Beauty

Braun Silk Épil 7 | Unboxing en eerste indruk.

banner

Via de Facebook pagina van Wehkamp gaf ik mij vorige maand op als ‘tester’ van de nieuwe Braun Silk Épil 7 – Wet & Dry. Helemaal vergeten dat ik mij had opgegeven, kreeg ik vorige week een mailtje dat ik bij de gelukkigen zat. Super tof! Ik ben gezegend met een hormonale haargroei waar niet tegen te scheren valt, maar een echte held wat betreft epileren ben ik niet. Ik heb een vrij goedkope epilator van Philips en wilde al lange tijd de Silk Épil eens proberen. En dat mag ik nu dus doen, mits ik mijn ervaringen deel. Vandaag unbox in mijn pakketje voor jullie in een video en vertel ik jullie mijn eerste indruk.


http://www.youtube.com/watch?v=THblimZvizc

Kun je de video niet bekijken of openen? Klik hier!

Onderstaand nog wat foto’s en eerste indrukken na het uitpakken van het pakketje!

IMG_4355

IMG_4356

Het ‘testen’ loopt via Lekker in het leven, een site waar je je aan kunt melden als Ambassadeur om in aanmerking te komen om (nieuwe) producten te testen en je ervaringen te delen.

IMG_4351

IMG_4350

Hierbij krijg je een special projectboekje waar in staat wat er van je verwacht wordt. Ook staan hier suggesties in. De bedoeling is dat ik mijn ervaringen (deels) via video ga delen. (HELP!) Verder krijg je een marktonderzoek mee, welke je door verschillende personen in kunt laten vullen. Hier kunnen jullie eventueel nog wat in betekenen, maar daar over later een keer meer!

IMG_4348

IMG_4347

Verder zitten er folders bij en drie kortingsbonnen van €30,- voor de Silk Épil op Wehkamp! Deze mag ik weggeven, dus ook daarover later wellicht meer! ;)

IMG_4336

IMG_4343

Waar ik voornamelijk blij mee ben is het feit dat de epilator snoerloos te gebruiken is. Geen gedoe meer met stopcontacten. Verder kan hij onder de douche of zelfs in bad gebruikt worden. Jeej! De epilator kan je uit elkaar halen en zelfs schoonspoelen.

IMG_4344

IMG_4345

Hé, het oog wilt ook wat. En hier heeft Braun aan gedacht. Zoals jullie weten ben ik dol op roze en glitters. Deze epilator en ik zijn daarmee al een match made in heaven.

IMG_4346

Buiten de kleine ‘pincetjes’ zitten er ronddraaiende wieltjes aan de weerszijde. Dit zijn massageschijfjes, welke het epileren iets aangenamer moeten maken. Deze draait mee en vormt zich dus naar de stand van je benen. Verder zit er een klein lampje op, zo mis je geen enkel haartje!

IMG_4352

Helemaal handig is het opberg en meeneem tasje. Geen gerommel meer met losse snoertjes en kwastjes. Alles houd je simpel bij elkaar in dit tasje. En het is nog handig om mee te nemen ook.

De komende weken zal ik de epilator gaan uit testen. De bedoeling is dat ik eerst mijn ene been blijf ontharen op de oude vertrouwde manier, in mijn geval scheren. Het andere been zal ik met de Silk Épil gaan ontharen. Wish me luck! ;)

Op welke manier onthaar jij je benen?

10 thoughts on “Braun Silk Épil 7 | Unboxing en eerste indruk.”

  1. In de winter scheer ik mijn benen en in de zomer epileer ik ze! Het is echt waar dat de eerste keer het pijnlijkste is. Daarna wordt de pijn steeds minder!

  2. Ah ik wil zo graag zo’n ding!
    Altijd irritant met scheermesje, of vieze plakkerige half werkende wax…. I need this!
    Ben erg benieuwd naar je ondervindingen!

    XO

  3. Leuk! Ik test deze ook maar dan volgens mij via de Belgische versie van ‘Lekker in het leven’. Ik heb namelijk ook zo’n marktonderzoekboekje en projectboekje. Ik heb wel geen kortingsbonnen, dat is echt wel leuk dat jij die hebt aangezien het toch niet zo’n heel goedkoop product is. Ik heb al een aantal mensen enthousiast gemaakt door erover te vertellen maar ze schrikken toch telkens een beetje van de prijs :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *