Trouwen

Wedding Wednesday | Nog meer foto’s (fotoshoot).

banner

Gisteren zijn Pris en ik heerlijk vertrokken naar Leiden. Honeymoon 2.0… Drie dagen lang samen genieten en Soldaat van Oranje bezoeken. Dit kregen we cadeau van mijn ouders en broertje voor onze bruiloft. Verder zijn we alweer bijna een half jaar getrouwd! En daarom vond ik het wel weer eens tijd voor een Wedding Wednesday. Want weet je, ik heb een hoop gedeeld over onze bruiloft. Maar een post over de prachtige foto’s die Jantina Scheltema van ons maakte, was er nog helemaal niet! Zelfs Pris zei bij het ontvangen van de foto’s ‘ja lief, hier mag je er wel een paar van delen op je blog’. Dus met het motto; beter laat dan nooit, vandaag nog een paar foto’s van onze mooie dag!

Amelandfoto-11

Amelandfoto-17

Jantina kwam twee uur voor de ceremonie naar ons huis, waar we wachtten één van de belangrijkste dingen voor de shoot; Jim het Volkswagen busje. Thuis schoot ze een paar mooie detailfoto’s, van onder andere de mand met drinken, lekkers en mijn trouwschoenendieikstiekemnooithebaangehad. Tristan stond ondertussen voor het raam te wachten tot Jim aan kwam rijden!

Amelandfoto-58

Amelandfoto-112

Op de dijk maakten we de meeste foto’s. Natuurlijk met de prachtige Jim die geweldig kleurde bij de rest van het geheel. Er stond een aardig windje, zoals je aan de meeste foto’s zult zien.

Amelandfoto-118

Amelandfoto-123

Onze trouwringen pasten precies in het VW logo! De zwart wit foto hierboven is één van mijn favorieten. We staan er allemaal zo blij en vooral als onszelf op.

Amelandfoto-129

Amelandfoto-170

De foto met de kinderen in het busje en wij er voor hangt op een groot canvas in onze woonkamer. Hij is zo gaaf! Toen we op de dijk klaar waren haasten we ons snel nog even naar het strand voor wat foto’s. Hier was het behoorlijk fris, maar gelukkig waren we goed voorbereid. Dian en ik hielden onszelf warm onder een grote deken.

Amelandfoto-227

En toen was het tijd voor het ja woord. Natuurlijk zijn er in de kerk ook een hoop foto’s gemaakt, maar in verband met de privacy van de gasten, deel ik deze niet. Wel zijn ze stuk voor stuk erg mooi.

Heerlijk om weer terug te kijken naar deze prachtige foto’s. Jantina maakt fantastische foto’s en is ook nog een super fijn om mee te werken. Ik vind het een talent hoe zij personen vastlegt zoals ze zijn. Absoluut niet gemaakt of geposeerd. Gewoon spontaan. Super! Zoals de meesten van jullie weten, maakte mijn vader ook nog prachtige foto’s van ons. Die zijn alleen nog niet allemaal bewerkt, maar ik weet dat ook deze onwijs mooi geworden zijn. Uiteraard zal ik, als deze klaar zijn, er ook nog een aantal aan jullie laten zien.

Voor nu hoop ik dat jullie het leuk vonden om weer even mee terug te kijken naar onze mooie dag. Het was fantastisch!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

16 thoughts on “Wedding Wednesday | Nog meer foto’s (fotoshoot).”

  1. Ooh wat een prachtige foto’s! Heel erg mooi dat je ze op je blog plaatst, ik mis de Wedding Wednesday :( snif haha!
    Maar even serieus; de foto’s zien er prachtig uit. Het busje en de kids, jullie zijn echt een bijzonder, samengesteld gezin wat aan alle kanten straalt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *