Winactie

Winactie #1 | Make Up Revolution Redemption Palette

2014-12-10 13.22.11

Gisteren liet ik jullie al vol enthousiasme het Essential Shimmers palette van Makeup Revolution zien. Ik ben zo blij met dit palette, dat ik hoop ook één van jullie er net zo blij mee te kunnen maken. Je maakt kans op dit prachtige palette! Hoe, dat lees je in deze post.

2014-12-10 13.24.00kopie

Wat moet je doen om kans te maken op dit palette? (+ 1 entry)
♥ 
Volg You Nailed It op Bloglovin’
 Laat een reactie achter onder deze post waarin je vermeld dat je meedoet en welke (extra) stappen je hebt ondernomen om kans te maken. Zorg er voor dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje, anders kan ik geen contact met je opnemen mits je gewonnen hebt.

Wat mag je doen om extra kans te maken op dit palette?
Like de You Nailed It Facebookpagina. (+ 1 entry)
Volg mij op Twitter en deel de winactie met jouw volgers. Klik hier om te tweeten. (+ 1 entry)

De winacties van de winactieweek duren allemaal t/m 14 januari 2015. Na de tijd wordt per email contact opgenomen met de winnaressen. 

  photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

samenwerking2

 

 

 

51 thoughts on “Winactie #1 | Make Up Revolution Redemption Palette”

 1. Wauw, dit palette is zó mooi! Ik zou hem ontzettend graag willen winnen :) Volgde je al op Bloglovin en FB (Fabienne Otten) en heb het bericht geliked. Volg je ook op Twitter (FabienneO) en heb het bericht getweet!

 2. Ik doe ook heel graag mee met deze winactie, wat een mooie kleuren <3!
  Ik was al fan van jou op facebook ;), maar twitter heb ik jammer genoeg niet.

 3. Heej! Wat een toffe winactie heb je ervan gemaakt zeg! Superleuk en al helemaal zo met de feestdaagjes voor de deur.. Ik doe graag mee, en heb alle verplichte stapjes doorlopen! Ik wens iedereen een fijn weekend, en natuurlijk hele fijne feestdagen! Groetjes ilsiee

 4. Leuke actie!! Ik heb al twee palettes waar ik erg blij mee ben en dus sla ik deze over. Maar ik las dat er winacties aan komen waar mijn hartje sneller van gaat kloppen (zoals OPI hihi) dus dan doe ik graag mee!

 5. oh wauw; ik doe zeker mee. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas) en FB (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. Melissa en alvast fijne feestdagen

 6. Makkelijk systeem met die tweet! Gewoon even klikken ;) Het palet ziet er erg mooi uit voor de feestdagen, maar ook voor een dagelijkse school-look. Ik volg je op bloglovin (beautyding) en volg je ook op twitter (@Ehlands). En ik heb getweet ;) Veel succes

 7. owff, wat een heerlijk uitziend palette. Ik ken het merk eigenlijk alleen maar van zien op blogs en daar is men er toch elke keer erg happy ermee… ik doe erg graag mee en volg je zowel op bloglovin als facebook( petra krommenhoek )..
  spannend..

  xx
  groetjes Petra…

 8. Super toffe winactie zeg!
  Dit palette staat erg hoog op m’n wishlist dankzij alle positieve reviews die ik overal tegenkom.

  Ik volg je op Facebook en bloglovin

 9. Ik ben erg benieuwd naar het pallette. De kwaliteit is erg goed heb ik gezien en het is een prachtig pallette voor een mooie naturelle look. Ik volg je op bloglovin, Facebook en Twitter en ik like het bericht en heb het geretweet onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 10. Prachtige kleuren zeg! Die zou ik graag winnen voor een avondje weg, zodat ik me lekker kan optutten.
  Ik volg je op Bloglovin en like dit bericht.
  romyveul[at]hotmail[punt]com

 11. Woow zo’n leuk blog! Heb eens rond gekeken en je gelijk gevolgd en geliked op facebook, die winacties zijn ook echt super! Echt mooie producten

 12. Hoi Lisanne, superleuke winactie! Ik doe mee! Ik volg je op bloglovin. Ook volg ik je facebookpagina en op je twitter en ik heb getweet!

  Liefs Demi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *