Beauty

Technic Electric Palette

banner

Een tijdje terug won ik op Femketje.nl een Technic Electric Palette. Dit kleurrijke palette had ik hier en daar al voorbij zien komen maar ik heb er zelf geen. Toen ik deze won was ik super blij, een kleurrijk palet! Misschien dat dat mij eens dwingt wat meer kleur te gebruiken bij mijn ooglooks! Ik kan je verraden dat de pigmentatie super is en dat hij onwijs budgetproof is! Kijk je mee?

IMG_2429

Het palette lijkt aan de buitenkant veel op de wel bekende Sleek palettes. Van Sleek heb ik er twee in mijn bezit, maar heb er op mijn blog nog nooit over geschreven. De sticker op het palette vind ik niet zo mooi, zelfs een klein beetje kinderachtig. Na wat research kom ik er achter dat dit palette verkocht wordt bij Bart Smit, wat de verpakking wat verklaard! Ik zag dat de sticker er vrij probleemloos af te halen is, dus dit ga ik waarschijnlijk nog wel doen.

IMG_2432

Het palette gaat makkelijk open en wanneer je hem koopt zal er een stukje plastic folie om heen zitten. Slim bedacht! Aangezien dit palette in een speelgoedwinkel verkocht wordt, is kans op nieuwsgierige kindervingertjes groot! Door het folie weet je zeker dat je een hygiënisch, niet eerder aangeraak palette koopt.

IMG_2434

In het palette zit een grote spiegel wat ik zelf erg fijn vind. Wederom een dubbele sponsapplicator die je vaker ziet. Handig voor onderweg, zelf gebruik ik het niet.

Over naar de swatches!

IMG_2440

IMG_2455

In de linkerkant van het palette zitten vrij rustige naturel kleuren. De pigmentatie is goed. De oogschaduws zijn wel wat poederig en zacht, voorzichtig dus met je kwast! Even aftikken is handig, zo voorkom je eventuele fall-out. Zoals je ziet zit in alle zes de oogschaduw een shimmer.

IMG_2441

IMG_2462

Aan de rechterkant van het palette zitten de ‘heftige’ kleuren. Ook deze zijn super gepigmenteerd en hebben een shimmer. Vooral de mosgroene kleur vind ik erg mooi!

Met het palette heb ik een vrij rustige ooglook gemaakt. Deze is goed draagbaar en voor mijn doen al erg kleurrijk! Met de kleurtjes kan je alle kanten op en is het palette ook super geschikt voor wat heftigere looks!

IMG_2437

IMG_2618

Als oogschaduwbasis gebruik ik de Prime and Fine Eyeshadowbase van Catrice. Op mijn bewegend ooglid heb ik kleur nummer 1 aangebracht, in mijn buitenste ooghoek nummer 2 en in mijn crease nummer 3. Op het wenkbrauwbot heb ik de lichtste kleur uit het Undressed Palette van MUA gebruikt (die overigens qua vormgeving hier ook erg op lijkt!).

IMG_2621

Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met de kleur ‘Boxed’ uit het Sleek Oh So Special! palette. Met de Catrice Eyeliner Pen heb ik een dun lijntje boven mijn wimper rand getrokken met wederom een wing.

IMG_2622

Op mijn wimpers draag ik Nivea Mascara, gekocht bij de Action. Op mijn onderste wimperrand heb ik nog een klein beetje van dezelfde kleur als op het ooglid (nummer 1) aangebracht.

IMG_2639

De kleuren zijn ontzettend goed te blenden en brengen prettig aan. Ze zijn eventueel op te bouwen voor meer kleur. Ik ga binnenkort zeker nog een ooglook proberen met meer kleur, maar dat doe ik wanneer ik niet hoef te werken! ;)

Wanneer je eens langs de Bart Smit komt, zou ik zeker even uitkijken naar dit palette. Ik weet niet zeker of ze nog te krijgen zijn, maar mocht dit wet het geval zijn is hij geloof ik ook nog in andere varianten te koop! Deze hebben volgens mij wel dezelfde naam, dus dat is een beetje verwarrend. Even goed kijken dus!

Het Technic Electric Palette is te koop bij Bart Smit en kost maar €2,99!

Welke kleuren zou jij combineren uit dit palette? Laat het me weten, wie weet probeer ik de ooglook eens uit!

14 thoughts on “Technic Electric Palette”

  1. mooie look heb je gemaakt! Ik heb dit palette ook en je hebt me zojuist inspiratie gegeven voor de blauwe look die in de planning staat voor mijn 30 days make up challenge :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *