Nagellak

OPI | Mod About You

8

Wát sprong ik een gat in de lucht toen ik laatst maar liefst 26 OPI mini’s won via Lin’s Love. Even was ik vergeten hoe fijn ik OPI vond… Meestal kies ik voor mijn geliefde Essie, maar OPI heeft ook zeker super fijne lakken. Vandaag laat ik jullie een vrij bekende nude roze lak zien, ‘Mod About You’.

7 9

Mod About You is een hele lichtroze pastel kleur. Hij heeft een vrij koele ondertoon en lijkt soms zelfs ook een beetje lila. In dit flesje zit maar 3,75 ml, maar deze lak is ook gewoon los als full size van 15 ml te koop.

10

Lakken met zo’n mini vind ik ook altijd wat lastiger. Je hebt wat minder controle en zicht over je nagels en het kwastje is ook wat dunner dan we tegenwoordig bij de meeste lakken gewend zijn.

1 4

Mod About You dekt perfect in twee laagjes. Verbazingwekkend als je het mij vraagt, want dat zie je niet vaak bij zulke lichte lakken. Hij brengt prettig aan, maar je moet wel secuur lakken. Bij lichte lakken als deze, zie je al snel imperfecties. Zo ook bij mijn middelvinger, waar ik lichtjes uitschoot.

3 2

Wanneer je nagels hebt met beschadigingen, oneffenheden of ‘streepjes’ kan het nodig zijn om drie laagjes aan te brengen. Dit gaat dan niet zo zeer om de dekking maar meer om het mooie egale effect van de lak. Ik lakte er een dikke laag Essence Better Than Gel Nails Topsealer overheen om de oneffenheden te verbergen. Mijn nagels zijn momenteel namelijk ook niet helemaal in opperbeste staat.

5

De lak lakt prettig, droogt snel en heeft een prachtige kleur. Ik dacht dat de kleur niet mooi zou staan bij mijn bleke huidje, maar dat valt gelukkig 100% mee. Mod About You is een prachtige zachtroze nude kleur, heerlijk fris voor dit voorjaar. Een topper onder de lichtroze lakken, for sure!

OPI Mod About You komt uit de OPI Brighter By Dozen collectie uit 2006. Deze kleur is gelukkig nog prima verkrijgbaar in full size. Een full size OPI kost €14,25 en koop je onder andere bij Douglas. Vind je dit te duur dan kun je ook nog eBay of BeautyBay proberen!

handtekening

13 thoughts on “OPI | Mod About You”

  1. Wat een lieve kleur! En super fijn dat deze al met twee laagjes dekt, is toch altijd maar afwachten bij lichte kleurtjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *