Favorieten

Who To Follow | Instagram #1

banner

Zo af en toe zet ik bloggers in de spotlight. Ik bezoek graag blogs en deel mijn favorieten graag met jullie. Een andere bezigheid wat ik erg leuk vind is Instagram. Buiten het feit dat ik het leuk vind om foto’s te plaatsen, vind ik het misschien wel nog leuker om de foto’s van anderen te bekijken. M’n vriendin zegt wel eens: ‘Wat vind je daar nou leuk aan, foto’s van (soms onbekende) mensen bekijken?’ Eigenlijk is het ook best weird soms. Maar ik vind het voornamelijk leuk om de mensen die ik via het  bloggen te volgen op onder andere Instagram, omdat ik daardoor het gevoel krijg dat ik de persoon achter de blog wat beter leer kennen ofzo. Buiten dat om wordt Instagram ook steeds meer een bron van inspiratie voor nailart, ooglooks en meer. Vandaag zet ik een aantal van mijn favoriete Instagrammers op een rijtje. Ook zo’n Instagram liefhebber, kijk dan zeker even verder!

Cutepolish.

Cutepolish

Mede door Cutepolish ben ik zo verslingerd geraakt aan nailart. Haar filmpjes op YouTube zijn erg leuk en origineel. Ik heb veel van haar geleerd. Op haar Instagram-account geeft ze sneak-peeks, toont ze nailart, nagellak en foto’s van recreations van haar nailart. Als je net zo’n nagellakaddict bent als ik, vind je Cutepolish zeker leuk om te volgen!

DIYrecipes.

diyrecipes

DIYrecipes deelt leuke, originele, recepten via Instagram. Ik volgde ook altijd een soortgelijk account die recepten deelde met betrekking tot Starbucks, maar die kan ik niet meer vinden. DIYrecipes sluit aan op de laatste trends wat betreft food & drinks met bijvoorbeeld Bubble Tea. Love it!

Goldenkittehs.

goldenkittehs

De Britse Kortharen van Serena (Beautylab.nl) hebben minstens zo veel fans als zij. Daarom besloot ze een Instagram-account aan te maken voor ze; Goldenkittehs. Aan het aantal followers te zien, is dat een groot succes. Deze katten zijn zo geweldig fotogeniek en Serena weet ze altijd op de gevoelige plaat vast te leggen. Ik word er altijd helemaal blij van!

OPI_products.

opi

Als groot OPI fan kan het Instagram account van OPI_products natuurlijk niet ontbreken. Op het account wordt afgewisseld tussen swatches, nailart en kijkjes achter de schermen. Erg leuk. Zo kon je afgelopen dagen ook steeds meekijken tijdens de New York Fashion Week.

Vegas_Nay.

vegasnayNaomi is een groot beautyguru op het internet. Haar Instagram Vegas_Nay staat dan ook vol met prachtige make-up. Alle looks zijn door haarzelf gemaakt, tenzij er anders bij staat vermeld. Vaak staat er een stap voor stap beschrijving bij, zodat je een poging kunt doen om het na te maken. Ik kan alleen maar wensen dat ik zulke ooglooks kan maken als zijn. Wauw!

EstherShip.

esther ship

Esthership is het account van Esther Schipper wie echt ziek mooi kan tekenen. De meeste posts van haar zijn dan ook (vorderingen) van tekeningen en die zijn echt prachtig. Ik vin het zo knap om te zien hoe zij tekeningen maakt die zo echt lijken dat je ze soms bijna niet kan onderscheiden van een foto.

Dat waren ze voor deze keer! Hopelijk vonden jullie dit leuk en heb ik jullie een aantal leuke tips kunnen geven.

Welke Instagrammer is jouw favoriet?

 

 

5 thoughts on “Who To Follow | Instagram #1”

  1. Oh Cutepolish is erg leuk! Ik heb sinds vorige week Instagram (woei eyeopener!) en ben nu al lichtelijk verslaafd ;-) Welke Instagrams ik zou aanraden?
    – blognailedit & thesammersaurus (!!), erg leuk en veeeel nailarts ;-)

  2. Ik volg ook een aantal beautygurus die de meest fantastische ooglooks maken. Verder vind ik het ook gewoon leuk om Nederlandse/Belgische bloggers te volgen en celebrities

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *