Winactie

Winactie maand ❤︎ Win 2 x €65,- shoptegoed bij Radbag! – GESLOTEN

Hoera! Over precies een maand bestaat mijn blog alweer 5 jaar. 5 jaar jongens! Om dat te vieren komen er de komende weken in de aanloop naar 12 december verschillende toffe winacties online. Dit om jullie als lezers en volgers te bedanken. Zonder jullie was dit écht niet mogelijk geweest. Cliche, maar wel echt waar. Ik heb er ditmaal voor gekozen om de winacties in de aanloop naar 12 december te doen, zodat de meeste winnaars hun prijs in huis hebben voor de feestdagen. Vandaag mag ik twee van jullie blij maken met €65,- shoptegoed te besteden op Radbag.nl!

Radbag is een toffe – hele toffe – webshop waar je terecht kunt voor allerlei leuke hebbedingetjes. Van gadgets, interieuritems, gekke (en handige) keukenspulletjes en nog veel meer. Of je het perfecte cadeau zoekt voor je nichtje, moeder, man of opa. Ze hebben echt voor elk wat wils. Met €65 kun je dan ook prima je slag slaan in deze uitgebreide winkel. Persoonlijk ben ik echt verliefd geworden op de geweldige unicorn-items die ze hebben. Vooral de mok vind ik echt super tof. Ik zou het wel weten…

Op het gebied van wonen en lifestyle kun je bij Radbag ook helemaal je slag slaan. Wat dacht je van een gekleurde cactuslamp of een scrabble lichtsnoer die je zelf elke keer weer kan personaliseren. Persoonlijk ben ik nog steeds erg blij met onze letter lichtbox en uiteraard verkopen ze ook deze bij Radbag. En mocht je je zelf nou echt een tof cadeau willen geven, dan zou je met het shoptegoed ook voordelig een echte Fuji Instax Mini kunnen scoren!

Zo heb ik zelf mijn toffe Zoku ijsjesmaker via Radbag en hangen er ook twee super gave gepersonaliseerde posters in de woonkamer die uit deze toffe webshop komen. Ik ben fan van Radbag en vind het dan ook super leuk om twee van jullie blij te kunnen maken met dit toffe shoptegoed.

Hoe maak je kans op op €65 shoptegoed van Radbag?

♥ Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Niet verplicht, wel lief: Deel het bericht via Twitter en/of Facebook. (Klik op de links om te delen.)
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

De komende weken komt er in ieder geval elke zondagochtend een toffe actie online. De acties lopen op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeldt. De Radbag winactie loopt t/m 3 december. De winnaars worden na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

x Lisanne

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

93 thoughts on “Winactie maand ❤︎ Win 2 x €65,- shoptegoed bij Radbag! – GESLOTEN”

 1. Leuk dat jou blog zolang bestaat…
  Fijn dat jij dit dmv fijne actie’s gaat vieren.
  Ik doe heel graag mee en volg jou op al je social media kanalen….
  Want de webshop heeft zoveel aparte en grappige items.
  Ook share dit voor jou door dit te tweeten en op mijn facebook pagina.

  Bloglovin: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Facebook: Ike Hassankhan

  Xoxo

 2. You nailed it…. !!! 5 jaar gefeliciteerd. 5 jaar is iets om erg trots op te zijn! Doe heel graag mee met deze actie😍 love radbag. Zooooveeel leuks…teveel….dus waag graag een kansje …heb alleen Facebook 😶

 3. Super dat je blog al zolang bestaat en je tig nensen hiervan mee kunt laten genieten! Ik volg je op Facebook en Instagram.

  De prijs die je weg geeft, shoptegoed bij Radbag is echt super. Radbag verkoopt zoveel leuke spulletjes😍😍😍 Dit is echt een super prijs! Ik doe dan ook graag mee om kans te maken!

 4. Hoi. Jij hebt een leuke blog. Ik kijk iedere dag even of je wat nieuws geplaatst hebt. Altijd leuk om te lezen . Ik volgde je al. Behalve op twitter want dat heb ik niet! . Ik vind dit weer een super actie! Ik doe dan oktober graag mee! Dan hoef ik niet zo veel cadeaus meer buitenshuis te kopen😄 Gr van marina!

 5. Wow! Ik doe heeeeeeel graag mee! Van harte gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum! Op naar de 10! 🎉🎊 Ik volg je op FB, Instagram als Mira Schuttevaar. Op Twitter volg ik je als Mirandaaass. Uiteraard heb ik alles gedeeld.

 6. Hoi
  Ik heb gereageerd op facebook en instagram en hier :)
  Als ik men wachtwoord niet vergeten was had ik zeker ook gereageerd op twitter :p en nu duimen maar

 7. TE GEKKE WINACTIE en ik waag graag een kansje!
  Allereerst CONGRATSSS met je 5e blogverjaardag.
  En met dat gulle shoptegoed bij radbag NL weet ik wel raad, die hebben zo onwijs veel leuks.
  Like & shared op Facebook.
  En op twitter volg ik ook al een hele tijd.
  Duim duim duim.
  🍀🍀🍀🍀
  Fijne zondag en groetjes van Riekie

 8. Goeie morgen
  Van harte gefeliciteerd
  Lol ik kende je blog nog niet
  Kijk er naar uit om je artikelen te lezen
  Ike hassankhan dank je wel dat je via fb mij kennis liet maken met deze mooie blog
  Ik doe graag mee met deze win en like actie

 9. Gefeliciteerd met het (bijna) 5-jarig bestaan van je blog. Nadat ik iets gelezen had over de ijsjesmaker ben ik door gaan klikken en was ik bijna vergeten op je blog te reageren :) Die ijsjes zagen er onwijs lekker uit. Radbag is een geweldig leuke shop, nog best moeilijk om daar een keuze te moeten maken. Ik volg je op fb (met mijn naam), twitter (tipsvoorjou1) en Instagram (tipsvoorjou1)

 10. Ik doe heel graag mee voor onze tweeling Lucas en Eva die 5 december jarig zijn 😃 hiervoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: geliked en gedeeld
  Twitter (@lindaenbjorn): volg, geliked en retweet
  Instagram (@lindaenbjorn): volg, geliked en repost
  Pinterest (Linda van Duren) gepind

 11. Gefeliciteerd alvast! Wat een tijd zeg, op naar de volgende 5 jaar! Ik doe graag mee en volgde je al overal. Super leuke prijs, ik wil die snijplank van breaking Bad 👌

 12. Gefeliciteerd alvast! Ik zag via Chucky jouw winactie op Facebook en als groot fan van Radbag wil ik graag meedoen. (en ik heb nog zoveel leuks gezien daar)
  Ik volg je op alle kanalen nu, ook op Twitter!

 13. Wow you really nailed it met die actie:)
  Mijn zoontje wordt over 2 weken 2 en ik hou van leuke gadgets als mijn budget het toelaat (niet zo vak dus).
  Radbag hebt wel tegekke dingen staan en die tegoed ga ik zeker goed gebruiken.

 14. Het is zo’n leuke winkel. Maar oh zo duur. De eenhoorn spullen 🦄🦄 echt geweldig. Ik duim. Op naar de volgende 5 jaar!

 15. Bijna 5 jaar alweer? Top! Ik doe graag mee, de Lichtbox heb ik nog steeds niet, dus mocht ik de gelukkige zijn dan komt deze er sowieso! Verder zou ik graag de kids ergens mee verrassen.

 16. Radbag is zo’n leuke webshop en met Sinterklaas & Kerst in aantocht een website om te onthouden.
  Ik doe graag mee en volg je op alle kanalen.
  De actie heb ik ook gedeeld via Facebook & Twitter.

 17. Ik doe ontzettend graag mee voor mijn nichtjes Alyssa van 5 en Evi van 2 en hun mama, voor mijn zus en stiekem ook een beetje voor mezelf. Er is zoveel moois te vinden bij radbag en ik maak graag meerdere grote en kleine meisjes blij 😊Ik heb meegedaan op fb, geliked en gedeeld, geliked op Instagram.

 18. Leuk!want er ie genoeg keuze bij radbag.mss een keer cadeautjes voor mijn man en mij ipv alleen voor de kids!op naar de volgende 5 jaar en ik volg je al via fb en ig!

 19. Ik zou het super vinden als ik mijn dochter kan verrassen 😃 zo kan mijn kleine meid leuke Eenhoorn spullen uitzoeken 👍 haar verrassen lijkt mij echt te gek

  Ik heb jou fb pagina Geliked en gedeeld ✔️ en ga met m’n meisje heel hard duimen 👍

  Groet jeroen

 20. Zoals het klokje thuis tikt ….
  http://www.radbag.nl/led-word-clocks Yes dit is echt een gave actie. Radbag love it. Wil al tijden deze te gekke wandklok voor in de woonkamer… maar een beetje prijzig. Maar ja met een bon van 65 euro zit ik al op meer dan de helft van de prijs dus die zou ik dan ook aanschaffen, mocht ik winnen.
  Een cool ding is het gewoon!
  Volg je op Facebook en Instagram. Deze actie op Facebook gedeeld en geliked You Nailed It

 21. Ik wil al zo lang een Instax camera (kwam laatst een screenshot tegen van verkooppunt van Instax camera’s, die ik twee jaar geleden nam) maar het komt er steeds niet van, vooral omdat hij net iets boven mijn budget is. Wat zou het geweldig zijn als ik er nu eindelijk een zou kunnen kopen! Ik volg je op Instagram (@ingekleefman) , Facebook (Inge Kleefman) en Twitter (@ElisedelaSerre_)

 22. Oh woooww wat een super gave actie !!! Hier waag ik dolgraag een kansje voor want dat is echt een hele leuke webshop ! Vorig jaar heb ik daar sloffen voor mijn man besteld in de vorm van een zombie (van de film walking dead) hij vond ze zo mega gaaf hahha .
  – ik like je op Facebook
  – gedeeld op Facebook.
  – reactie op de blog.
  – reactie op Facebook.
  Nu ga ik heeeeeel hard duimen voor mijn gezinnetje 🍀

 23. Hele leuke actie om kans op te maken!! Ze hebben altijd veel leuke dingen bij radbag dus zou heel leuk zijn wat te mogen gaan uitzoeken! Volg je op fb en uiteraard de actie openbaar gedeeld

 24. Wauw 5 jaar van harte met je mooie jubileum! Ik volg je op fb en insta. Geweldige webshop is het dus ik doe heel heel graag mee. Fingers crossed

 25. leuk! ik volg via fb en ig en ik wil dolgraag de CANDY GRABBER SNOEPMACHINE, die is toch gewoon te leuk en snoepen wordt daardoor minder makkelijk haha.

 26. Wat een leuke actie. Ik kwam toevallig op je blog. Gefeliciteerd met je jubileum, je hebt een mooie pagina opgebouwd. Ik heb je gevolgd op Twitter en Instagram en doe graag mee aan de winactie!

 27. Super gaaf, ontdek ik net jouw toffe blog en zie ik ook nog eens deze mooie winactie voorbij komen. Ik doe heel graag mee en heb meteen vast wat spulletjes bij radbag op mijn verlanglijstje gezet. Ik volg je trouwens op facebook! #fingerscrossed

 28. Leuke actie! Ik ben je facebookpagina al een behoorlijke tijd geleden gaan volgen. Je berichtje over deze actie heb ik daar geliked en gedeeld! :-D

 29. Wat een onwijs toffe actie. Ik doe dan ook heel graag mee!
  Ik heb je actie gedeeld op fb en ik volg je ook via IG (fennaisdeliefste)

 30. Gefeliciteerd :) Leuke actie heb je geregeld! Radbag heeft zulke leuke goodies :D. Ik maak ook graag kans.
  Ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel geloved en gesaved. Ik heb geen FB, IG en Twitter.

 31. Heel graag een kansje! Volgde je al op FB, heb je bericht ook geliked, gedeeld en enkele vrienden erbij getagd! <3 Lijkt me onwijs leuk om die hele site uit te pluizen naar leuke spulletjes!

 32. Super leuk! Toevallig vandaag een artikel gepost over radbag met twee leuke items waaronder unicorn sloffen! er zijn zoooooooveel leuke dingen, ik zou graag willen winnen om cadeau’s te shoppen voor kerst voor een familielid :) volg je op twitter!

 33. Nohhh kei gave site. Wordt er hebberig van, ik zou dit keer gaan voor de lichtgevende snoer. Past super goed in het nieuwe kamertje😍

 34. Proficiat met je 5 jaar 🎂🎈
  Wat een gave winactie. Hele gave webshop ik volg je nu via Facebook en Instagram.
  Vind de houten onserzetter erg gaaf fijn op.de bank met de laptop

 35. Wat leuk op radbag hebben ze hele leuke dingen, dus ik maak graag kans!

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Instagram (liekevv24) en Twitter (_liekeee)
  Ik heb het bericht ook geretweet.

 36. Wat een leuke blog heb je, ga je volgen!
  En deze winactie is ook erg leuk, doe graag mee. Die ananas lamp is geweldig leuk, dat zou een leuk cadeautje zijn voor onze kleine meid!:)
  Ik volg je op instagram (Annemieke_Gh)

 37. Radbag snapt mijn liefde voor eenhoorns en andere gekke spullen.
  Bedankt voor deze leuke winactie. Mijn vriend en ik wonen net samen, dus we kunnen wel wat ludieke radbag spullen gebruiken om ons huis een echt thuis te maken.

  (Ik volg je via alle social media en heb jouw bericht via Twitter gedeeld.)

  Groetjes,
  Ellen

 38. Hieperdepiep!!!
  Wat een leuke site heb ik nu leren kennen 😍, merci!!!
  Ik wil al super lang zo een vintage letterbord, aaah(!!!!) Radbag heeft dat!
  Iedere week met de kindjes een gepast zinnetje bedenken en plaatsen bij onze seizoenstafel.
  Ik ben er zeker van… dat worden herinneringen voor het leven😊!!
  ❤️🍀❤️
  Ik volg je via Facebook, Twitter en Instagram.
  Ook gedeeld!

 39. Dank je wel voor deze mooie winactie, ik loot daarom graag mee… Ik volg, heb geliked en gedeeld op Facebook onder Jorine Dams en Instagram en Twitter onder @jorinedams

 40. Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij wij zouden graag deze prachtige shoptegoed willen winnen om mijn overnieuw geverfde huisje met prachtige nieuwe decoratie te mogen beginnen. De Lightbox staat al heel lang op mijn wensenlijstje waag graag mijn kans en heb deze schitterende ook laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit prachtige bedrag zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan 2018 voor mij heerlijk beginnen 🤞🍀🤞🍀#Spannend fijne dinsdag 😘

 41. Leuk om je blogs te lezen en hoe het dw afgelopen 5 jaar is gegaan. Wat een mooie prijs zo vlak voor de feestdagen! Graag doe ik mee aan deze loting. Onze tweeling krijgen alle bij een nieuwe kamer er heb al hele leuke dingen gezien waarmee is ze nog persoonlijker kan maken. Ik like en deel je Facebook en Instagram pagina’s.

 42. Allereerst gefeliciteerd met de 5 jarig jubileum van je blog.
  Graag doe ik ook mee met deze super geweldige winactie van 65 euro shoptegoed.
  Leuk cadeautjes kopen voor mijn kleinkinderen.
  Ik heb alleen geen Facebook, Instagram en Twitter, maar volg op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen.

 43. Ik ben op zoek naar een mooi cadeau voor mijn dochter voor onder de kerstboom én laten ze nu een aantal mooie dingen hebben bij Radbag :D Van de eenhoornsloffen gaat ze echt uit haar dak en ook de snoepmachine zou een schot in de roos zijn!
  Ik LIKE hier op facebook, maar ook al een poosje op instagram en Twitter (hier ook geretweet). Nu duimen draaien dus 🤞🍀

 44. Dat zou geweldig Ij om bij te leggen aan de kerstcadeaus in de toch al zo dure maand.
  Kortom, ik doe graag mee en volg You nailed it via Facebook en Twitter. Ik duim!

 45. Super Leuk Lisanne, ik maak graag een kansje! Zoveel Unieke, Grappige & Mooie Cadeautjes bij Radbag! Onwijs Bedankt voor de Gave Kans! Ik volg je op Twitter. :D

 46. Een prachtig geschenk, zou graag iets moois uitzoeken voor ons gezinnetje! Getagd en gedeeld en gevolgd op FB en…, de andere kanalen daar heb ik geen account :-).

 47. Wat leuk! Ik was net op zoek naar kerstcadeaus. Dit zou dus heel erg van pas komen!
  Ik volg je op Bloglovin’, Facebook en Instagram. Op Instagram heet ik ‘me_andallofthis’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *