Trouwen

Wedding Wednesday Update | Nog een week, vrijgezellenfeest, laatste voorbereidingen!

large

Zenuwen, kriebels, spanning… Ja hoor, daar zijn de eerste symptomen toch wel overduidelijk. Nog een kleine week en dan is het 1 april. Ik gaf jullie vorige week al een uitgebreide update en vandaag krijgen jullie nog een kleine update tijdens deze laatste Wedding Wednesday vóór de bruiloft!

Allereerst moet ik even zeggen hoe blij ik ben met al die lieve mensen om ons heen. Zij maken dat we met ons relatief kleine budget toch hét feest krijgen wat we graag willen en uiteindelijk niks hoeven te laten. Het is zo bijzonder hoeveel mensen hun hulp, diensten en middelen aanbieden dat ik er soms een beetje stil van word. Schoonzus die de taart en de make-up doet, mijn werkgever die van alles regelt en de hapjes verzorgd, mijn collega die voor de muziek zorgt ‘s avonds, schoonmoeder die voor de bloemen zorgt, mijn moeder die vanuit Zutphen ook meehelpt met de nodige voorbereidingen en ga zo maar door. We zijn gezegend met zulke lieve vrienden en familie!

Ohana

Afgelopen zaterdag werden we overvallen voor ons vrijgezellenfeest. Stiekem had ik het ergens een klein beetje verwacht, maar het blijft natuurlijk een verrassing! Ik werd rond half 3 overvallen op mijn werk door een hele lieve groep vrienden waarna we eerst een heerlijke high tea hebben gehad. Daarna heb ik heerlijk quality time op het strand gehad met mijn lieve vriendinnetjes van de wal terwijl de rest van de groep, zo bleek later, Pris met een smoesje overviel. ‘s Avonds kwamen we samen (Pris en ik hebben dus voor een deel lekker samen ons vrijgezellenfeest gehad) en hebben we heerlijk gegeten en gedronken met zijn allen. Het huis van twee van onze vrienden was omgebouwd tot een waar tropisch resort met een cocktailbar waar een collega van mij en de man van onze ceremoniemeesters ons verwend hebben met de heerlijkste cocktails. ‘s Nachts zijn we uiteraard op stap geweest en hebben we gefeest tot in de late uurtjes. Een feest om nooit te vergeten, bedankt lieve vriendjes!

PicMonkey Collage

Als klap op de vuurpijl kregen wij tijdens ons vrijgezellenfeest ook alvast een prachtig cadeau van onze vrienden. Zoals ik al eerder vertelde hebben wij, vanwege ons kleine budget, gekozen om zelf de foto’s te verzorgen en dat mijn vader de bruidsreportage zou gaan maken. Op het eiland woont een fotografe wie echt de mooiste foto’s maakt. We hebben lang getwijfeld om haar te vragen voor de bruiloft, maar kozen er uiteindelijk voor om dit toch te schrappen. Van onze vrienden kregen wij haar als onze bruidsfotograaf cadeau! We waren helemaal flabbergasted en zijn er super blij mee. We gaan uiteindelijk nog wel even met mijn vader op pad om foto’s te maken, maar Jantina Scheltema gaat onze verdere bruidsreportage en de huwelijksvoltrekking vastleggen. Zo gaaf!

Verder is inmiddels het meeste geregeld. Ik ben vandaag nog lekker een dagje vrij en ben lekker aan de poets, hihi. De laatste dingetjes moeten nog naar de locaties gebracht worden, maar verder is alles eigenlijk klaar. De kriebels zijn er en de eerste slapeloze nacht is ook geweest. Al had dat ook te maken met de koppen koffie eerder die avond, hahaha.

Voor nu de laatste WW vóór 1 april. Ik kan jullie in ieder geval verklappen dat er ook na 1 april nog een aantal zullen verschijnen, om jullie kleine sneakpeaks van de dag te geven. Nog 7 nachtjes slapen!

handtekening

8 thoughts on “Wedding Wednesday Update | Nog een week, vrijgezellenfeest, laatste voorbereidingen!”

  1. Aah het gaat nu zo snel, spannend!! Nog een weekje :-)
    Leuke foto’s van je vrijgezellenfeest, is altijd zo leuk wat je vriendinnen allemaal voor je geregeld hebben; en super leuk dat ze die fotograaf geregeld hebben voor jullie! Ben nu alvast errrg benieuwd naar de foto’s ;)

  2. Wat een super gaaf cadeau hebben jullie gekregen zeg! Wauw foto’s zijn zo’n mooie herinnering aan jullie bijzondere dag. Er gaat hier geen dag voorbij dat ik er even na kijk. Nog 1 week spannend!!

  3. Oeh wat spannend allemaal! Een vrijgezellenfeest lijkt me altijd zo leuk en vaak de dingen die ik andere vrienden al heb zien doen :D Maar ik kan geloven dat de spanning alsmaar stijgt nu je nog maar een weekje te gaan hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *