Online Shoppen

Online shoppen! | Goedkope alternatieven op eBay

 banner

Willen we niet allemaal zo goedkoop mogelijk shoppen? Het minst betalen voor dat prachtige sieraad, nagellakflesje of oogschaduw palette? Een beetje goed zoeken en veel doorzettingsvermogen leert dat er veel op eBay te vinden is. Héél veel. Voor héél weinig… Om jullie die zoektocht te besparen, heb ik de leukste en goedkoopste alternatieven voor onder andere Too Faced, Essie en Urban Decay voor jullie op een rijtje gezet!

Tiffany & Co Five Heart Necklace

Tiffany Ketting1

Tiffany & Co sieraden zijn prachtig, verfijnd én heel erg duur. Nu is een mooie ketting van Tiffany’s natuurlijk heel bijzonder om te hebben, maar wanneer je het design van Tiffany zó mooi vind maar er niet zo veel voor wilt betalen, heeft eBay een tal aan alternatieven. Zo kost deze prachtige ketting (ook verkrijgbaar als armband) normaal zo’n €120,-. Hier koop je ‘m voor $1,99 (ongeveer €1,50*). De kwaliteit zal verre van gelijk zijn, maar hey, voor €1,50 mag je niet klagen.

Urban Decay Naked 2 palette

naked 2

Het Urban Decay Naked 2 palette is een veel gehypte product onder beautyliefhebbers. Nu betaal je voor deze 12 prachtige oogschaduws zeker €46,65 en dan komen er vaak nog verzendkosten overheen. Op eBay zijn er genoeg alternatieven te vinden. Of het pigment hetzelfde is, weet ik natuurlijk niet. Ook zijn er uiteraard mensen die liever het originele hebben, wat ik begrijp. Maar, kun of wil je niet zo veel geld uitgeven aan make-up is dit een prima alternatief voor maar $7,80 (ongeveer €5,67*).

Too Faced Boudoir Eyes Palette

too faced boudoir ebay

Wat voor Urban Decay geldt, geldt ook voor Too Faced. Dit merk heeft prachtige palettes met hooggepigmenteerde kleuren. Maar ook hier hangt een leuk prijskaartje aan van vaak rond de €35 à €40 per palette. Op aanraden van Simone kwam ik dit prachtige alternatief tegen voor $4,89 (ongeveer €3,55*). De pigmentatie ziet er goed uit en ze verkopen nog meer. Zeker even een gokje waard!

OPI, Essie en andere ‘dure’ nagellak.

essie opi

Als je deze blog leest, kan het bijna niet missen dat jij ook dol bent op nagellak. Natuurlijk willen we het liefst zo min mogelijk uitgeven aan onze verslaving, maar die prachtige lakjes van China Glaze, OPI, Essie en andere merken lokken toch ook. Te vaak hier aan toegeven is een aanslag op je portemonnee. Daarom; eBay! Voor ongeveer 6 euro inclusief verzendkosten heb jij een prachtige OPI of Essie lakje in huis. Enige minpunt? Je moet er een week op wachten én het is zéér verslavend. Weet wel waar je shopt, er bestaat een hoop namaak wat ik bij nagellak toch altijd tricky vind. Bij deze en deze verkopr zit je in ieder geval goed!

Heart To Get Jewelry

heart to get

Ik ben verliefd op de sieraden van Heart To Get. Ze zijn zó mooi! Je kunt zelf je ketting of armband samenstellen of een ‘kant en klare’ kopen. Heart To Get heeft van alles, ik ben fan. Maar, ook Heart To Get is níet heel betaalbaar. Voor een ketting betaal je minimaal €59,95. Wél heel bijzonder als cadeautje natuurlijk, maar als je hem jezelf cadeau wilt doen voor een iets vriendelijk prijsje, kun je ook prima terecht op eBay voor $8,99 (ongeveer €6,50*).

* Prijzen afhankelijk van de wisselkoers.

Zoeva Nude / 28 Neutral palette

zoeva mude

Eén van mijn favoriete palettes komt van eBay. Hoewel het origineel van Zoeva niet zo heel duur is, zijn ze natuurlijk nog goedkoper op eBay. Ik heb het over het 28 neutral palette, ook wel bekend als het Zoeva Nude palette. Natuurlijk is Zoeva van erg goede kwaliteit, maar zoals je in mijn review kunt zien, is er met de ‘namaak’ helemaal niks mis! Ik kocht ‘m destijds voor een bedrag van €4,- maar het aanbod op eBay is heel groot. Gewoon zoeken op 28 neutral palette en je hebt het palette rond de €4 a €5 in huis.

Hopelijk hebben jullie hier wat aan! Have fun shopping!

handtekening

14 thoughts on “Online shoppen! | Goedkope alternatieven op eBay”

  1. Ik heb nog nooit iets op eBay gekocht, dit soort posts maken me wel nieuwsgierig. En hoewel ik alle spulletjes hierboven maar wat graag in mijn winkelmandje zou willen gooien, weet ik dat ik er niks van nodig heb. Be strong Olga!

  2. And that’s why we love eBay ! Die namaak palettes zien er goed uit, en ik denk dat je veel dames blij maakt met een vermelding van verkopers die het échte merk verkopen :)

  3. Naked 2 dupe is inmiddels onderweg! ;-) Heb trouwens daar ook een dupe van gekocht bij de DA in de Leidsestraat Amsterdam voor €6,95 van het merk W7 (palette heet in the buff) ik ga ze beide reviewen wanneer ik die van Ebay heb ontvangen. ;-)
    Leuk artikel. Thank god for Ebay. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *