Online Shoppen

Webshop Tip | John Beerens Beautywebshop

logo

Online shoppen. Heerlijk. Online shoppen voor make-up, nóg beter! Aangezien we hier op het eiland niet echt beautywinkels hebben, ben ik vaak in verschillende webshops te vinden, op zoek naar make-up en verzorging. Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe aanrader met een enorm uitgebreid assortiment, de John Beerens Webshop!

John Beerens kennen de meesten van jullie wel van het programma John Beerens’ Salon Takeover, de Nederlandse versie van Tabatha’s Salon Takeover. John Beerens verzamelt de mooiste merken voor haar, huid, make-up, gezondheid en geuren in deze uitgebreide shop.

1

Het leuke van deze webshop vind ik de verscheidenheid aan producten en merken. De webshop is ontzettend uitgebreid. De prijzen variëren van vrij budgetproof tot hogere prijzen voor exclusieve merken. De webshop is erg overzichtelijk en ingedeeld in verschillende categorieën. Hierdoor kun je makkelijk zoeken naar het geen wat jij wilt. Wil je zoeken op haarproducten, zoek je op ‘haar’, zoek je liever op merk, dan kun je een merk selecteren. Ook verkoopt de webshop beautybenodigdheden als borstels of stijltangen.

merken

Zoals je op bovenstaande foto ziet verkoopt John Beerens onwijs veel merken. En dit is nog naar een greep uit het uitgebreide assortiment. Kenmerkend zijn de verschillende kappersmerken als Redken en Chi. Fijn dat deze nu ook makkelijk online zijn te krijgen! John Beerens verkoopt buiten de grote bekende merken, ook veel onbekende merken of merken die in Nederland vrij moeilijk online te krijgen zijn! Hieronder laat ik jullie een aantal mooie merken en producten zien, waar mijn hartje sneller van gaat kloppen!

Pupa

pupa

Pupa is een merk waar ik ongeveer 8 á 10 jaar geleden mee kennis maakte. Ik kreeg een set met allerlei Pupa producten cadeau van mijn tante. En ik was er dol op! Later ben ik op zoek gegaan naar Pupa verkooppunten, maar dit bleek nog niet zo makkelijk. (Iemand die weet waar ik de geur Pupa Love kan krijgen?) Inmiddels wordt Pupa steeds makkelijker te krijgen en verkopen ze het zelfs af en toe bij de DA hier op het eiland! John Beerens heeft een uitgebreid assortiment make-up, nagellak en verzorging van het merk Pupa. Waaronder bovenstaande Bubble Kits (Caviar beads) voor €11,66.

Biosilk

biosilk

Mijn favoriete haarproduct is toch wel de Biosilk Silk Therapy. Het laat mijn haar heerlijk ruiken, beschermt het tegen de hitte van de stijltang of föhn en verzorgt het intensief. In de webshop van John Beerens verkopen ze een hoop producten van Biosilk. Ik zou ze allemaal wel aan willen schaffen! De Biosilk Silk Therarpy is te verkrijgen vanaf €3,24

Khroma Beauty

khroma

Tot slot kon ik jullie dit prachtige merk niet onthouden. Het make-up merk Khroma Beauty, van de bekende Kardashian zusjes. Het bestaat onder andere uit prachtige palettes zoals bovenstaande Khloe’s Kardazzle Face Palette, geïnspireerd op de favoriete kleuren van het jongste zusje Khloe. De palettes zijn ideaal om mee te nemen omdat er ook poeders voor het gezicht in zitten. En natuurlijk kon een grote spiegel niet ontbreken! Deze staat hoog op mijn wishlist! Voor €16,95 is dit palette van jou!

Ben je op zoek naar mooie merken die online te verkrijgen zijn? Neem dan zeker eens een kijkje in deze mooie webshop! De verzending is vanaf €30 gratis, anders betaal je €5,95. Wanneer je voor 16.00 uur besteld, heb je je bestelling de volgende dag nog in huis! Ideaal voor ongeduldjes als ik! Deze webshop is zeker een bezoekje (en een aankoop) waard!

Welk product uit deze shop zou jij graag toe willen voegen aan jouw collectie?

3 thoughts on “Webshop Tip | John Beerens Beautywebshop”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *