Inspiratie Lifestyle

Luxe cadeautips voor hem en haar

Soms heb je van die gelegenheden die vragen om een luxe of extra speciaal cadeau. Het behalen van een mijlpaal, je verjaardag, een bruiloft en ga zo maar door. Wanneer jij vindt dat je eigenlijk nét iets extra’s cadeau wilt geven kan het soms moeilijk zijn om te bedenken wát. Ik zet een aantal ideeën voor je op een rij!

Luxe overhemd of kleding

Wanneer iemand geslaagd is of bijvoorbeeld een nieuwe baan heeft, kan een slim fit overhemd heel tof zijn om te geven en krijgen. Er zijn veel beroepen waarbij het belangrijk is dat je er goed uit ziet. Je kan voor een klassiek wit overhemd gaan maar tegenwoordig is het ook zeker geaccepteerd wanneer je nét even voor een ander design gaat. Ga voor een hippe print en kies voor de kwaliteit van Italiaanse overhemden. Ook voor vrouwen kun je voor een mooie klassieke blouse gaan of voor een mooie blazer. Je hebt hiermee een cadeau in handen dat nut heeft, wat veel gebruikt wordt én daarnaast een mooie herinnering meegeeft.

Persoonlijke pennenset

Toen ik mijn pabo diploma haalde kreeg ik van mijn ouders een luxe pennenset. Een prachtig cadeau wat super duurzaam is en daarnaast altijd van pas komt. Pennen kun je natuurlijk laten graveren in alle prijsklassen, maar als het even kan is het wel tof om een set te geven met een mooi doosje erbij. In mijn pennen staat “Juf Lisanne” en de herinnering is waardevol. Zoek op het internet eens op luxe gegraveerde pennen en je komt een heel eind!

Een horloge

Wat wij ook vaak doen bij een speciale verjaardag of gelegenheid is een horloge geven. Dit is wel een cadeau waarvan je wel zeker moet zijn dat diegene een horloge wil of er niet al eentje draagt die persoonlijke waarde voor hem heeft. Een goed en mooi horloge kost vaak wel wat en is daarom speciaal als cadeau te kunnen geven. Desgewenst kun je het horloge ook nog laten graveren zodat het extra persoonlijk wordt.

Een mooi sieraad

Tot slot een is een sieraad altijd een goed idee. Het lijkt misschien cliché, maar zeker bij speciale gelegenheden is een mooi sieraad het perfecte cadeau om te geven. Sieraden zijn duurzaam, kun je eventueel wisselen en blijft altijd een mooie herinnering. Zo draag ik zelf ook vaak sieraden die ik gekregen heb bij speciale gelegenheden. De ring ter gelegenheid van de geboorte van Jippe en mijn prachtige kettinkje die ik van mijn moeder heb gekregen op mijn bruiloft gaan eigenlijk nooit af. Voor mijn 18e verjaardag kreeg ik een Pandora armband en de jaren daarna verzamelde ik allerlei bedeltjes. Die draag ik weinig meer, maar het ligt veilig opgeborgen en hij blijft bijzonder. Een sieraad is altijd goed.

Of je nou een overhemd, sieraad of een pennenset geeft… Eigenlijk is alles goed. Want het komt uit een goed hart. En dat is het belangrijkste. Wil je graag een luxe cadeau geven, dan hoop ik je met deze producten wat tips te hebben gegeven!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *