Baby Fashion Moederschap

Onze favoriete kledingmerken voor Jippe

Toen Jippe een paar maanden oud was, deelde ik mijn favoriete kledingmerken voor onze baby al eens. Nu is Jippe een volwaardige peuter, een klein mannetje wat beweegt, vliegt en vooral heel veel rent en klautert. Met het ouder worden veranderen natuurlijk ook de kleding, de stijl en de winkels en merken waar je kleding koopt. Vandaag deel ik een update, welke merken zijn wij trouw als het gaat om peuterkleding?

Wanneer ik je in de kledingkast van Jippe kijkt vallen er twee dingen op. Eén; wij houden van geel en blauw. Twee; bijna alles is van Zara. Wat betreft kleding houden wij enorm van simpele en leuke kleding. Vooral nu we het nog een beetje voor het zeggen hebben als ouders, kiezen we vaak voor basic truien met een leuke tekst of eventueel een print. We hoeven nog niet aan de schreeuwerige truien van Cars, dino’s en andere leuke plakplaatjes. En daar zijn we stiekem nog heel blij om. Wat betreft kledingmerken komen we dan toch regelmatig uit bij:

  • Zara: Voor de leuke truien en Mickey Mouse items. Ze hebben toffe kleuren en kleding die vaak net even anders is. We zijn enorm fan!
  • Hema: Hema is gewoon heerlijk. De truien zijn leuk, de broekjes zitten goed en het ondergoed is fantastisch. En de mutsen die ze voor baby’s en kinderen verkopen zijn ook super cute.
  • H&M: Heeft niet altijd wat wij zoeken, maar toch hoort deze absoluut in het rijtje thuis. Bij H&M verkopen ze ook toffe Mickey truien en hebben ze Mario Bros items. Jippe is dol op zijn “Mawio” sokken en showt ze aan iedereen die het maar zien wil.
  • Name It: De broekjes van Name it zitten super en we zijn vooral fan van de jeans waar wat stretch in zit. Die zijn lekker soepel waardoor ze hippe broeken kunnen dragen waar ze zich ook nog prima in kunnen bewegen.

We bestellen een hoop online aangezien het kledingaanbod op Ameland beperkt is en we toch ook wel eens wat anders willen. Gelukkig kunnen we ook op Ameland terecht bij een aantal kledingwinkels die o.a. Name It, B.Nosy, Z8 en Dirkje verkopen.

x Lisanne

Waar koop jij het liefste de kleding voor je kindje? 

BewarenBewaren

2 thoughts on “Onze favoriete kledingmerken voor Jippe”

  1. Dit zijn inderdaad leuke winkels, waar ik ook regelmatig shop. Tevens zijn er bij mij in het dorp nog een aantal zelfstandige kinderwinkels die verscheidene leuke merken verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *