Picture It

Picture It | Oktober ❤︎ Vakantie, Vamos!, It, propedeuse en heel veel foodfoto’s.

Waar de vorige Picture It eindigde, gaat deze verder. De laatste week van september en de eerste week van oktober had ik namelijk heerlijk herfstvakantie! Cliché maar waar, oktober wat ging je snel! Dit komt waarschijnlijk door alle fijne dingen die we de afgelopen maand gedaan hebben. Ik had heel veel qualitytime met mijn lief en Jippe, genoot van het herfstweer, at heerlijke dingen én maakte kennis met een aantal toffe nieuwe producten. Kijk je mee?

Met z’n drietjes uiteten. Het was zó fijn en super lekker. In tijden niet zo goed gegeten. Waar je lekker en leuk kunt eten met kinderen op Ameland? De Piraat natuurlijk! ❤︎ Wandelend boodschappen doen en dan langs dit fijne kerkje komen. Hier trouwden Pris en ik alweer 3,5 jaar geleden. Memories… ❤︎ Dian was een paar dagen in Disneyland geweest met een vriendinnetje en nam allemaal cadeautjes mee voor onze kleine Mickey fan!

In het tweede deel van de vakantie gingen we heerlijk een paar dagen naar mijn ouders in Zutphen. We kwamen erachter dat Vamos! de musical op dat moment speelde in Zutphen en we wisten last-minute twee kaarten te bemachtigen. De musical was super goed en onwijs grappig. ❤︎ De volgende dag zijn we heerlijk naar een grote speeltuin geweest waar ik vroeger als kind ook vaak speelde met mijn ouders of opa en oma. Pure nostalgie! Na het spelen dronken we koffie en aten we deze super lekkere “Joppe Bol”, een plaatselijke lekkernij.

Cappuccino di Mama! ❤︎ Voordeel van logeren bij mijn ouders; opa en oma passen op en wij kunnen lekker een avondje (of meerdere avondjes) weg! Uiteindelijk gingen we griezelen in de bioscoop bij It (brrrrrrr) én aten we die avond daarna heerlijk met z’n tweeën sushi! Quality time x 3. Zo fijn even!

In het sushi restaurant sloot ik af met deze goddelijke gin tonic cocktail. Mmmmm! ❤︎ Eenmaal thuisgekomen lag er een stapel pakketjes op me te wachten. Perks of being a blogger! Deze winterse producten van Dove zaten daar onder andere bij. Een review is inmiddels ook online gekomen. ❤︎ Herfst is gearriveerd! We maakten een prachtige herfstwandeling en vonden heel veel mooie rode paddenstoelen.

Jippe keek zijn ogen uit en het werd een ware zoektocht “Paddestoelen zoeken”. ❤︎ Deze mooie lipstick van Jane Iredale won ik dit voorjaar en afgelopen maand kwam daar ein-de-lijk een review over online. ❤︎ Eind vorig schooljaar haalde ik mijn propedeuse en in oktober mocht ik ‘m in het echt in ontvangst nemen. Toch een fijne “bekroning” op het harde werk van afgelopen jaar.

Diep onder de indruk van de nagellak van Manhattan! Een uitgebreide review van o.a. deze mooie rode kleur vind je hier❤︎ Zondagse strandwandelingen zijn de beste. Zeker wanneer er een heerlijk herfstzonnetje schijnt en je in het zand neer kan ploffen en koffie kan drinken met een vrolijke (en ontdeugende) peuter naast je. Best days!

Tulpen! Ik hou d’r van. Jammer alleen dat ze maar zo kort mooi blijven. ❤︎ Pris maakte deze heerlijke Pavlova, zo lekker. Zo slecht! ❤︎ De  nieuwe liquid lipstick van Rimmel is écht heel erg goed en mooi. De review vind je hier! Absoluut één van mijn favorieten op dit moment.

De afgelopen weken testte ik de vacuümblender Giraffe van ByZoo en ik was verrast. Deze blender maakt overheerlijke smoothies en ik wist serieus niet dat er blijkbaar echt verschil zit in het soort blender. Van smoothies kun je overigens ook overheerlijke cocktails maken, zoals je ziet. ;) ❤︎ Onze kleine chef is nog elke dag druk in de weer in zijn keuken die hij voor zijn tweede verjaardag kreeg van ons. Een topcadeau! ❤︎ Kopjes pimpen voor een verjaardag. Een review over de stiften van de Action komt nog online. To be continued…

x Lisanne 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Picture It | Oktober ❤︎ Vakantie, Vamos!, It, propedeuse en heel veel foodfoto’s.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *