Nagellak

OPI Oz The Great and Powerful Mini’s

imageMeteen toen ik OPI’s Oz The Great And Powerful collectie zag, was ik verliefd. Zachte roze kleurtjes, chunky glitters en een prachtige bruine liquid sand lak. Op één lakje na heb ik alle kleuren in huis. Ik moest ze hebben! Vandaag laat ik jullie het setje mini’s zien, dat OPI altijd lanceert bij zijn limited editions. En ze zijn zó cute!

IMG_2711

De Oz Great and Powerful collectie bevat zeven kleuren nagellak. Drie zogenaamde ‘softshades’, welke ook in de mini-set zitten, drie glittertoppers en één liquidsand lak, welke ook in de mini-set zit. De flesjes zijn echt mini. In een fullsize OPI flesje zit 15 ml. In deze flesjes zit 3,75 ml. Super schattig! De miniset van OPI is perfect om aan te schaffen wanneer je het te duur vind om alle flesjes afzonderlijk van elkaar te kopen, maar toch de kleuren in je bezit wilt hebben.

IMG_2714

In de set zitten drie ‘softshades’. Deze kleuren zijn vrij sheer en doen me een beetje denken aan kleurtjes die je gebruikt om een French Manicure mee af te lakken. De namen zijn natuurlijk fantastisch en geïnspireerd op de gelijknamige Disney film. De softshades zijn goed te combineren met de glitterlakken die ook bij de collectie zitten. Deze lakken zijn dan ook semi-transparant, zodat je de glitters er ook tussen kan ‘sandwichen’. Over de glitterlakken volgen nog aparte posts. Verder zit er nog één liquid sand lakje in de set, een lak met een speciale ‘zand-finish’.

I Theodora You

ITY

gr 4

I Theodora You is een licht roze lak welke drie laagjes nodig heeft om volledig te dekken. De lak is vrij ‘sheer’ en is minder geschikt voor nagels met veel oneffenheden. Lichte lak maakt dit vaak nog zichtbaarder. Wanneer je één laagje van deze lak draagt, geeft het je nagels een gezonde roze glans, welke inderdaad ook perfect is om een french manicure mee af te lakken.

Don’t Burst My Bubble

 

dbmb

gr 2

Tja, wat voor een kleur is Don’t Burst My Bubble nou eigenlijk. Het is geen wit, maar ook geen roze. Het meeste doet de kleur mij denken aan marshmellows! Wederom is deze softshade vrij sheer, wat ook de bedoeling van de lakjes is, en heeft het 3 laagjes nodig om enigszins dekkend te zijn. Ik vind dat de lak mijn handen vrij bleek maakt, dus zou ik deze lak eerder dragen wanneer mijn handen wat meer gebruind zijn. Ik vind de kleur wel bijzonder, maar weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden.

Glints Of Glinda

GOG

gr 3

Glints Of Glinda is dé perfecte nude lak, welke me een beetje doet denken aan Nice n Naked van DC. Deze lak dekt na 3 laagjes nog niet helemaal, wat jammer is. Deze lak is het meest transparant van de drie softshades. Persoonlijk vind ik de lak wel mooi, en een ideale kleur om je nagels even net gezondere ‘nude’ finish te geven. Ook deze lak is perfect om je French Manicure af te lakken, wanneer je één laagje gebruikt.

What Wizardry Is This?

wwit

gr 1

Als laatste mijn absolute favoriet van deze miniset What Wizardry Is This? Dit is een liquid sand lak, een nieuw soort lak wat OPI eind vorig jaar introduceerde (volgen nog swatches van!). De lakjes hebben een zand-finish waardoor het net lijkt alsof er een laagje zand over je nagels ligt. Klinkt vreemd, maar ik vind het super tof! Deze lak heeft een koperbruine kleur met gouden shimmers er door. In het begin kon ik niet van m’n nagels afblijven, ik vind het zo gaaf. Wanneer je niet van de zand-finish houdt, kun je er nog een glanzende topcoat over lakken. Deze lak dekt in twee laagjes prima.

485989_316017118501129_645155113_n

 

Deze schatjes hebben mijn hart veroverd! De softshades zijn alle drie vrij transparant, maar dit is ook de insteek van OPI, dus daar kan ik niet over vallen. Ik kan jullie verklappen dat ze het voornamelijk goed doen in combinatie met de glitterlak van de collectie!

OPI is te verkrijgen bij onder andere Douglas en sommige fillialen van DA. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde OPI verkooppunt bij jou in de buurt is, kijk dan even hier. Eén fullsize flesje kost €13,95. Wanneer je kiest voor een miniset als deze betaal je €17,95 voor 4 kleine flesjes.

Wat vind jij van deze miniset?

Doe jij al mee met de Joursna winactie? Hij loopt nog t/m 24 maart! Klik hier!  

13 thoughts on “OPI Oz The Great and Powerful Mini’s”

  1. Waaaah, Don’t Burst My Bubble is wel écht een van de mooiere “my nails but better” lakjes die ik ken! Precies goed.. loving it! Sowieso is dit een mooie set ^_^

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *