Persoonlijk

Persoonlijk | Mijn bucket list voor 2017

blogbanner-2

H A P P Y   N E W Y E A R! ★ Goede voornemens zijn niet zo mijn ding, maar ik mag wel graag doelen stellen. Lijstjes maken en dingen plannen om af te strepen. Het nieuwe jaar is, heel cliché, natuurlijk het perfecte moment om weer eens even te kijken naar deze doelen. Ik besloot om een bucketlist op te stellen voor 2017. Misschien komen er nog dingen bij, misschien streep ik uiteindelijk dingen af. Maar vandaag deel ik in ieder geval mijn lijstje met jullie zoals het er nu voor staat. Wat wil ik gaan doen in 2017? 

☐ Elke maand iets leuks doen met m’n lief.

Al is het maar een wandeling samen, een kopje koffie drinken of een avondje weg. De tijd met zijn tweeën is zo schaars en af en toe is het heel fijn om gewoon even helemaal met zijn tweetjes te zijn.

☐ Eindelijk die laatste kilo’s kwijtraken.

Geen goed voornemen, maar wel iets wat ik nog steeds graag wil. Het blijft er alleen steeds bij, en dat is mijn eigen schuld. Dit jaar zou ik toch heel graag in ieder geval op het gewicht komen wat ik voor mijn zwangerschap had.

☐ M’n mede juni-juli mama’s ontmoeten.

Toen ik net zwanger was meldde ik me eens aan op één of ander forum. Dit bleek niet echt iets te zijn, maar hierdoor kwam ik wel in een leuke Facebook-groep met 22 andere vrouwen die ook in juli 2015 uitgerekend waren. Dat is zo’n leuk en hecht groepje geworden en ik zou graag eens aansluiten bij één van de meetings om de mama’s en kindjes (die hooguit een maandje schelen) te ontmoeten.

15802424_390725351268363_4630059497677651968_n

Qualitytime met de vrouw afgelopen donderdagmiddag! ♥

☐ M’n blog in een nieuw jasje steken.

Dit wil ik al zo lang! Mijn blog voelt als een ‘rotzooitje’ achter de schermen. Veel ongebruikte plugins, WordPress die maar niet wilt updaten etc. Daarbij wil ik al heel lang een ‘eigen’ thema. Een mooi neutraal strak thema waar ik eens in de zoveel tijd bijvoorbeeld mijn banner kan aanpassen en eventueel wat kleuraccenten kan toevoegen. Ik heb er één op het oog, maar de prioriteiten liggen momenteel gewoon ergens anders.

☐ M’n Propedeuse halen.

De Propedeuse-fase op de Pabo vond ik een hel. En nu mag ik weer! Ik hoop in 2017 mijn P te halen voor mijn docentenopleiding Engels. Tot nu toe gaat alles voorspoedig, maar we zitten nog net niet op de helft, dus we zullen zien hoe dit gaat verlopen.

☐ De woonkamer opknappen.

Dit wilden we vorig jaar mei al doen, maar door omstandigheden kon dit helaas niet doorgaan. We willen graag de woonkamer opnieuw verven en een stuk lichter maken. De plinten even opfrissen en alles witten. Ons huis zit vol schrootjes, maar financieel is het nog niet haalbaar om die weg te halen. Een likje verf doet hopelijk wonderen.

coming-soon

2017 is here! 

☐ De zolder opruimen.

Ook dit wilde ik vorig jaar al doen, maar ook dit is er niet van gekomen. Onze zolder is een verzamelplek van oud speelgoed, kisten met spullen die moeten worden uitgezocht en tussendoor hebben de kids er ook nog regelmatig hutten gebouwd waar de overblijfselen nog zichtbaar van zijn. Daar ben ik wel een aantal middagen mee zoet. Gelukkig heb ik altijd zeeën van tijd! ;)

☐ Een fijn plekje voor Jippe maken in de tuin.

We hebben een heerlijke tuin waar je al vroeg in het voorjaar heerlijk kunt zitten en spelen. Pris en ik zijn beiden echte buitenmensen en ook Jippe geniet enorm van buiten zijn. We hebben een glijbaan, een schommel en genoeg speelgoed. We willen graag een mooi plekje voor Jippe maken met bijvoorbeeld nog een zandbak waar hij fijn kan spelen.

☐ M’n Blond Amsterdam servies uitbreiden

Ik ben dol op het servies van Blond en mijn servies breidt mooi uit! Gisteren heb ik van mijn verjaardagsgeld eindelijk ook koffiekopjes van Blond besteld, dus de eerste uitbreiding is al onderweg. Maar ik wil nog veeeeeel meer!

15802695_1851618118453143_4006050996391247872_n

Doelen stellen en behalen met behulp van de Purpuz Planner. Daarover morgen meer! 

☐ Naar de sauna gaan

Gewoon omdat we dat veel te weinig doen en ik er zo van kan genieten!

☐ Af en toe een zonnebankje pakken.

Zie bovenstaand punt. Ik ben echt geen fanatiek zonnebank-ganger (ik weet heus hoe ‘slecht’ het is), maar ik vind het wel enorm ontspannend en een iets donkerder kleurtje is nooit weg voor mijn bleke huid. Wel jammer dat ik tijdens mijn zwangerschap een enorm zwangerschapsmasker heb gekregen wat onwijs terugkomt wanneer ik wat bruiner wordt.

☐ Een hele dag ongegeneerd winkelen met mijn moeder.

Omdat mijn moeder, net als ik, rustig de hele dag door de stad kan slenteren en kan shoppen tot ze er bij neervalt.  Die dagjes zijn altijd zo gezellig samen. Sinds Jippe er is, zijn die momenten zeldzaam maar in 2017 moet het weer een keer gebeuren. Toch mam? ;)

Wat staat er op jouw bucket list voor dit jaar?

x Lisanne 

2 thoughts on “Persoonlijk | Mijn bucket list voor 2017”

  1. Leuk lijstje met fijne en mooie dingen die je wilt gaan doen!
    Fijn om tijd voor jezelf en je partner te hebben om dingen van je lijstje te kunnen ondernem en af te strepen.

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *