Online Shoppen

Shopping | Wishlist Buy In Coins & eBay

banner

Shoppen is fijn. Goedkoop shoppen is nóg fijner. Vandaar dat sites als eBay ontzettend populair zijn. Zoals ik laatst al liet zien, zijn er tal van goedkope goodies verkrijgbaar op eBay. Behalve eBay zijn er nog meer sites waar je goedkope leuke dingen kunt shoppen zoals BuyInCoins. Maar ja, als je geen geld uit mag geven, zijn zelfs de goedkoopste sites not-done. Dan maar een wishlist maken! Vandaag laat ik je zien wat ik graag nog eens zou aanschaffen in deze fijne webshop!

banner1

Gel kwasten

Momenteel heb ik maar één fijne kwast waar ik gelnagels mee kan zetten. Een paar extra is dus geen overbodige luxe. Dit setje van zeven gel/acryl kwasten kost slechts €2,53 en is hier te koop.

Vijlstof ventilator

Als ik de nagels doe van mijzelf of iemand anders, vliegt het vijlstof altijd alle kanten op. Daarom zou ik nog graag een ventilator willen die het vijlstof als het ware opzuigt. Nu kun je die uiteraard bij verschillende groothandels kopen, maar voor een paar tientjes goedkoper vind je ‘m op BuyInCoins. Zeker eens het proberen waard! Voor €24,99 vind je ‘m hier!

Too Faced No Makeup Makeup Palette (replica)

Nadat ik razend enthousiast ben over het Too Faced Boudoir Eyes Palette van eBay wil ik meerrrrrr! Het Natural Eyes palette is al onderweg, maar ik zou ook graag de replica van het Too Faced No Makeup Makeup Palette proberen. Dit is een palette met blushes, highlighters en bronzers, kost €3,59 en is hier te koop.

Naked Flushed Palette (replica)

Oké, toegegeven, dit palette is overduidelijk nep. Waar het Too Faced palette bijna niet van het echte te onderscheiden is, zie je hier toch wel wat schoonheidsfoutjes. Toch ben ik erg benieuwd naar dit mooie palette met een prachtige highlighter, bronzer en blush. Hét perfect contour palette dus! Voor dit palette betaal je €6,51.

Vier oogschaduwkwasten

Deze vier oogschaduwkasten zie ik hier en daar al voorbij komen op sommige beautyblogs en zien er erg goed uit! Omdat ik graag experimenteer met verschillende ooglooks heb ik soms niet genoeg kwasten. Daarom wil ik deze vier mooie kwasten graag toevoegen aan mijn collectie. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de set kost €2,59 en is hier te koop.

Urban Decay Naked 3 (replica)

En ja hoor, de Chinezen hebben het ook al geflikt om het Naked 3 palette te kopiëren. Natuurlijk weten we allemaal dat de kwaliteit van UD niet te evenaren is door een namaak palette, maar voor de kleurtjes wil ik dit palette zeker proberen. Naked palettes zijn super duur, dus dit palette is voor €9,30 zeker een goed alternatief. Je kunt hem hier vinden.

Uiteraard kan ik de kwaliteit van de replica’s niet garanderen en gaat er stiekem natuurlijk niks voor een écht luxe product. Maar voor meiden die wat minder te besteden hebben, het geld er niet voor over hebben of het gewoon eens willen proberen is het natuurlijk wel een goed alternatief!

handtekening

4 thoughts on “Shopping | Wishlist Buy In Coins & eBay”

  1. Het zou zomaar mijn whislist kunnen zijn! Mooie producten voor hele leuke prijsjes! Thanks voor sharing! ;-) ik heb van deze site trouwens ooit mijn 88 nude palette gekocht voor bijna niks! ;-)

  2. Leuke wishlist! Heb pas ook het Naked 1 en 3 an basics palette gekocht.
    Wil ook nog 2 too faced oogschaduw paletten, heb al het Natural eyes Palette maar vind het jammer van de No Makeup Makeup Palette dat er creme blushes in zitten, ben ik zelf niet zo van

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *