Winactie

Last-minute Vaderdag winactie | Win een Gillette & Nivea pakket! GESLOTEN

blogbanner-4

Over een weekje is het Vaderdag (en Jippes verjaardag, ghehe) en dat is natuurlijk een goede reden voor een toffe winactie! Een last-minute winactie kun je wel zeggen, want hij loopt maar een aantal dagen. Wil jij weten hoe je razendsnel kans kunt maken op een heerlijk pakket voor jouw paps nog vóór Vaderdag? Lees dan gauw verder!

IMG_8527

Allereerst, wat kun je nou eigenlijk winnen? Met Vaderdag kun je jouw vader heerlijk in de watten leggen met dit uitgebreide pakket van Gillette en Niveau. Je vader ontvangt de volgende producten:

Nivea Men Styling Power Extreme 8
Nivea Men Sport Gel Douche
Nivea Men 48H Sport Protection Anti-transpirant
Gillette Fushion ProGlide
Nivea Men Active Age Vochtinbrengende Dagcrème

IMG_8532

IMG_8535

Wat moet je doen om kans te maken op dit heerlijke Vaderdag pakket?

Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet!
Like You Nailed It op Facebook
Like Drogistplein op Facebook

De winactie loopt maar t/m woensdagavond 15 juni 20.00 uur. Zorg dat je dus rond die tijd je mailbox of Facebook inbox in de gaten houdt, zodat het donderdag verstuurd kan worden en je het pakket dus op tijd binnen hebt voor Vaderdag.*

x Lisanne

*Ik ben niet verantwoordelijk voor een laat antwoord of een te laat binnengekomen pakket. 

36 thoughts on “Last-minute Vaderdag winactie | Win een Gillette & Nivea pakket! GESLOTEN”

 1. Ik doe graag mee…..
  Zo dit is een fijn pakket want mannen pakken al snel iets van een douche product van een vrouw.
  Omdat het heerlijk ruikt.
  Mijn vriend is vader en omdat hij zoveel altijd voor anderen doet gun hem dit te winnen pakket.
  Hij denkt namelijk nooit eens aan zichzelf.
  Beidde fb pagina’s like ik allang.

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nanac

  Xoxo

 2. Liam zou dit ook graag willen winnen voor zijn papa. Hij heeft al wat moois gemaakt maar het is ook wel leuk als hij nog een kadootje heeft.

 3. Ahjaaaaaa ik doe graag mee voor mijn lieve pa! :D Wij gaan op Vaderdag BBQ-en, dit omdat dit zijn favoriete activiteit is om samen met zijn gezin te doen ihihih. Samen met de kids & kleinkids… Altijd gezellie…. Mijn pa is best wel een ijdeltuit, altijd netjes geschoren, haar in de plooi, fris en een geurtje op.. Helaas is hij zelf zijn reukvermogen verloren maar dat neemt niet weg dat hij geen deo/parfum opspuit.. Doe graag mee voor mijn pa, fijn om te weten dat hij dagelijks wel lekker ruikt! ;-)

  Groetje Ilsiee

 4. Superleuke winactie! Ik heb beide pages gelijkt onder mijn persoonlijke account. Ik doe mee voor de vader van mijn zoon, die verdient wel wat leuks!

 5. Wat een mooi Vaderdagpakket waag graag een kansje voor mijn zoontje, misschien mag hij papa dan verrassen op Vaderdag met dit mooie extra cadeau want papa krijgt natuurlijk al een heel mooi zelf gemaakt knutselwerk…

 6. Aaaaaaah wat gaaf om dit verzorgende pakket te schenken??Wat zou dat een ongelooflijk mooi cadeau zijn voor vaderdag om aan mijn vader cadeau te geven!!!!Mijn vader is 1 van de jongste van het gezin van 18 en ook de grootste familie en denk ook wel de hechtste??van Brabant.Vaak de krant gehaald met onze groeiende familie.Omdat pap 1 van de jongste is en het zo’n hechte familie is hij altijd in de weer voor zijn broers zussen maar ook neven en nichten,dat krijg je ervan als hij zo handig is en graag iedereen bijstaat met raad en daad?Ik zou het geweldig vinden als ik mijn kanjer van een vader dit schitterende cadeau zou mogen geven?Wat zou hij blij zijn!Zeker weten?Ik ben ontzettend trots op hem,om wie hij is en heel dankbaar dat hij altijd voor mij en mijn gezinnetje en ook echt iedereen klaarstaat??Hij is de liefste vader en opa die we ons maar kunnen wensen?Duimen dat we pap een onvergetelijke en leuke gezellige vaderdag mogen geven!!!En met dit cadeau gaat dat zeker lukken!!!??Groetjes Monique.

 7. Nivea..HEERLIJK! Dit is het favoriete merk van mijn man en ik sputter niet tegen haha. Het ruikt lekker, is goed voor de huid en zou een hele mooie verrassing zijn voor mijn man en tevens de allerliefste en vet coolste papa van deze wereldbol (aldus onze 5 jarige kanjer <3 haha).

  Ik waag graag een kansje op dit fijne pakket voor de allerliefste!

 8. JA WOW i love de producten en wat een mooie actie ik neem graag deel en heb beide pagina’s een like gegeven

 9. Top voor mijn schoonvader die als een tweede vader voor mij is. Hij is nogal ijdel en ik weet zeker dat dit cadeau geen miskoop is!

 10. Alvast gefeliciteerd met Jippe en een fijne verjaardag(Wat gaat het hard hè)Ik maak graag kans op deze verwennerij.Superleuk pakket.Met een paar sokken is ie ook blij maar dit is toch heel wat leuker om te geven.

 11. een vader heb ik helaas al 53 jaar niet meer ,mijn man is een super vader voor onze kinderen , staat altijd klaar , met woord en daad , heerlijk om hem extra te verrassen

 12. Oelalaa..WAUW! Echt een SUPER actie zeg?

  Super LIEF dat jullie dit zomaar weggeven aan een van jullie fans!?
  Lijkt me echt helemaal SUPER om dit te winnen voor de papa van mijn dochtertje!❤️❤️
  Hij verdient het om in het zonnetje gezet te worden omdat hij nu EXTRA goed voor ons zorgt nu ik 38 weken zwanger ben en alles niet meer zo soepel gaat??

  Dus ik like en deel graag voor deze GEWELDIGE kans?? Echt helemaal te GEK deze actie??

 13. super graag! Mijn vader zit een beetje in de midlife en is daarom veel met zijn uiterlijk bezig. Ik maak daar natuurlijk hier veel grapjes over, maar ik weet zeker dat hij dit pakket super leuk zal vinden :-)

  1. Hoi Amanda, helaas is de winactie al verlopen en is het pakket al onderweg naar de winnaar.
   Er volgt gauw een nieuwe winactie.
   Groet,
   Lisanne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *