Beauty

Etos | Highlighting Illuminzer

banner

Grappig, na het maken van mijn Wedding Wednesday Wishlist heb ik toch aardig wat goedkope alternatieven weten te bemachtigen! Zo ook deze highlighter van Etos, die dicht in de buurt moet komen van de witgouden Albatross van Nars. Ik ben niet zo’n fan van vloeibare highlighters, maar had hier zó veel goeds over gehoord dat ik ‘m wel moest proberen!

IMG_1246

IMG_1252

De Highlighting Illuminizer, zoals hij met een mond vol heet, zit in een witte tube. De verpakking verdient zeker niet de schoonheidsprijs. Als ik niet zo veel goeds over deze highlighter had gehoord, was ik ‘m zeker weten voorbij gelopen. Volgens mij is dit trouwens ook nog de ‘oude’ verpakking. Momenteel verkoopt Etos namelijk drie verschillende kleuren highlighters, die te onderscheiden zijn door de doorschijnende tube. Dit is de lichte versie, verder heeft Etos ook nog een rozige en bruine variant.

IMG_1249

IMG_1248

De higlighter is goed te doseren door de smalle opening in de tube. Een klein kneepje is genoeg om een druppeltje ter grote van een kleine erwt te krijgen. Dit is ook meer dan voldoende voor het gebruik op je gezicht.

IMG_1257 IMG_1259 IMG_1261

De highlighter heeft een prachtige witgouden glans, precies zoals ik zocht! Je kunt de highlighter lichtjes uitvagen, zoals op de tweede foto, voor een super glanzend effect. Mijn voorkeur (en ik denk dat de meeste dat met mij eens zijn) gaat echter uit naar de derde foto. Hier heb ik de kleur als het ware ‘kloppend’ over de huid aan gebracht en geeft de highlighter een subtiel maar mooi glanzend resultaat.

Etos Highligting Illuminizer

De highlighter geeft echt een prachtige gloed aan mijn jukbeenderen. Ik ben dol op highlighters en gebruik ze bijna dagelijks. Dit is dus zeker een mooie toevoeging aan mijn verzameling! Ik heb een hoop champagne en parelmoerkleurige highlighters, maar zo’n witgouden had ik nog niet! Het effect is mooi en subtiel en is ook prima geschikt voor het wenkbrauwbot, de neusbrug en de ‘cupidsbow’ (het kuiltje boven je lippen). De highlighter is goed op te bouwen en brengt prettig aan. Voor een vloeibare highlighter ‘smelt’ hij opvallend goed samen met mijn huid waardoor het geen vettige of plakkerige laag achterlaat op mijn gezicht. Jeej! De highlighter is ook nog eens erg zuinig in gebruik, je hebt maar een klein beetje nodig voor een mooi effect.

Het moge duidelijk zijn, ik vind deze highlighter prachtig en zeker een goed alternatief voor Nars Albatross. Natuurlijk evenaart deze budgettopper deze prachtige higligher niet, maar in de buurt komen doet hij zeker. Voor het geld hoef je het ook niet te laten. De Highligting Illuminizer kost €2,99 en is te koop bij Etos.

handtekening

10 thoughts on “Etos | Highlighting Illuminzer”

  1. Ik gebruik deze wanneer ik een feestje oid heb en dan doe ik een klein beetje op mijn borst (bij een lage blouse) en dat geeft een mooi resultaat. ;-) Nice product!

    1. Ik denk dat alle drie de kleuren wel geschikt zijn! Ze hebben alledrie een ander effect en zijn niet super gepigmenteerd waardoor ze mooi samensmelten met je huid. Als ik donker zou zijn, zou ik zelf de voorkeur geven aan de bruine, die geeft een mooie bronze gloed. Maar deze zou ook geschikt zijn, als je ‘m goed in de huid blendt… Anders laat hij een wat witte waas achter… :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *