Lifestyle

Quick Tip | Gratis Printables bij Mcdid

Het is helemaal hip: kleuren voor volwassen! Ook ik ben in het bezit van zo’n leuk kleurboek, maar om eerlijk te zijn ligt het na een paar keer kleuren ongebruikt op de plank. Tot ik de creaties van Maris(ka) voorbij zag komen op Instagram…

Ze kleurt fanatiek kleurplaten voor volwassenen en maakt de mooiste ‘kunstwerken’ (klik hier). Geïnspireerd door haar begon ik weer te kleuren. En nu heeft ze op haar blog inmiddels haar eigen ontworpen kleurplaten staan die ik stiekem nog gaver vind dan de kleurplaten uit de boeken! Zo ben ik gisteren fanatiek aan het kleuren geslagen. Heerlijk, het werkt rustgevend, bijna therapeutisch en het is leuk om je kleurplaat langzaam in iets tofs en kleurrijks te zien veranderen.

Op Facebook kwam ik ook iemand tegen die ze in de klas gebruikte! Ik ga er sowieso een aantal uitprinten voor mijn invalmap. Deze hippe kleurplaten zijn super leuk, ook voor oudere kinderen.

De gratis kleurplaten kun je hier downloaden. Veel kleurplezier!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

4 thoughts on “Quick Tip | Gratis Printables bij Mcdid”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *