Beauty

The Body Shop | Moringa & Shea Hand cream

2014-09-16 12.29.06

Handcrème en ik zijn onafscheidelijk. Na het verwijderen van mijn nagellak, het scrubben van mijn handen en op mijn werk, een paar keer per dag smeer ik mijn handen in. Helemaal met het naderende herfst- en winterweer ga ik de deur niet uit zonder handcrème. Handcrèmes van The Body Shop behoren zeker tot mijn favoriet. Ik kon mijn geluk dus niet op toen ik twee van deze heerlijke handcrèmes ontving. Vandaag review ik ze voor jullie!

2014-09-16 12.31.56kopie

2014-09-16 12.32.17

De creams zijn lekker handzaam en ideaal om mee te nemen voor onderweg. Zelf ben ik altijd fan van zulke verpakkingen, omdat de handcrème zo goed te doseren is. The Body Shop had altijd al een scala aan handcrèmes, maar het leuke is dat ze nu hun standaard geurlijnen zoals onder andere Shea en Moringa hebben uitgebreid met schattige hand creams van 30 ml. Buiten deze twee geurlijnen, komen ook de volgende lijnen met een handcream:
♥ Mango
 Satsuma
♥ Pink Grapefruit
♥ Coconut
 Strawberry
 Honeymania

2014-09-16 12.35.27

2014-09-16 12.35.39kopie

Het leuke is dat de Moringa en Shea handcreams totaal verschillend zijn. Zoals je ziet heeft de Moringa handcream (ingrediënten) een lichtgroene kleur en lijkt hij ook wat meer ‘jelly’ dan de Shea handcream (ingrediënten). De laatste heeft veel weg van een standaardcrème of zalf, waar Moringa toch ook wel een beetje naar een balsem neigt.

2014-09-16 12.37.49

De Moringa handcream ruikt heerlijk bloemig. Hoewel ik daar eigenlijk niet zo van houd, vind ik deze uitvoering toch bijzonder goed geslaagd. De handcream laat een heerlijke frisse geur achter die toch echt wel een tijdje subtiel blijft hangen. De handcream trekt erg snel in, voedt en verzorgt mijn huid merkbaar en voelt tegelijkertijd niet vet aan. Na het insmeren van je handen kun je bijna direct weer doen waar je mee bezig was. Je handen voelen lekker zacht en gehydrateerd aan.

De Shea handcream gaat voor mijn gevoel net een stapje verder. Ik heb al eens eerder een review geschreven over de Shea Body Butter waar ik (nog steeds) lyrisch over ben. Mijn huid houd van shea. Helemaal in de winter zweer ik er bij. Shea is zeer verzorgend, helemaal voor de droge huid. De Shea handcream verzorgt, hydrateert en voedt mijn huid nog net een beetje meer als zijn bovenstaande vriendje. Deze handcream trekt dan ook net iets langzamer in en is net wat vetter. Dit is niet perse iets slechts, de handcream is vooralsnog snel ingetrokken. Deze handcream wordt sowieso mijn go-to deze winter.

2014-09-16 12.38.37

Beide handcreams zijn echt heel erg fijn. Ze trekken – redelijk – snel in. De Moringa handcream is heerlijk voor tussendoor, even snel smeren en weer verder, terwijl de Shea handcream een heerlijke verwennerij is wanneer je handen net even wat extra verzorging nodig hebben. Beide komen zeer goed van pas, ik ben blij!

Deze heerlijke handcreams kosten €5,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij The Body Shop. Momenteel geldt de actie ‘tweede verzorgingsproduct voor de helft van de prijs’. Daarom betaal je voor twee handcreams maar €8,25 in plaats van €11,-! Klik op onderstaande afbeelding en profiteer meteen van de aanbieding!

Hand-Creams

 

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

6 thoughts on “The Body Shop | Moringa & Shea Hand cream”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *