Beauty

Hema | Blush & Go 060

IMG_6098

Al een tijdje ligt hij in mijn kast. Het schattige bolletje van Hema, wat een blush voor moet stellen. Inmiddels gebruik ik de blush al een ruime maand met veel plezier en heeft hij mij echt verrast. Benieuwd? Lees dan zeker even verder!

IMG_6096

De Blush & Go moet een blush voorstellen die door zijn vorm en gebruiksgemak makkelijk mee te nemen en onderweg te gebruiken.

IMG_6100 IMG_6101

De blush is in een soort stickvorm. Het is dus geen poeder die je met een kwast aanbrengt. De verpakking is grappig, maar één ding snap ik niet. Wanneer je in eerste instantie naar de blush kijkt, lijkt het alsof je de  dop er moet afdraaien. Alleen wanneer je dat doet, draai je de hele onderkant van de blush er af! Huh? De dop moet je er dus (met een beetje geweld) af trekken. Dat had wat mij betreft iets logischer gemogen.

IMG_6102

De structuur lijkt op een crèmeblush. Hier ben ik persoonlijk niet zo fan van. Ik heb een vrij vette huid, dus mijn voorkeur gaat echt uit naar poeder producten. Gelukkig ‘transformeert’ de blush naar een poederige substantie wanneer het eenmaal op de huid is aangebracht! Gelukkig! Bovenstaande swatch is gemaakt met één veeg rechtstreeks op de huid. Zoals je ziet komt er flink wat pigment van af. De kleur vind ik erg mooi en de subtiele gouden glitters zijn een leuke toevoeging.

IMG_6104

Dat de blush wat gouden shimmers had, zag ik op het eerste gezicht niet. Maar na het swatchen zie je de shimmers goed in de blush terug.

3

Zelf breng ik de blush rechtstreeks aan op de huid en blend het vervolgens uit met mijn vingers. De blush geeft een subtiel kleurtje aan mijn wangen, maar geeft na het blenden niet denderend veel kleur. Dit kan wel wanneer je de blush wat opbouwt, persoonlijk houdt ik wel van een bescheiden blosje op mijn wangen.

2

De blush brengt fijn aan, heeft een prettige structuur en een onwijs gebruiksgemak. Blush & Go vind ik daarom erg goed gekozen, dit product is erg geschikt voor onderweg. De blush blijft verder prima zitten, maar zou ik niet aanraden voor dag én avond. Dan heeft ‘ie wel even een touch-up nodig.

De Hema Blush & Go is verkrijgbaar in twee kleuren bij Hema voor €5,- 

15 thoughts on “Hema | Blush & Go 060”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *