Nagellak

Essie | Thigh High + kleine mededeling

IMG_5712

Rode nagellak is, naast roze lak, één van de meest verkochte kleuren nagellak. Rood is klassiek, straalt klasse uit en kan altijd. Mits het de juiste kleurkeuze is, vind ik. Menig vrouw heeft, al heeft ze eigenlijk niks met nagellak, een rode lak in de kast staan. Ik zelf heb ook een aantal rode lakjes, maar was nog wel op zoek naar die éne klassieke rode lak. En ik geloof dat ik die gevonden heb…

IMG_5722Thigh High is een klassieke wijnrode kleur. Als het om rode nagellak gaat, gaat hier vaak mijn voorkeur naar uit. De dieprode, bijna burgundy rode kleur vind ik erg mooi en persoonlijk een must-have voor elke vrouw. 

IMG_5720

Wanneer je goed kijkt zie je subtiele shimmers. De kleur doet me wat denken aan Marilyn & Me van Catrice, alleen is deze wat donkerder.

IMG_5723

IMG_5731

– Flits – 

De lak dekt na twee lagen perfect en geeft echt  een prachtige glans. De shimmers zijn zo subtiel dat ze alleen te zien zijn wanneer het licht ze vangt. De lak is wat aan de dikke kant, maar lakt verder prettig zoals we van Essie gewend zijn. Ook de droogtijd is ver prima.

IMG_5732

– Zonder flits – 

IMG_5736

Deze lak vind ik echt een aanrader! De kleur staat bij iedereen en kan altijd. De rode kleur geeft je nagels een klassieke uitstraling. Thigh High is trouwens mijn grote favoriet om op mijn teennagels te dragen. Hier draag ik het liefst rood of roze, omdat dit vrijwel met alles te combineren is.

IMG_0239

Essie Thigh High is te koop bij drogisterijen met een Essie schap voor €9,99 of eenvoudig te bestellen via Bol.

Kleine huishoudelijke mededeling:

In de gehele maand augustus zullen de artikelen op You Nailed It in plaats van elke dag, óm de dag gepubliceerd worden. Ik heb hier een tijdje over nagedacht, gezien het feit dat ik momenteel zes dagen per week vrij lange dagen werk. Het om de dag plaatsen, geeft mij de kans om hier en daar iets meer speling te creëren en wat meer vooruit te werken. Af en toe kan het best zijn dat er een artikel tussendoor komt, maar in principe plan ik vanaf vandaag de artikelen om de dag. Na augustus gaat alles weer zoals normaal! Hopende op jullie begrip hiervoor! :) 

x

19 thoughts on “Essie | Thigh High + kleine mededeling”

  1. Prachtig lakje! En volkomen begrijpelijk hoor, dat je even een tijdje om de dag post. Je moet het ten slotte ook leuk houden voor jezelf!

  2. Wat een mooi lakje! Echt een fijne kleur rood.
    Ik heb het trouwens vaak met de Essielakjes, na 1 laagje denk je; hmm, en na het 2e laagje is hij perfect!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *