Persoonlijk

Bucket List | Vijf weken vrij!

banner

Vandaag is de laatste dag in een reeks van 18 dagen dat ik aan het werk ben. Vanaf 20 december ben ik, met uitzondering van eerste kerstdag, elke dag aan het werk geweest. Kerstvakantie noemen we dat ook wel. ;) Voor degene die het niet weten, ik werk in de horeca op Ameland. Vandaag is de laatste dag dat we open zijn, de laatste mensen sluiten hun kerstvakantie af en vertrekken richting huis. Dan houden we een klein handje toeristen over op ons eilandje. Tot de voorjaarsvakantie zijn we gesloten en dat betekent…. vakantie!!! De enige die ik heb, dus ik geniet er extra van… Welke tien dingen ik sowieso graag wil doen? Lees maar mee!

bruiloft

1 januari was voor ons toch wel een soort van ‘startschot’ voor de voorbereiding. Elke keer als we aan het brainstormen waren over de bruiloft zeiden we ‘in het nieuwe jaar gaan we dat regelen’. Dat leek nog zo ver weg, maar in eens is het er! Ik ga niet in details treden, want ik wil binnenkort weer een Wedding Wednesday Update online gaan zetten, maar ik kan je vertellen dat we de komende vijf weken lekker aan de slag kunnen!

trouwjurk kopen

Eén onderdeel daarvan is één van de leukste dingen; een trouwjurk kopen! Nu ben ik niet van plan om in een big ass Assepoester trouwjurk te trouwen, maar een (witte) jurk is wel de bedoeling. Het plan is om eind januari/begin februari op jacht te gaan met moeder en m’n beste vriendinnetje.

boeken

Als klein meisje las ik een hoop. Boeken verslond ik bij de vleet, heerlijk! Toch gun ik mezelf steeds minder tijd voor lezen, ook door het bloggen. Vrije tijd steek ik dan liever in mijn blog omdat het altijd even afwachten is hoe het loopt met werk. Nu ik vijf weken vrij ben, wil ik proberen wat meer te lezen. Stiekem ben ik er al een beetje mee begonnen. Momenteel ben ik bezig in ‘Toen ik je zag’ van Isa Hoes. Zeker een aanrader!

gameofthrones

Game of Thrones is dé verslaving van mijn vriendinnetje en een goede vriend. Doordat ik veel weg ben ‘s avonds miste ik een hoop en heb ik de serie nooit helemaal gevolgd. We hebben seizoen 1 en 2 in de kast staan, dus ik wil proberen om de komende vijf weken toch maar eens GOT te gaan volgen… Ik ben nanelijk dol op series en kan ook niet wachten tot bijvoorbeeld PLL weer begint!

bioscoop

Helaas hebben we geen bioscoop op Ameland. Erg jammer, want ik houd erg van films kijken. Toen ik in Arnhem woonde, vond ik het heerlijk om spontaan een bioscoopje te pakken. Aankomend weekend gaan we een weekendje weg naar mijn opa en oma die 50 jaar getrouwd zijn. En dan bezoeken we vast ook de bioscoop in Zutphen met de kids!

nailart

Toen ik vorig jaar vrij was, heb ik een hoop tijd gestoken in het maken (en filmen) van nail art. Nail art kost tijd, dus de vrije tijd is ideaal! Ik heb er nu al zin in!

hardlopen

Voor het eerst in al die 10309 pogingen heb ik het ontdekt! Ik heb plezier in hardlopen! De komende weken wil ik het blijven doen, want ik vind het heerlijk. Of ik het volhoud weet ik niet, maar tot nu toe bevalt het heel erg goed.

liefde

Hetgeen wat ik het minst leuk vind aan werken in de horeca, is dat je áltijd werkt als anderen vrij zijn. ‘s Avonds, met feestdagen… Je moet altijd bijtijds weg of komt altijd later aan. De komende vijf weken ga ik doorbrengen met lieve mensen. Vrienden, familie en vooral mijn gezin. Lekker samen eten ‘s avonds, vind ik al zo fijn… En natuurlijk breng ik een bezoekje aan mijn ouders, opa en oma en mijn vriendinnetjes.

laudius

Vorig jaar januari begon ik met mijn cursus/opleiding nagelstyling. Deze gaat erg goed, maar ik kan er niet altijd de tijd voor vinden. Bovendien heb ik gel inmiddels onder de knie, maar ben ik nog flink aan het knoeien met acryl waardoor ik maar niet verder kom. De komende tijd heb ik genoeg tijd om te oefenen!

bloggen

En natuurlijk last, but not least… Vijf weken lang de tijd om te bloggen. Ik wil een aantal dingen proberen te verbeteren, mijn statistieken zitten lekker in de lift, dus hier wil ik aan blijven werken. Ook ben ik stiekem wel een beetje toe aan een ‘eigen’ lay-out. Dus wie weet… Bloggen is een passie, een dagelijkse bezigheid waar ik veel van hou en ook veel voor terug krijg. Heerlijk, vijf weken de tijd om me op mijn blog te storten!

Zoals je ziet heb ik een hoop plannen in januari en begin februari. Ik ben benieuwd wat ik uiteindelijk echt weet te doen en af te maken, maar het grootste doel is vooral; genieten!

handtekening

19 thoughts on “Bucket List | Vijf weken vrij!”

  1. The game of thrones is echt een goede serie ik heb hem gezien!!! Dus het is echt een aanrader en ik snap wel dat je graag je bruiloft wilt voorbereiden! Geniet van je vakantie, je hebt het verdient!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *