Nailart Trouwen

Wedding Wednesday | Mini-update & Bridal Nails

banner

Het is wel weer eens tijd voor een Wedding Wednesday, dacht ik zo! In WW laat ik jullie een klein beetje mee spieken in de voorbereidingen, maar deel ik voornamelijk inspiratie en hersenspinsels (en dromen) met jullie. Vandaag een kleine update en een uitprobeersel voor de nagels! Kijk je mee?

Mini-update.

Wat betreft de voorbereidingen, die zijn in volle gang. Wel op een laag pitje, aangezien april nog ver weg is. Maar, voor je het weet is het zo ver! Wel zijn er al een hoop praktische dingen geregeld. Zo is de trouwdatum en de trouwlocatie vast gelegd. Alle getuigen zijn gevraagd (en ze hebben ‘ja’ gezegd!) en m’n schoonmoeder heeft aangeboden te helpen met de bloemen. Super lief! Verder is m’n schoonzusje druk aan het experimenteren voor de bruidstaart en ik moet zeggen, het ziet er onwijs goed uit! We krijgen dus veel hulp van buitenaf, heel fijn! Verder gaat mijn schoonzusje ook onze make-up doen. Nu kan ik dat best zelf, maar nog heerlijker is, om het op de dag zelf lekker te laten doen. En dat is wel voor haar weggelegd.

Nagels.

En dan komen we bij m’n nagels. Die doe ik natuurlijk zelf. Ik wil het lekker rustig houden en was van de week aan het experimenteren met m’n nieuwe lakje van Essie toen ik dacht ‘Hé, deze kunnen ook wel door als bruidsnagels!’. Dus, vandaag deel ik mijn eerste probeersel met jullie!

IMG_7205

Voor deze nagels gebruikte ik Essie Spaghetti Strap en een zilvere glitterlak van Da Vinci.

IMG_7189

IMG_7190

IMG_7199

Ik bracht drie dunne laagjes Essie aan voor een mooi dekkend resultaat. Met de zilvere glitterlak lakte ik mijn tips en veegde dat subtiel uit richting de nagelriem voor een soort ‘gradiënt’ effect. M’n tips zette ik nadat de eerste glitterlaag droog was, nog een keer aan met een extra laagje glitterlak. Nadat alles goed droog was, lakte ik mijn nagels af met mijn favoriete topcoat van Essence, Better Then Gel Nails Topsealer. Deze topcoat raad ik echt aan, ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Het design zit er nu al drie dagen onbeschadigd op, terwijl ik gewoon gewerkt heb!

IMG_7207

IMG_7196

IMG_7193

Of ik m’n nagels echt op deze manier ga dragen, betwijfel ik. Het moet een verassing blijven natuurlijk. ;) Maar geschikt voor een bruiloft vind ik ze zeker. Dus wie weet heb ik jullie ook nog inspiratie gegeven voor een klassieke (bruids)nagel!

Hoe zou jij je nagels doen op je bruiloft? Of, als je al getrouwd bent, hoe had jij je nagels op die dag?

14 thoughts on “Wedding Wednesday | Mini-update & Bridal Nails”

  1. Ik had voor de gelegenheid toen m’n nagels ook laten doen. Alleen was het toen niet zo hip als tegenwoordig. Ik had m’n nagels ‘gewoon’ bescheiden rood gelakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *