Picture It

Picture It | September ❤︎ Jarig, mama op bezoek, weer naar de NHL en alweer vakantie!

De herfst heeft zijn intrede gedaan, oktober is daar. De laatste zomermaand is officieel voorbij en het najaar en de donkere dagen staan voor de deur! September was zomers én herfstig. We waren lekker veel buiten, ik was jarig, ging voor het eerst weer naar de NHL én had ik alweer vakantie! 

2 september was ik jarig en kreeg ik van Pris en de kinderen onder andere dit heerlijke luchtje van Dior. Deze stond al een tijdje op mijn wishlist en hij is zoooo lekker! ❤︎ Ik ben een ware Blond Amsterdam fan, maar ik koop dit niet zo snel voor mezelf. Dit zijn dus de ideale verjaardagcadeautjes. Ik werd dan ook helemaal blij van dit fijne taartplateau van Blond. ❤︎ Toen we onze kamer opknapten, haalden we ook ons old-school prikbord in de keuken weg. Daar wilde ik graag een rekje voor in de plaats, maar ik viste steeds achter het net. Mama wist er nog een op de kop te tikken en hij staat helemaal leuk ons “koffiehoekje”.

Met mijn verjaardag kwam mama een weekendje naar Ameland en dat was natuurlijk genieten. Jippe genoot er ook onwijs van en liep het hele weekend achter ‘owa’ aan. ❤︎ We troffen het onwijs met het weer en toen we mama naar de boot brachten, schoot ik dit fijne plaatje in de haven. ❤︎ En daar is onze Snuffy weer, Jippe is nog steeds dol op zijn vriendje, haha.

Young Adult Literature voor de studie. Vooral naar de bovenste ben ik erg benieuwd, maar ik laat ze nog even liggen tot ik m’n dossier ga afmaken. ❤︎ Nieuwe stamping goodies voor de nagels. Ik wil ze onwijs graag gebruiken, maar mijn nagels zijn echt heel erg rampzalig op het moment… ❤︎ De quote uit Le Petit Prince waar het boek Everything, Everything mee begint. Hij stond al op mijn to-read lijst en inmiddels heb ik ‘m bijna uit. Een aanrader!

Deze peuter paste bijna niets meer van zijn najaarskleding en dus deden we weer wat aankopen bij de Zara. (Shoplog volgt nog!) Hoe leuk is deze trui! ❤︎ Verjaardagsfeestje van familie op het strand, Jippe ging alvast vooruit. ❤︎ Bij thuiskomst natuurlijk de schoenen uit, want alles zat onder het zand. Witte sneaker familie!

Jippe drinkt ‘s ochtends graag een “kopje koffie” mee en zit dan gezellig met ons aan tafel. Ode aan de melkschuimer! ❤︎ Lekker kaarsen van Lily Flame én mijn lievelingsbloemen. ❤︎ Jippes favoriete spel: verstoppertje. Tegenwoordig verstopt hij zich ook wanneer we hem naar bed brengen. “Welterusten Jippe, mama komt je morgenochtend zoeken.”

Voor mijn verjaardag kreeg ik een aantal cadeaubonnen en daarvoor kocht ik onder andere dit shirtje van Vila. Er staan papieren vliegtuigjes én hartjes op, hoe leuk! ❤︎ Mijn nieuwe canvas bag van SABO Handmade. Wil je ook een gepersonaliseerde tas winnen, kijk dan even hier❤︎ Tegenwoordig hoef ik in plaats van twee nachten nog maar één nacht weg voor mijn studie. Woensdagavond kan ik na college precies de laatste boot halen, zo fijn! Ik wachtte op de bus en na een dag slecht weer verscheen er een regenboog.

Twee weken geleden werd ik flink ziek en ook Jippe was niet fit. Samen lagen we lekker even in bed toen hij net wakker was van zijn middagslaapje. ❤︎ Jippe was uit zijn laarsjes gegroeid en dat is voor ons buitenjongetje natuurlijk niet handig. In het dorp kochten we nieuwe laarsjes en Jippe koos uiteraard voor ‘bauwe laarse”. ❤︎ Genieten op het strand, heerlijk!

Jippe is dol op boekjes en hij mag graag in ons bed nog even “lezen” terwijl wij ons aankleden. Ik tref hem dan geregeld zo aan, zo lief! ❤︎ Kahoot spelen in een college op de NHL. Zelf gebruik ik Kahoot ook regelmatig in mijn lessen en het is leuk om ook eens “aan de anderen kant” te staan. ❤︎ Ik voelde me nog lang niet echt fit en ben eigenlijk in de loop van deze week pas echt opgeknapt. Blèhg!

Vanuit de NHL weer terug naar huis. In de haven in Holwerd word ik regelmatig getrakteerd op mooie luchten. ❤︎ We hebben geen reserve van Jippes lievelingsknuffelkonijn ‘Siebe’. Deze is ook maar nergens te vinden en op AliExpress kwam ik een knock-off tegen. Hij is anders dan zijn echte Siebe, maar Jippe vindt ‘m toch best wel heel erg leuk haha. ❤︎ Een goed boek en koffie, blijer kan je me bijna niet maken!

Deze week kreeg ik ook alweer vakantie. Op Ameland hebben we eerder én twee weken herfstvakantie en dus geniet ik heerlijk van qualitytime thuis. En dat betekent lekker op pad kunnen samen. ❤︎ Ik ben zo verliefd op deze mooie armband van Biba. Jij kunt er ook een winnen! Klik hier❤︎ Wat een contrast! Met laarzen en jas op het strand en een dag later zonder jas in de zon in de tuin. Mét verse aardbeien en framboosjes die ineens weer in onze tuin groeien.

Pris moet natuurlijk wel gewoon werken en dus waren Jippe en ik van de week even met zijn tweetjes. Dat gebeurt niet zo vaak en zeker niet in de middag en dus gingen we samen lekker op pad en aten we… ijs! ❤︎ Van PuurBewust kreeg ik een pakketje met producten van We Love The Planet en ik ben blij verrast! Een review volgt uiteraard nog. ❤︎ Nichtje en vriendinnetje Marjolein kwam weer een weekendje op Ameland en dan neemt ze altijd Tony’s mee. Dit keer de drie nieuwe LE repen en ze zijn zo lekker!

De eerste week van de vakantie zit er op! Volgende week gaan we heerlijk nog een paar dagen naar mijn ouders en moet ik nog even zwoegen want eigenlijk moet er ook nog gestudeerd worden… Oeps!

Tot volgende maand!

Liefs, Lisanne 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 thought on “Picture It | September ❤︎ Jarig, mama op bezoek, weer naar de NHL en alweer vakantie!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *