. geef ik deze post van jou een hartje en save ik dit ook.
  Mijn emailadres is vermeld in de speciale balk hiervoor.

  Een hele fijne dag 😉

 2. Hoi hoi goedemorgen
  Doe ook dolgraag mee ik verf mijn haartjes sinds nu bijna 5 jaar om de zoveel maanden,en ik merk nu ook wanneer ik het geverft heb dat bij mijn voorhoofd wat branderig word en krijg geïrriteerde voorhoofd losse schilvertjes en droge hoofdhuid ,desondanks blijf ik lekker mijn haartjes zwart verven. Gelukkig geen grijze haren nog niet teminste🤔😉
  Van nature heb ik licht bruin blond kleine rode gloed erdoor heen en zwart staat echt mooi bij mij. Deze producten zouden geweldig zijn, ik ken deze merk overigens niet, zou wel graag kennis willen maken met deze producten, wat super fijn dat er geen  sls, sulfaten, parabenen, resorcinol en peg inzitten,super fijn alleen weet ik niet wat peg betekent?🤔
  Ik volg jou op alle page’s

  Facebook zal ik ook reageren als jessica jill john leidner en vriendinnen getaggen en vragen of ze ook gezellig mee willen doen en zal ik het delen
  Twitter yessicakoot1 als je deze actie ook op twitter heb staan zal ik reageren retweeten en GERETWEET reageren😗
  Instagram Yessicaleidner als je deze actie ook op ig heb staan zal ik reposten reageren en opslaan bij mijn verhaal en tag ik jou daarin.
  Bloglovin hartje 💖 gedaan
  YouTube volg jou al een poosje als Yessicaleidner
  Pinterest volg ik jou ook en deze leuke actie heb ik gedeeld naar Pinterest ik heet yessica leidner het staat bij winacties ik heb veel volgers op Pinterest😍

 3. Ik zeg heel graag! 🌈⭐️❤️
  Lijkt me heerlijk om straks mee te nemen in de koffer op mijn 1 e vakantie sinds 7 jaar !
  Lange geverfde haren zouden dit zeer goed waarderen 🍀
  Volg je op Facebook en instagram

 4. Dat klinkt goed. Ik ben op zoek naar een goede shampoo en conditioner voor mijn haar. Ik ken het merk niet en zou graag kennis willen maken. De meeste producten maken mijn haar vet na het gebruik. Ik volg je op Facebook.

 5. Goedemorgen. Dit merk zegt mij niets. Maar ik ben dol op nieuwe merken en producten ❤️. Mijn geverfde haar wordt steeds droger van het verven. Het groeit ook niet zo hard als ik wil😀. Ik zou dit willen winnen dan zou ik samen met mijn dochter deze producten willen proberen 👍. Ik volg je op fb en Instagram. Twitter heb ik niet. Fijne dag!!!

 6. Wat een gave winactie😃😍😍😍 ik verf mijn haar niet vaak puur omdat mijn hoofdhuid dit niet fijn vind, branderig gevoel. Ik ben van plan mijn haar weer te verven en wil dit merk graag proberen dus ik doe mee. Ik heb helaas alleen instagram😔 😘😘

 7. Wauw super! Ik heb enorm wat problemen met men blond gekleurd haar. Het wordt super snel geel, en ik wil het graag assig houden. Hopelijk kunnen deze producten me ook helpen.

  Btw, heel veel succes nog met je blog. Je schrijft echt super goed!!!

 8. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag dit WeColour-pakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Harde wind, kou of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  (Geliket & gedeeld Facebook & Insta)

 9. Lijkt me een heerlijk verwenpakket voor mijn haren.
  Ik volg je op Bloglovin,Instagram, Facebook en Twitter
  En ik heb deze toffe actie gedeeld op Facebook en geretweet

 10. Een nieuwe lente, een nieuw kleurtje in mijn haar, maar dan wél op een veilige manier, zoals met WECOLOUR! Want ik geloof je met mijn ogen dicht Lisanne, met deze producten van WECOLOUR kan het gewoon niet misgaan, mijn haar maakt dólgraag kans op een nieuwe look én een heleboel verwennerij, dat mag ook wel na de donkere koude maanden onder een muts!
  En…ik volg je Bloglovin, Instagram, Facebook en Twitter en heb deze prachtige kans op geweldig haar gepind!

 11. Een heerlijk pakket, zou ik heel graag willen gebruiken voor mijn haar, ben erg benieuwd naar de producten 😀😀😊😊, heb alle stappen doorlopen 😍😍

 12. Had ook al op Facebook gereageerd maar voor de zekerheid hier ook nog een keer. Heb hier ooit proefmonsters van gehad, maar zou het graag nog eens uitgebreider proberen! Volg op alle kanalen!

 13. Ik doe graag mee met deze winactie.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Twitter (_liekeee) en Instagram (liekevv24)

 14. Wat een verwennerij voor mijn haren, ik loot heel graag mee! ❤️
  Volgen doe ik op facebook, twitter en bloglovin.
  Nu maar duimen….. 🍀

 15. doe graag mee voor dit heerlijke pakketje voor mijn vrouwtje die hier zeer blij mee zal zijn, volg je op instagram en facebook

 16. Na de laatste verfbeurt zelf wat eczeem plekjes gekregen…voorlopig dus even niet meer verven en d enoel laten herstellen. Daarbij kan ik dan wel wat hulp gebruiken. Volg je op alle drie de kanalen.

 17. Droge schilferige huid hier kan absoluut een goed product gebruiken wat wel goed zn werk doet ik volg jullie via facebook😃

 18. Hey Lisanne wat een leuke blog😃! ik zou graag mee willen doen aan deze winactie omdat mijn moeder gaat bijna nooit naar de kapper maar de laatste keer is mijn moeders haar verpest ik wil mijn moeder graag met dit mooie pakket verassen. Omdat ze altijd voor iedereen dier en mens klaar staat . Ik volg je via instagram facebook en twitter.

  Groetjes sylvana

 19. Ik volg nu op Instagram en doe graag mee. Momenteel verf ik mijn haar zelf, maar het produkt wat ik nu gebruikt geeft een allergische reactie en is snel vervaagd. Heel nieuwsgierig naar Wecolour!

 20. Dat klinkt als een productlijn waar mijn haar naar snakt, ik doe dus heel graag mee !
  Ik volg je op Bloglovin , Facebook en Instagram , overal dezelfde naam.

 21. Lijk me heerlijk producten, zou ze graag uit willen proberen, ben erg benieuwd.
  Alle stappen doorlopen :) :)

  Groetjes Anneliese

 22. Wat een geweldig fijn verwenpakket! Ik doe graag mee.

  Ik volg je op facebook, instagram (mirremeid) en Twitter (hellingmanm.

 23. Ik ben enthousiast! Ik zou graag eens kennis willen maken met deze producten en doe daarom dan ook graag mee!
  Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge