Picture It

Picture It | Oktober ♥︎ Herfst, Instax Mini, strand en selfies

November is here! We zitten in de één na laatste maand van het jaar en dat voelt zo gek! Oktober was een maand van uitersten. Van op het strand liggen tot met een dikke jas en shawl naar buiten. Van lekker vakantie tot stress en studiegekte. Op het moment zit ik in de afronding van de eerste periode met een stapel werk voor m’n opleiding. Tussendoor probeer ik tijd te maken voor mezelf, thuis en de toenemende drukte op mijn blog. Kijk je mee naar mijn oktober?

De Vtech Kidizoom kreeg Jippe voor zijn 2e verjaardag en hij is nog steeds groot succes. Ik kreeg er veel vragen over, dus wie weet schrijf ik er nog een blogje over deze maand… ♥︎ Oktober was vol herfstwandelingen en kastanjes zoeken. Genieten! ♥︎ Mama kwam in mijn herfstvakantie als verassing een paar dagen op bezoek. Het was ruim twee maanden geleden en dus was dit zooooo fijn!

Op Instagram deelde ik op Coming Out Day een klein persoonlijk stukje. Met daarbij natuurlijk een foto van m’n liefde. ♥︎ Van Radbag kreeg ik de Instax Mini 9 opgestuurd. Jippe was spontaan zijn Vtech vergeten en wilde alleen nog maar m’n polaroid vast houden. ♥︎ Super mooi weer in oktober. Het water was ook nog heerlijk! Jippe genoot!

M’n polaroid was een terugkomend plaatje op social media. Want ja, ik ben er zo blij mee! Een review inclusief tips en tricks, lees je hier! ♥︎ Van Kneipp kreeg ik een aantal heerlijke goodies opgestuurd voor huis en huid. Alle drie stuk voor stuk heerlijke producten. ♥︎ Kiekeboe! Naar aanleiding van deze foto kreeg ik zoveel vragen en complimenten over mijn haar. Sowieso krijg ik veel opmerkingen over mijn haar de laatste tijd, super lief. Sinds tijden ben ik er zelf ook weer erg blij mee. Mijn geheim? Asblonde highlights en goede zilvershampoo.

Mijn eeuwige zoektocht naar goede deodorant. Die van Salt of the Earth kwamen erg goed uit de test! ♥︎ M’n lieve nichtje April. Een monster is. We matchen met trui/jas en laarzen. Dat moest worden vastgelegd. Schatje! ♥︎ M’n favoriete polaroid. Deze foto postte ik op IG op 28 oktober. Deze datum blijft me altijd een beetje bij, aangezien het dé dag is dat we er achterkwamen dat ik zwanger was. Jammer dat hij beschadigd is, maar toch… Ik heb hem achter mijn doorzichtige iPhone 7 telefoonhoesje gestopt, wat een super tof effect geeft. Deze verkopen ze ook als iPhone 7 Plus hoesje en eventuele andere modellen.

Het Hollumer bos is groot favoriet hier. Ik schreef er al eens over in de Kinderuitjes op Ameland blog. Een heerlijke wandeling en ook tof voor kinderen! ♥︎ Voor mijn Douglas bon kocht ik drie MAC lipproducten. Twee matte lipsticks en een lipglass. Over MAC is al zoveel geschreven dat ik nog twijfel over een blogpost over deze prachtige producten… ♥︎ Nog meer herfstplaatjes! Bladeren zoeken in het bos!

November belooft ook een drukke maand te worden. De aanloop naar de feestdagen is op mijn blog altijd leuk druk en daarnaast is dit ook op school en studie een pittige periode. Begin december staan er een aantal bepalende toetsen/examens op de planning waar ik me echt op moet gaan focussen vanaf volgende week. Genoeg te doen dus! Ach, het houdt je bezig. ;)

 

4 thoughts on “Picture It | Oktober ♥︎ Herfst, Instax Mini, strand en selfies”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *