Persoonlijk Trouwen

Trouwen | We hebben een foto album!

blogbanner-5

Zo, hè hè! 1 april vorige maand waren Pris en ik alweer twee jaar getrouwd. Schandalig, maar we hadden nog steeds geen trouwalbum. Om eerlijk te zijn, kwam het er maar niet van. Ik had de plannen om dat tijdens mijn zwangerschapsverlof te doen, maar ook dat liep even anders, haha. Tot ik laatst benaderd werd door Fotofabriek, of ik een foto album wilde maken. Dat was een goede reden om eindelijk eens aan de slag te gaan. Vandaag geef ik jullie een kijkje in ons trouwalbum! 

IMG_7332

IMG_7335

Het fotoboek wat ik maakte is een hard cover boek in A4 formaat. Dit boek bevat het minimale aantal bladzijdes van 24. Maximaal kun je bij dit model 200 bladzijdes toevoegen.

IMG_7337

IMG_7339

IMG_7340

Elk fotoboek begint en eindigt een schutblad. Standaard bevat het fotoboek witte schutbladen, maar het is ook mogelijk om voor zwarte schutbladen te kiezen. Oh, enne… Check Pris haar hoofd. Die blijheid is niet omdat ze haar mooie bruid ziet hoor. Dat heeft meer te maken met het blauwe Volkswagen busje wat voor kwam rijden. ;)

IMG_7341

IMG_7342

De bladzijdes zijn van stevig en dik materiaal en glanzen licht. Het is geen hoog glans, maar een mooie coating die de foto’s tevens beschermen tegen beschadiging. Het fotoboek kun je helemaal inrichten naar je eigen smaak. Ik koos voor een ‘houten’ achtergrond en foto’s met een transparant kader er om heen. Maar je kun alle kanten op. Er zijn bestaande sjablonen, maar je kunt ook je eigen creativiteit er op los laten.

IMG_7349

IMG_7343

Sommige foto’s zijn te mooi om klein te afdrukken. Zo is bovenstaande foto toch wel één van mijn favorieten. Je ziet mijn trouwring met twee lieveheersbeestjes, super toch! Die verdient een mooi groot plekje in het boek!

IMG_7345

IMG_7346

Natuurlijk zijn 24 bladzijdes eigenlijk te weinig om alles in vast te leggen. Daarom kozen we voor de hoogtepunten uit de foto’s die gemaakt zijn door Jantina Scheltema. Verder zijn we nog van plan om een uitgebreid fotoboek te maken waarin ook de foto’s komen die mijn vader maakte van de gehele dag en het feest.

IMG_7348

Wij zijn super blij met ons fotoboek en hebben nu in ieder geval iets tastbaars om ook af en toe eens te showen aan bijvoorbeeld bezoek. Het boek is erg mooi en krijgt een mooi plekje!

Wil je nou een ook fotoboek maken? Dan ben je bij Fotofabriek aan het juiste adres! Voor bovenstaand fotoboek betaal je €24,99 en is uit te breiden tot 200 bladzijdes voor een meerprijs. 

x Lisanne 

samenwerking

7 thoughts on “Trouwen | We hebben een foto album!”

  1. Wat is het een mooi boek geworden! Zelf heb ik ook fotoboek gemaakt met foto’s van drie jaar terug oeps.. Blijft leuk om foto’s uit te zoeken en herinneringen op te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *