Online Shoppen

Mijn 5 eBay aanraders

banner

eBay, inmiddels ben ik aardig ervaren in het vinden en kopen van de leukste dingen. Elke maand bestel ik wel een aantal kleine dingetjes, over het algemeen doe ik – gelukkig – nooit een miskoop. Ik bestel dan ook altijd alleen maar goedkope dingen van hooguit 5 euro. Vandaag laat ik jullie vijf producten zien die ik recent gekocht heb en welke ik met grote regelmaat gebruik of draag. De producten zijn via Chinese sites gekocht zoals eBay en BuyInCoins. Met eigen foto’s!

Tiffany & Co Five Hearts Bracelet Replica.

1

Deze armband kocht ik voor mijn bruiloft in april. Hoewel de linker foto veel mooier lijkt dan de echte, is eigenlijk niet een goede vergelijking. Het armbandje is erg mooi en van redelijke goede kwaliteit. Ik droeg de armband met veel plezier op de bruiloft (klik hier voor de trouwsieraden) maar ook nu is hij nog met regelmaat om mijn pols te vinden.

Hier te koop voor $1,70

Ms. Keiko Gellak

2

Een beetje sceptisch was ik wel over de gellak van het Chinese merk Ms. Keiko, maar inmiddels ben ik overtuigd. Ik heb een aantal kleuren in huis, ben druk aan het testen geweest op mezelf en ben nu zo ver dat ik heb binnenkort ook ga ‘proefdraaien’ op anderen. De lak blijft superlang zitten, uiteraard wel afhankelijk van de conditie van je nagels. Dekt goed en brengt prettig aan. Je kunt op eBay genoeg Ms. Keiko vinden, zelf koop ik het liever op AliExpress omdat de keuze daar groter is.

Hier te koop voor $3,99

Double Pearl Earring

3

Toen ik deze oorbellen binnen kreeg, moest ik even slikken. Oeps, zo groot had ik ze niet verwacht… Een aantal dagen heb ik de oorbellen toch maar even aan de kant gelegd, dit wist ik niet. Tot ik ze bij iemand anders zag en ze toch stiekem wel erg gaaf vond. Even wennen, dat was het misschien. En inderdaad, ik ben verliefd op deze – niet alledaagse – pareltjes. Ik kan me heel goed voorstellen dat je hier niet van houd of het iets te vind. Maar eigenlijk past het wel bij me. Gewoon lekker even anders. Ze zijn overigens verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Hier te koop voor $1,49.

Urban Decay Basics Replica

4

Het kan zijn dat je niet van ‘namaak’ bent. In eerste instantie was ik dat ook niet, tot ik ontdekte dat er bijzonder goede kwaliteit replica palettes verkrijgbaar zijn op het wereldwijde web. Zo liet ik jullie laatst al weten dat deze replica van het UD Basics palette (review) een grote favoriet is geworden. Dit palette gebruik ik meerdere malen per week met veel plezier. Ook replica’s van Too Faced vallen zeer goed in de smaak. Op eBay zijn, als je goed zoekt, vele replica’s te vinden. Makkelijker vind je ze op BuyInCoins, een soortgelijke site.

Hier te koop voor €2,61.

Mini Smiley Diary

5

Iets wat ik recent kocht voor jullie maar ook voor mijzelf, is de Mini Smiley Diary. Schattige kleine notitieboekjes in vrolijke kleurtjes met nog vrolijkere bladzijdes. Super handzaam om in je tas te stoppen en kleine aantekeningen te maken. Heel veel ga ik er nog niet over vertellen, dat kunnen jullie binnenkort lezen in een aparte post. Kan je nou niet wachten en wil je er zelf één? Dan heb je nog even tijd om mee te doen aan deze winactie.

Hier te koop voor $1,82.

Voor nu waren dit mijn aanraders. Uiteraard heb ik er nog veeeeel meer. Maar die, bewaren we voor een andere keer. ;)

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

Wat is jouw eBay aanrader?

23 thoughts on “Mijn 5 eBay aanraders”

  1. Wauw de armband vind ik echt tof, wat een lieverdje!…..zelf heb ik nog nooit iets via Ebay aangeschaft dus ik heb persoonlijk nog geen echte favoriet…

  2. Leuke dingen! Maar wel even uitkijken met cosmetica van ebay: komt allemaal uit China en daar is testen op dieren verplicht!

    Ik zelf heb recent een aantal nail art dingetjes gekocht. strass steentjes enzo, kan niet wachten tot het er is!

    1. Ik snap je helemaal. Het armbandje wist ik niet eens dat het namaak van Tiffany was trouwens haha, daar kwam ik pas achter toen ik ‘m binnen kreeg. :) Ben er nog steeds erg blij mee!

  3. Leuk artikel! Ik zit nooit op ebay, dus ik heb geen aanraders vanuit mijzelf, maar ik heb begrepen dat de grote oogschaduw paletten (120 kleuren) er ook goed te krijgen zijn!

  4. Wow, de Urban Decay Palette is wel echt gorgeous! Ik had even je review gelezen en die swatches en dan die prijs.. Oh my god.. I totally want that one! :O De oorbellen aan beide kanten, uniek, I like it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *