Nagellak

Pink Gellac | Vintage Chic Collectie

Pink Gellac is by far mijn favoriete gellak merk. Met haar prachtige kleurtjes, grote flesjes en goede kwaliteit is dit niet voor niets het best verkochte gellak merk van Europa. Ik stond dan ook te poppelen om de nieuwste collectie uit te proberen; de Vintage Chic collectie is de zomer collectie van Pink Gellac en bevat 7 prachtige, zachte tinten. Tijd om te kijken of Pink Gellac ook met pastel kleurtjes de spijker op zijn kop slaat!

De Vintage Chic collectie bestaat uit 7 lieve kleurtjes. Dé pastelkleurtjes van deze zomer met daarnaast ook twee lakken met een verassende finish. De kleurtjes zijn over het algemeen helemaal mijn ding, want zeker in de zomer grijp ik eigenlijk altijd naar pasteltinten. En zeg nou zelf, je kunt toch nooit genoeg kleurtjes hebben?

Een voordeel van de flesjes van Pink Gellac vind ik de doppen met kleurindicatie. In mijn overvolle nagellakkast hoef ik nooit lang te zoeken naar het juiste kleurtje, ideaal! De kwastjes van de lak zijn lekker breed, waardoor de lak prettig en gemakkelijk aanbrengt. Dit komt mede door de afgeronde vorm.

Ben je niet bekend met Pink Gellac? Lees dan deze blog even door over hoe het werkt! 

237 – PEARLY PINK

Een zoete, barbieroze kleur. De roze kleur heeft een parelmoer finish en de structuur is wat aan de dikkere kant in vergelijking met de andere kleurtjes. Brengt daardoor wel prima aan en verdeelt makkelijk zonder dat de parelmoer finish streperig wordt. Dekt in twee laagjes perfect,

238 – Peachy Nude

Eén van mijn favorieten uit deze collectie. Dé perfecte nudekleur die je handen nog net een tikkeltje bruiner laat lijken. Nude met een peachy ondertoon. Dit lichte kleurtje dekt in twee laagjes wat indrukwekkend is voor een tint als deze.

239 – Paradise Blue

Een vrolijke zeeblauwe tint kan niet ontbreken uit een zomercollectie natuurlijk. Een pastel kleurige blauw die tegelijkertijd lekker fel is. Doet me denken één van de kleurtjes waar mijn nagellakliefde mee begon; Essie Mint Candy Apple.

240 – Salmon

Uiteraard kan ook een koraalkleur niet ontbreken in deze collectie. Deze prachtige oranje, zalmkleurige lak dekt perfect in twee laagjes en is absoluut mijn andere favoriet. Love it!

241 – Mint Green

Dé blikvanger van de collectie. Dat is deze pastel mintkleur. Niet super minty, maar wel super gaaf als je het mij vraagt. Dekt perfect in twee laagjes maar zou het er zelfs met één laagje van af kunnen.

242 – Pastel Purple

Pink Gellac heeft aan alles gedacht want de collectie bevat ook een mooie paarstint. Lila is altijd goed, de creamy finish glanst prachtig. Met de dekking had ik iets meer moeite, van de tweede laag moest ik een iets dikker laagje aanbrengen om hem goed dekkend te krijgen.

243 – Diamond Pink

Naast de creamy lakjes is er in de collectie ook plaats voor een glitterlak. Een zoete roze, wederom, met prachtige gouden, zilveren en roze shimmers. Ik vind deze lak echt prachtig, al zou ik ‘m gewoon niet zo snel dragen. Voor een feestje is hij geweldig. Bovenstaande foto’s zijn gemaakt met twee laagjes. Hij is dan nog een tikkeltje transparant. De lak zou dus ook prachtige als topcoat kunnen.

De collectie is prachtig en doet het weer super. De dekking is super, de finish mooi en de kleurtjes zijn helemaal passend bij dit voorjaar. Een aanwinst voor mijn nagellakcollectie, wederom!

De Vintage Chic collectie is, naast nog vele andere kleuren, verkrijgbaar op de website van Pink Gellac en kosten €15,- per stuk. Op dit moment zijn alle kleuren afgeprijsd voor €12,- en is daarnaast de 4e kleur gratis! 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 thoughts on “Pink Gellac | Vintage Chic Collectie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *