Winactie

You Nailed It 1 jaar – Doe jij al mee?

large (1)

Jeej, You Nailed It bestaat vandaag precies één jaar! Ik vertel een klein beetje achtergrond informatie over het begin van mijn blog. Verder zijn er in het kader van het één-jarig bestaan van You Nailed It de hele maand leuke winacties. Wil jij weten welke winacties de revue al gepasseerd zijn? Lees dan even verder!

14 december 2012 verveelde ik me en besloot ik iets te doen waar ik al maanden over twijfelde; een blog starten. Eerst hield ik het nog voor mezelf, maar al snel ontdekten steeds meer mensen mijn blog. Hier kreeg ik super veel leuke reacties op en besloot ik mijn update dagelijks te delen via mijn persoonlijke Facebook. Toen mijn blog wat groter werd, maakte ik een aparte Facebookpagina aan zodat iedereen die kon liken. Inmiddels update ik vrijwel dagelijks mijn blog en is het behalve en hobby ook een soort van gewoonte geworden. Staat er al iets klaar voor morgen? Gaat alles goed op Facebook en Twitter? Welke blogs worden goed ontvangen en welke minder goed? Ik ben er dagelijks mee bezig. Er zit best veel tijd in maar het is het elke minuut meer dan waard. Waar ik voorheen niet echt een ‘vaste’ hobby had, heb ik nu iets gevonden waar ik alles in kan combineren wat ik leuk vind: schrijven, beauty, lifestyle, fashion en food. Wil jij mijn allereerste blog lezen? Klik dan hier en zie hoe ik veranderd en gegroeid ben! ;)

banner1

Zoals ik al zei, komen er in de hele maand december diverse leuke winacties online. Het is duidelijk dat jullie de ‘beauty’-winacties het leukst vinden, maar  toch wil ik ook even de aandacht vestigen op de andere leuke winacties! Tot nu toe zijn er vier leuke winacties online gekomen en komen er sowieso nog zes bij de komende maand!

My First Buddha.

IMG_8727

Kans maken op My First Buddha kan alleen nog vandaag! Wil je op de valreep nog mee doen? Klik dan hier!

Eén van de twee goodiebags van Eyes Lips Face.

Goodiebag 1

Goodiebag 2

T/m 20 december maak je kans op één van de goodiebags van ELF. In goodiebag 1 zitten allerlei budget make-upjes voor een volledige look, in goodiebag 2 de bekende highlighter Gotta Glow met bijpassende kwast. Klik hier om mee te doen!

10-pack Instagram foto’s op Printagreat.

IMG_9190

Je hebt nog een week de kans om mee te doen aan de Printagreat-winactie. T/m 22 december maak je kan op 10 foto’s van jouw favoriete Instagram momenten om ze leuk op te hangen. Zo kun je altijd genieten van de mooiste momenten! Klik hier voor de Printagreat winactie!

Beautypakket met 9 goodies van Barry M en NYC.

winactie 2

Voor een complete look met de feestdagen kun jij wel even vooruit met dit gave beautypakket i.s.m. de Beauty Voordeel Shop! Het bestaat uit 7 goodies van Barry M en 2 palettes van New York Color. Meedoen kan t/m 27 december en kan hier!

Een overzicht van alle December winacties kun je ten alle tijden hier vinden!

Bedankt voor het mooie jaar, op naar nog vele mooie blogmomenten!

handtekening

11 thoughts on “You Nailed It 1 jaar – Doe jij al mee?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *