Lifestyle

Mijn favoriete Spotify lijsten

Laatst noemde ik Spotify al in mijn favorieten van dit moment en daarom kan een blogpost hierover natuurlijk niet uitblijven. Ik gebruik Spotify heel veel. Op zowel mijn iPhone, MacBook als op de tv, hier staat regelmatig een leuke playlist aan. Vandaag deel ik mijn favoriete afspeellijsten voor de feestdagen, maar ook voor voor daarna, met jullie. En deze zijn heel uiteenlopend!

Klik op de titels voor de playlist! 

Glee – Christmas Songs

Confession: Ik ben één van die personen die nog steeds kan huilen om het feit dat de serie Glee is afgelopen. Zodra de aflevering in Amerika was uitgezonden keek ik de volgende dag deze online terug. Ik heb gehuild bij de afscheidsaflevering van Cory Monteith (Fynn) en nog harder gejankt bij de aller-, aller-, allerlaatste aflevering. Geen wonder dus dat Glee maar liefst twee maal in mijn lijstje voorkomt. De vertalingen van dé ultieme Kerstliedjes van Glee zijn heerlijk. Ik hou van Kerst én Glee. Beter gaat het niet worden.

Peaceful Piano

Deze playlist luister ik heel vaak op dinsdag en woensdag. Dit zijn de dagen dat ik studeer op de NHL en me vaak even lekker wil afsluiten wanneer ik alleen zit. Op woensdag ga ik vaak gewoon lekker met mijn laptop in de kantine zitten en dan klinkt deze playlist vaak in mijn koptelefoon. Rustgevende muziek en studeren maar.

Acoustic Covers

Deze playlist luister ik het meest denk ik. Dit zijn geen liedjes gezongen door (hele) bekende artiesten, maar de liedjes zijn wel van bekende artiesten. De covers zijn alleen op een prachtige akoestische manier ingezongen waardoor bepaalde nummers echt een hele andere dimensie krijgen. Love it!

Song to sing in the shower

Naast alle, toch wel redelijke rustige muziek, luister ik ook regelmatig naar vrolijke, upbeat meezingers hoor! De titel van deze playlist zegt eigenlijk alles. Deze heerlijke mix van moderne en oudere nummers maakt je vrolijk en laat je absoluut meezingen of mee neuriën. Ik zing niet in de douche (echt niet, beter van niet, geloof me), maar stilzitten bij deze liedjes is bijna onmogelijk.

Glee – Season 1 – 6

Tja, ik zei het al. Ik ben fan van Glee. Deze playlist kan dan natuurlijk niet ontbreken. Deze enorme playlist zit vol met heel veel liedjes van seizoen 1 tot en met 6 van Glee. Ik zoek nog steeds naar de nummers van seizoen 7, maar helaas kan ik deze op Spotify niet vinden. Het fijne aan deze playlist vind ik dat er, zoals altijd bij Glee, van alles in zit. Van prachtige musicalnummers tot ballads tot vrolijke meezingers en funky songs.

Ben jij ook zo’n Spotify fan? En heb jij nog dé tip voor mij?

 

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

8 thoughts on “Mijn favoriete Spotify lijsten”

  1. Ik <3 spotify. Alhoewel hier de radio ook gewoon vaak aanstaat (npo2). Mijn spotify staat vol met eigen gemaakte playlists. Van 'per artiest' tot verzamel in een bepaalde genre. Zelfs mijn eigen running-playlist.

  2. Ik heb geen lijsten kant en klaar, ik luister altijd maar gewoon wat. En ik heb mijn eigen lijst met 100 genres, haha :-D
    Marco en ik maken beide veel gebruik van spotify, ook lekker voor op reis en je niets verstaat van de buitenlandse radio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *