Nailart

NOTD | Mint Candy Deco

IMG_1028

Afgelopen week besloot ik weer eens te experimenteren met nagellak en plakband. Hoewel dit niet helemaal perfect ging, was ik te lui (sorry) om het nogmaals te doen en besloot ik de NOTD toch online te zetten. Ik ben namelijk verliefd op de combinatie van deze twee prachtige voorjaarslakjes. Ook al is de uitvoering niet helemaal zoals ik hoopte, ik wil ze toch met jullie delen!

IMG_1026

IMG_1036

Allereerst lakte ik al mijn nagels in Essie Tart Deco. Dit liet ik goed drogen en lakte ik af met een topcoat, zodat de lak extra goed beschermt was tegen het plakband. Daarna plakte ik mijn nagels af met twee plakbandjes in de vorm van een driehoekje en lakte ik het vrij gelaten deel van de nagel met Essie Mint Candy Apple.

IMG_1031

IMG_1034

De nagels die het beste gelukt zijn, zijn mijn middel- en ringvinger. Hier werkte het plakband goed mee en werd het een (redelijk) strakke lijn. Bij mijn pink en wijsvinger wilde het plakband op de een of andere manier niet goed hechten en liep Mint Candy Apple er wat onderdoor. Ik heb het wat proberen te corrigeren, maar van dichtbij zie je dat niet helemaal lukte. Helaas pindakaas.

IMG_1021

Het idee is in ieder geval duidelijk en ik vind de lakken echt een ‘match made in heaven’. Beide zijn het grote favorieten, er kan gewoon weinig tegen vrolijke kleurtjes van Essie op! <3

handtekening

Welke kleurtjes combineer jij graag?

21 thoughts on “NOTD | Mint Candy Deco”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *