Trouwen

Wedding Wednesday | Update!

banner

Zo, dat is een tijd geleden! De laatste Wedding Wednesday is van midden november. En eigenlijk heb ik jullie toen niet meer echt geupdate. Daarom is het vandaag maar weer eens tijd voor een update over onze komende bruiloft! Wat zijn we aan het regelen, hoe ver zijn we, begint het al te kriebelen……. Lees je mee?

Of het al begint te kriebelen? Ja zeker! Zoals ik in deze post ook al kort vertelde, is 1 januari eigenlijk voor Pris en mij een soort van startschot geweest. Natuurlijk waren we al wat dingetjes aan het regelen en we hebben genoeg op papier gezet. Maar vaak zeiden we dan tegen elkaar: ‘Dat gaan we in het nieuwe jaar wel regelen.’ Ook omdat ik deze maand lekker vrij ben dus veel tijd heb om lekker aan de gang te gaan met de bruiloft.

Wedding

Het is ook wel grappig… In juli vertelden we dat we gingen trouwen (terug lezen kan hier!). De dagen daarna staat je telefoon roodgloeiend en wordt je overal op straat, op je werk en in de winkel aangesproken. Wanneer het ‘nieuws’ weer een beetje wegzakt, heb je het er natuurlijk wel regelmatig over, maar verdwijnt het toch ook een beetje naar de achtergrond. Nu het nieuwe jaar aangebroken is en we al binnen drie maanden gaan trouwen, komt het ineens dichtbij. En dat merken mensen om ons heen ook! Ook nu weer wordt ik regelmatig aangesproken… ‘Het komt wel dichtbij nu, he?’ en ‘He, ik hoorde dat jullie dit jaar trouwen gaan!’ komen vaak voorbij.

bas uitnodiging

Maar goed, zijn we inmiddels ook wat verder in de voorbereidingen? Jahaaa! In m’n dropbox staat inmiddels een word-bestandje met alle dingen rondom onze bruiloft. Checklist, gastenlijst, planning, ideeën, kosten en ga zo maar door. Wat dat betreft ben ik wel een Pietje Precies hoor. Alle dingen staan nauwkeurig uitgewerkt en kan in tabelletjes worden afgevinkt of eventuele notities worden gemaakt.

Zo zijn onze trouwkaarten inmiddels in de maak! Ze zijn super tof en uiteindelijk de eerste ‘optie’ die we hadden. Eerste keus is beste keus! ;) De kaarten zijn lief en schattig maar ook zeker met een knipoog. Het hoeft allemaal niet té serieus natuurlijk, dat past niet bij Pris en mij. De opzet van de kaart en vooral de tekst er in vind ik echt onwijs leuk geworden. Ik had ‘m jullie graag willen laten zien, maar zoals jullie op de foto zien, was Bas het daar niet mee eens! :P

groepsapp

Ook hebben we inmiddels de eerste echte date gepland met onze ceremoniemeesteressen (zoals ik ze liefkozend noem). Aanstaande maandag gaan we rond de tafel om de eerste dingetjes te bespreken. Erg leuk en bijzonder dat ze ons willen helpen bij het organiseren van onze grote dag…

Priscilla is momenteel al druk bezig met het uitzoeken van haar kleding en ik geloof dat ze al een aardig eind is. We hebben afgesproken dat we elkaar niet zien tot de ochtend van de bruiloft. We houden niet een super-traditionele bruiloft, maar toch vind ik het wel bijzonder als we elkaar voor het eerst in onze trouw-outfit zien op de dag zelf. Voor zo ver ik Pris ken, gaat ze niet in jurk… Of ze moet me wel heel erg willen laten schrikken die dag, hihi. De outfit voor de oudste zoon is ook al onderweg (inclusief vlinderstrik op zijn verzoek), maar moet natuurlijk eerst nog gepast en goedgekeurd worden. Voor de twee meisjes zijn we nog druk op zoek! Zelf ga ik eind deze maand of begin volgende maand op jacht met moeder en beste vriendinnetje. Maar dat moet nog even ingepland worden!

wedding hairs

De afspraak bij de kapster voor knippen en verven is inmiddels ook al vastgezet en we hebben de kapster natuurlijk ook gereserveerd voor de ochtend van 1 april. Binnenkort ga ik wat ideetjes naar haar mailen zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is, om vervolgens in maart te gaan proberen. Super leuk! Ook willen Pris en ik aankomend weekend gaan kijken voor ringen. Of we ze ook gaan kopen, weten we niet. Maar we gaan in ieder geval oriënteren. Wie weet wat we tegenkomen! De voorbereidingen zijn verder in volle gang en steeds meer ‘lege plekken’ worden ingevuld. Zo hebben we besloten wat we willen eten en wie de catering gaan doen, hebben we mijn vader gevraagd om foto’s te maken vóór het trouwen al trouwreportage en gaan we binnenkort ook de datum voor de ondertrouw vastleggen…

Een hoop geregel dus! Maar het is zó leuk! Pris en ik zijn het gelukkig 99% van de tijd met elkaar eens, dus alles verloopt super goed. We genieten in ieder geval volop van de voorbereidingen en elke dag komen we een stapje dichterbij. Aaah, zo leuk! <3

Voor nu was dit de update. Binnenkort natuurlijk weer één. En misschien heb ik dan inmiddels wel dé jurk gevonden……

handtekening

18 thoughts on “Wedding Wednesday | Update!”

  1. Superleuk om te lezen! Een trouw voorbereiden lijkt me heel erg fijn, maar tegelijk ook best stressvol. Die foto’s van die trouwkapsels zijn trouwens prachtig. Ben je van plan om in die stijl je haar te doen of weet je het nog niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *