Online Shoppen

I Just Love eBay

ebay

eBay… Sinds ik het ontdekt heb is het een ware verslaving. Gelukkig weet ik me aardig in te houden (dankzij mijn verstandige vriendin), maar af en toe ga ik los. Er zijn een paar dingen die ik binnenkort verwacht binnen te krijgen. Kijk je mee?

Op eBay kijk ik meestal even bij deze verkoper. De producten die hij/zij aanbiedt zijn over het algemeen goedkoop, maar hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Er is veel aanbod. Van kleding tot sieraden, van make-up tot nailart. Ik heb een aantal dingen besteld bij deze verkoper.

caviar
Daar zijn ze weer! De Caviar beads. Twaalf kleine potjes met verschillende kleuren. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit en de grootte er van. Ik hoop dat ze net zo groot (klein) zijn als de beads van Makeup Academy, waarover ik al eerder een artikel schreef (klik hier!). De beads kocht ik met 60% korting, voor 2,27 euro!

velvet

Het volgende is velvet flocking powder. 18 potjes wel te verstaan! Dit is hetzelfde idee als de caviar beads. Je lakt je nagels in een kleur en doet er vervolgens een laagje flocking powder overheen. Zo krijg je knuffelbare nagels! Ook deze kocht ik met 60% korting voor 3,18!

tape

Dan het laatste nailart product wat ik op eBay kocht. Striping tape voor leuke effecten op je nagels. Wederom met 60% korting voor 1,51 euro!

eyelash

Dan, mijn eerste paar nepwimpers. Ik hoop dat ze er voor de feestdagen zijn, maar dan moeten ze wel opschieten. Voor 1,20 euro krijg ik 10 paar valse wimpers.

eyelash glue

Hierbij hoort natuurlijk wimperlijm. Of de kwaliteit goed is, is afwachten. Maar voor een eerste keer wilde ik niet te veel geld uitgeven. Dit potje kostte 1,28 euro.

donut

Ik had al een haardonut van de H&M, maar deze ben ik helaas kwijt geraakt. (Ik verdenk onze jonge kat…) Deze beviel zo goed, dat ik graag een nieuwe wilde. Ik kon kiezen tussen small, medium en large en ik koos voor small, aangezien ik ontzettend dun en half lang haar heb. 1,51 euro

tasje

Op stap, als ik een terrasje pak of tijdens het winkelen vind ik een grote tas niet fijn. Ik had altijd een klein tasje van Pieces, maar deze is helaas gesneuveld. Voor 4,44 euro heb ik een nieuw, schattig tasje gescoord!

Dan heb ik nog een bestelling gedaan bij BuyInCoins. Deze site kan je zien als een verzamelplaats voor eBay verkopers uit China. Wanneer je verdwaalt in de eindeloze mogelijkheden van eBay en niet weet waar je moet zoeken, is deze site een goed alternatief. De prijzen liggen over het algemeen iets (met nadruk op íets) hoger, maar daar heb je wel het ‘winkelgemak’ van. Maar, hoe meer je bestelt van het product, hoe beter de prijs wordt! De levertijd is over het algemeen ook net iets langer.

fingerholder

Ik weet nog niet helemaal of dit werkt, maar we zullen zien. Hopelijk is het een prettig hulpmiddel voor het lakken van andermans nagels. Kostte 0,74 euro.

nagelwiel

Hiervan heb ik er al vijf en vind ik erg prettig. Swatchen, nailart uitproberen. Mijn vijf nagelwielen raken aardig vol, dus tijd voor nieuwe! Prijs: 1,49 euro voor 10 nagelwielen.

glitter

Als laatste buisjes met glitters voor op je nagels. Ook hierbij hoop ik ze voor kerst te ontvangen. Of in ieder geval anders voor oud en nieuw. Kostte 1,10 euro wat ik wel heel weinig vind voor 12 buisjes. Ik ben dus zeer benieuwd hoe groot (of klein) deze buisjes zijn…

Dat waren mijn koopjes, ze zullen vanzelf verschijnen op de blog. Behalve eBay en BuyInCoins zijn er nog meer online webshops waar je voordelig en zonder verzendkosten kunt shoppen. Hier kun je een lijst vinden met webshops. Pas wel op bij te grote bestellingen, er gaan verhalen rond dat je aan de deur nog een soort van ‘invoerrechten’ moet betalen, maar dit is mij nog nooit gebeurd.

Shop ze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *