Lifestyle Moederschap

Me Time! | A Girls Night Out

JIPPE'S OUTFITS

Dat ‘me time’ schaars is wanneer je net een kindje hebt gekregen, vertelde ik al in deze tag. Het is genieten met zo’n kleintje, maar alles draait natuurlijk om zijn voed- en slaapschema. Op een gegeven moment komt er wat meer regelmaat in en kom je langzaam weer toe aan dingen voor jezelf. Wil je je kleintje ‘s avonds nog niet alleen laten maar ben je wel toe aan een girls night out? Dan kun je natuurlijk zelf een gezellige avond (of middag) organiseren! Vandaag wat tips! 

Dinner time!

2

Wanneer je (nog) geen zin hebt om uren in de keuken te staan, is een gourmet avondje ideaal! Slechts met een aantal kleine voorbereidingen zet je een heerlijke en gezellige maaltijd op tafel. Wat stokbrood, lekkere sausjes, een salade, groentes en uiteraard vlees en vis en jullie avondje kan beginnen. Lekker eten en ondertussen alle tijd om gezellig bij te kletsen. En een lekkere fles rosé of wijn kan natuurlijk ook niet ontbreken!

Cocktail night!

3

In mijn studententijd (jeeeeetje, wat klinkt dat oubollig) organiseerden we regelmatig cocktail avondjes. Zó gezellig. Men neme een paar flessen drank, fruit en spuitwater en je shaket zo de lekkerste cocktails. Moeilijk is het niet! Een paar lekkere tapas erbij en wat leuke aankleding en je waant je zo in Havana… Met een paar cocktailtjes komen die leuke gesprekken zo op gang… ;)

High tea!

1

Is een laat avondje echt nog te hoog gegrepen, (Hey, dat kan! Denk aan die gebroken nachten!) dan kun je altijd nog een high tea organiseren. Zet een heerlijke pot thee of koffie, zorg voor lekkere sapjes en vooral heel veel lekkere hapjes. Met leuk servies maak je het helemaal af. En wedden dat je met een chocolade fondue helemaal de show steelt?

Alle items voor deze girls nights out vind je bij Westwing

Wat doe jij om een leuke (meiden)avond te organiseren thuis?

x Lisanne

samenwerking

7 thoughts on “Me Time! | A Girls Night Out”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *