Online Shoppen

eBay | Gespotte koopjes en aanraders!

PicMonkey Collage

eBay is toch wel mijn favoriete online shop. Regelmatig sneup ik even rond voor leuke nieuwe koopjes en zo af en toe laat ik me nog wel eens verleiden tot kleine aankopen. Veel koop ik op het moment niet. Iets met zuinig proberen te zijn, zeg maar. ;) Maar kijken kan geen kwaad, toch? Daarom deel ik vandaag weer een aantal leuke vondsten op eBay met jullie!

Poncho / Cape

Zo af en toe zie ik op Facebook de site The Best Deals voorbij komen. Die verkopen ‘zogenaamd’ hele goede deals, groots afgeprijsde producten, kleding en accessoires. 90% komt van eBay, for sure. En de prijs? Die ligt als nog vele malen hoger dan op eBay. Waaronder deze cape, die regelmatig langskomt. Werd verkocht van €79,95 voor €24,95 als ik mij niet vergis. Dan kun je toch beter je slag slaan op eBay…

€14,40 inclusief verzending – hier te koop.

Liquid Lipstick

Eerlijk is eerlijk, het ziet er niet uit. Ze zien er goedkoop uit, als een product uit een opruimbak in een speelgoedwinkel. En toch zie ik ze steeds vaker voorbij komen en ze verassen me zeker! Deze lipglosses werken als vloeibare lipsticks en moeten redelijk mat opdrogen en ook nog eens waterproof zijn. Dat laatste geloof ik niet helemaal. Maar goed, wat wil je voor die prijs. Ik kon het niet laten en kocht laatste drie kleurtjes… Review volgt uiteraard!

€0,90 per stuk incl. verzending – hier te koop

Tartan shawl

Women-Tassels-Blanket-Oversized-Tartan-Scarf-Wrap-Shawl-Plaid-Cozy-Checked

Tartan shawls zijn helemaal in en hoewel ze op eBay ook wel goedkoper te vinden zijn dan deze, ben ik helemaal verliefd op deze kleuren combinatie. Een grote, volle wollen shawl. Heerlijk voor in de winter, maar ook in het voorjaar als het nog net iets te fris is.

€5,95 incl. verzending – hier te koop.

Brush egg

index

Ook helemaal upcoming: hulpjes om je make-up kwasten schoon te maken. Tijdens één van mijn sneupsessies op eBay kwam ik deze ineens tegen. In verschillende Nederlands webshops is de brush egg voor minimaal €5,- te koop. Op zich niet duur, maar op eBay vind je deze natuurlijk nét even wat goedkoper. Ik hannes altijd onhandig met shampoo en mijn handen, dus dit is zeker iets wat ik nog eens wil uitproberen.

€1,- incl. verzending – hier te koop.

Bomb Curl Brush

Op eBay ging dit filmpje behoorlijk rond. En tja, als er een Chinees in voorkomt, moet het wel op eBay te vinden zijn, toch? Bleek toch iets lastiger dan gedacht. Rond de $24 waren de meesten. Maar de aanhouder wint. Er was er toch één die flink goedkoper was. En daarvoor wilde ik het wel proberen. Mijn ronde borstel is een ramp, dus deze heb ik voor het kleine prijsje toch maar aangeschaft. Uiteraard volgt een review!

€3,15 incl. verzending – hier te koop.

Schattige portemonnee

eBay is uiteraard ook de plek voor schattige tassen en portemonnees. Deze ruime portemonnee is super schattig maar ook onwijs ruim en praktisch. Verschillende vakjes voor pasjes, kleingeld en briefgeld en ook nog een leuk design. Je kunt kiezen uit veel verschillende kleurtjes, dus er is voor elk wat wils. Ik vind ‘m in ieder geval super, maar voorlopig houd ik het bij mijn Fab. portemonnee.

€5,95 incl. verzending – hier te koop.

Wanneer je niet uitgebreid kunt shoppen op eBay, moet je toch met een ander doel rondneuzen… Ik hoop jullie weer een aantal leuke tips te hebben gegeven! Veel shop plezier, laat je het weten wanneer je wat leuks hebt gekocht?

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

20 thoughts on “eBay | Gespotte koopjes en aanraders!”

  1. EBay is zo enorm verslavend! Ik koop er elke maand wel wat. Nail art spul of wat dan ook. Kleding valt me vaak toch tegen. Leuke aankopen, prachtige portemonnee!!

  2. Die lipstick heb ik ook! Het is een heel apart product. Super mat en blijft als een huis zitten. Met waterproof remover te verwijderen. Mij lukt het niet met micellair water! Het kan een beetje plakken, daarom doe ik er nog een vleugje poeder op. Ik heb inmiddels 6 kleuren!

  3. Leuk lijstje, ik ben gek op Ebay! De sjaal is mooi, en ik ben ontzettend benieuwd naar de haarborstel! Als dat echt zo goed en makkelijk werkt wil ik ‘m namelijk ook!

    1. Ja!! ik ben ook benieuwd naar de borstel! Heb je hem al geprobeerd? Hij lijkt me ook super, zeker nu ik een lange bos haar aan het kweken ben haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *