Lifestyle Winactie

Winnen | 2 Purpuz Planners 2020

Al sinds het uitkomen van de Purpuz zijn we hier fan. En wij zijn niet de enigen, Purpuz is niet voor niets één van de best sellers van Bol op het gebied van planners. De Purpuz is namelijk meer dan een planner. Het is een werkboek én super overzichtelijke agenda in één. En deze kun je gebruiken zoals jij dat prettig vind. In deze blogpost vertel ik je wat de Purpuz ook alweer inhoudt én geef ik er twee weg!

De Purpuz Planner is een combinatie van een agenda en een werkboek. Het werkboek is bedoeld om toe te werken naar je doelen en dromen te realiseren. Purpuz is erg realistisch, je kunt niet aan ieder doel tegelijkertijd werken en niet alles direct behalen.

De Planner werkt met 8 tools:

 1. De Purpuz map helpt je om je dromen te visualiseren;
 2. De Purpuz matrix helpt je om je dromen te ordenen;
 3. Het Purpuz plan helpt je om je doelen op te delen in stappen;
 4. Het Purpuz pad helpt je om je doelen te voorzien van tijd en volgorde;
 5. De maandplanning geeft je structuur en overzicht;
 6. De weekplanning geeft je jouw dagelijkse to do’s;
 7. Dagreflectie laat je stilstaan bij wat goed ging en waar je in kunt groeien;
 8. Vragen aan jezelf laat je stilstaan bij afgelopen maand, het heden en de toekomst.

Naast al deze mooie extra’s, is het stokpaardje van deze planner toch wel de mooie en overzichtelijke weekindeling. De horizontale weekindeling geeft ruimte om geordend te plannen en daarnaast is er ook gedacht aan lijstjes en is er ruimte voor creativiteit. De weekindeling heeft niet veel poespas, waardoor het clean en overzichtelijk oogt. Elke week vind je een quote die je op de één of andere manier aan het denken zet. Daarnaast vind je in de planner ook prachtige foto’s, zeker een pluspunt!

Een uitgebreid kijkje in de Purpuz geef ik je in deze blogpost

2020 is natuurlijk al even begonnen, maar het is nooit te laat om aan je doelen te werken! Heb jij nog geen planner of agenda of ben jij helemaal enthousiast geworden en wil je alsnog switchen? Dan is onderstaande winactie het helemaal voor jou! Het leuke is, je maakt niet kans op één maar op twee planners! Werken aan je doelen is leuker met zijn tweeën en werkt natuurlijk vaak ook nog stukken beter! Lees dus goed wat je moet doen om kans te maken op een grijze én roze Purpuz!

De Purpuz Planner 2019 is verkrijgbaar in het roze en grijs en gaat vanaf €34,99. Hij is te koop bij Purpuz, Bol of bij verschillende boekhandels.

Hoe maak je kans op een Purpuz Planner voor jou én iemand anders?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Vertel aan wie jij de tweede Purpuz cadeau wilt doen.
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Purpuz winactie loopt t/m 30 januari 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

KLIK HIER VOOR MEER WINACTIES DEZE MAAND!

 

 

14 thoughts on “Winnen | 2 Purpuz Planners 2020”

 1. Ik dow graag mee met deze super mooie winactie!Ik volg younailedit via Facebook, Instagram en Twitter. @LiaMajoor, dit is wat voor ons! Kunnen we beide werken in deze mooie planner!

 2. Ik doe mee. Mijn vriendin en kaderlid collega van het Regionale Platform Noord-Limburg van vakbond FNV in Weert en de BedrijfsLedenGroep van NLW in Venray Sussanne Lanser krijgt dan de tweede ! Dit werk doen we vrijwillig náást onze fulltime baan! Ik volg op ig onder Momzymom en Facebook onder dinygijsberts twitter onder MissMomzy .

 3. Deze planner vind ik echt iets voor mijn vriendin. Ze stelt zichzelf behoorlijk wat doelen en moet goed het overzicht houden. Natuurlijk ga ik hem zelf ook gebruiken, ik kan wel wat structuur gebruiken.

 4. Ik doe graag mee voor mijn zus Monique, erg druk met gezin en een eigen bedrijf waar veel stappen gezet gaan worden dit jaar. Deze planner zou haar zeker helpen.

 5. doe zeer graag mee voor de planners en schenk het tweede aan mijn dochter die veel moet plannen voor de kinderen, volg je op instagram en facebook

 6. Ik zou mijn zus Chantal de tweede geven aangezien zij sinds deze maand routeplanner is voor het nieuwe zorgteam.

  Facebook: Linda van Duren
  Instagram: @lindaenbjorn
  Twitter: @lindaenbjorn

 7. Ik deel met mijn dochter, die kan ook wel een planner gebruiken, zij heeft een druk gezin.
  Ik heb geen Soc. Media( om privéredenen) , volg alleen op bloglovin (Oma Will)
  Hoop mee te mogen doen

 8. Dat is een mooie planner! Ik zou deze graag gebruiken. Mijn hoofd loopt altijd over van afspraken, ideetjes en plannen en nu kan ik het mooi bij elkaar opschrijven in deze prachtige planner. Ik gun de andere dan mijn vriendin Sandra. Ik volg je op Instagram en Facebook. 🤗

 9. Ik doe heel graag mee! Ik volg je op facebook en instagram. Ik ga de tweede schenken aan een vriendin, zodat we samen nog heel veel afspraken kunnen maken! En onze traditie om naar de Efteling te gaan elk jaar staat er dan zeker in!

 10. Wat een mooi systeem.
  Ik doe mee via Facebook.
  Mocht ik winnen dan geef ik er 1 aan mijn 17 jarige dochter Sofie. Ze heeft CRPS in haar rechtervoet en dat nu al 1,5 jaar. Ze heeft dagelijks zo enorm veel pijn. En ze probeert zich er dapper doorheen te slaan! Ben mega trots op haar. Met deze planner kan ze haar doelen maken, volgen en hopelijk halen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *