Beauty Favorieten

6 beautyproducten waar ik niet meer zonder kan.

banner

De ene dag draag ik meer make-up en verzorging dan de andere dag. Maar elke vrouw heeft producten die ze dagelijks gebruikt toch? Een soort favorieten, maar dan meer ‘essentials’. Beautyproducten die ik dagelijks gebruik of welke ik altijd mee heb wanneer ik de deur uit ga. Vandaag laat ik jullie zien welke producten dat zijn en welke merken ik het liefst gebruik!

2014-09-21 09.55.32

♥ Lipstick of lippenbalsem.
Je ziet mij zelden zonder lipstick of lippenbalsem. Ik durf steeds meer kleuren te dragen, maar ook wanneer ik geen zin heb in een kleurtje draag ik wel een lippenbalsem als Baby Lips. Op de foto zie je één van mijn favoriete lipsticks Mac Vegas Volt. Deze zit standaard in mijn tas, maar draag ik voornamelijk bij speciale gelegenheden.

♥ Handcrème.
Op het moment zit de Moringa Handcream (review volgt deze week) van The Body Shop in mijn tas, maar ik wissel een hoop af tussen handcrèmes. Favorieten zijn toch wel Sabon en The Body Shop. Helemaal in het najaar en de winter kunnen mijn handjes niet zonder een goede hydraterende handcrème.

♥ Face Mist.
Een product wat ik inmiddels al jaren gebruik is de Vitamin E Face Mist van The Body Shop. Dit is een multifunctioneel product wat ik dan ook gebruik voor verschillende doeleindes. Heb ik een prachtige look gemaakt en wil ik dat mijn gezichtsmake-up als foundation en poeder perfect en natuurlijk blijft zitten, spray ik een beetje over mijn gezicht wanneer ik klaar ben met opmaken. Tevens is dit product een heerlijke opfrisser wanneer je – bijvoorbeeld na een lange dag werken – je schoon en fris voelt voelen als je nog even de deur uitgaat.

♥ Wenkbrauwpotlood.
Tekende ik een jaar of 4 geleden mijn wenkbrauwen nooit bij, ga ik nu zelden de deur uit zonder het gedaan te hebben. Uit gemak gebruik ik hier meestal het wenkbrauwpotlood van Catrice voor, maar soms grijp ik ook naar wenkbrauwpoeder. Ik houd niet van hele strak getekende wenkbrauwen, maar aangezien ik vrij lichte haartjes heb, zet ik ze altijd wel lichtjes aan voor net even wat extra definitie in mijn gezicht.

♥ Vette balsem of olie.
Een tijdje waren Lush Lemon Flutter en ik onafscheidelijk, en hoewel ik daar nog steeds grote fan van ben, heeft deze favoriet plaats moeten maken voor The Body Shop Wild Argan Miracle Solid Oil (review volgt). Mijn nagelriemen ik hebben nou eenmaal niet zo’n goede verstandshouding. Desalniettemin probeer ik ze wel goed te verzorgen meteen vette balsem of olie. Die van The Body Shop is daar perfect voor en is ook nog eens geschikt voor een hele hoop andere dingen. Nog een pluspunt, hij ruikt goddelijk!

♥ Basis voor het gezicht.
Deze primer van Essence is zeer geschikt als basis voor je gezicht, wanneer je een vette huid hebt. Eigenlijk gebruik ik geen andere meer. Ik gebruik ‘m onder mijn gezichtsmake-up zodat deze beter en mooier blijft zitten, maar ook op de dagen dat ik geen foundation draag (en dat zijn er veel) draag ik deze primer. Hij zorgt er voor dat mijn gezicht langer mat blijft en minder snel gaat glimmen. En dat is fijn, voor een glimworm als ik!

♥ Mascara.
Last but not least, mascara! Deze is vrij standaard natuurlijk, want vele vrouwen gebruiken mascara, zelfs wanneer zij verder helemaal geen make-up dragen. Ik heb vrij lichte wimper, dus een laagje mascara doet wonderen. Het zorgt voor een open oogopslag en een minder blotebillengezicht. Ik kan niet zonder! Mijn ultieme favoriet is de Catrice Glamour Doll Volume Mascara.

Deze producten gebruik ik (bijna) dagelijks. Natuurlijk zijn er ook dagen dat ik meer make-up draag, maar ook zijn er genoeg dagen dat ik lekker helemaal niks draag. Maar dat is alleen wanneer ik vrij ben, wanneer ik werk zul je me altijd de bovengenoemde producten zien dragen. Ze zijn voor mij onmisbaar geworden!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

Welke producten zijn voor jou onmisbaar?

11 thoughts on “6 beautyproducten waar ik niet meer zonder kan.”

 1. uhm welke zijn echt onmisbaar?
  dag/nachtcreme
  foundation poeder
  blush
  oogschaduw
  mascara
  lipstick
  (Ps zonder mascara ga ik echt de deur nietuit! rest kan wel zonder als het moet!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *