Lifestyle

Help! Ik ben trendgevoelig en nu wil ik een smartwatch!

Toegegeven, ik ben best een beetje trendgevoelig. Of, een beetje? Eigenlijk ben ik best heel erg trendgevoelig. Ik ben zo iemand die naïef alles gelooft wat er in een reclame wordt verteld en zelfs van de gemiddelde Tommy Teleshopping word ik enthousiast (oké, dat dan misschien weer niet). Ik ben dol op gadgets en snufjes, zeker wanneer deze behoren tot de laatste trends. Vroeger ging ik mee met de trend van de Samsung Ladyphone (wie kent ‘m nog?!), telefoneerde ik met de Blackberry Bold en stapte ik over op iPhone toen Apple in kwam. Van de komst van de iPad ging mijn hartje sneller kloppen en ga zo maar door. Daarom is het eindelijk best bijzonder dat ik nog niet in het bezit ben van een smartwatch. Want eerlijk is eerlijk, als het financieel kon, prijkte die allang om mijn pols!

Michael Kors – Apple – Fossil – Samsung

Om eerlijk te zijn ben ik een enorme Apple-fanaat. Al onze apparaten zijn van Apple en het is een genot dat alles samenwerkt. Het is voor mij dan ook vanzelfsprekend dat, mocht ik ooit een smartwatch aanschaffen, ik dan voor een Apple Watch ga. Eigenlijk had ik ook nooit stilgestaan bij het feit dat, sinds de markt voor de smartwatches in de stroomversnelling raakte in 2013, er natuurlijk vele merken een smartwatch op de markt hebben gebracht. En daarom besloot ik eens van mijn geloof te vallen en me te verdiepen in een aantal andere slimme horloges.

Persoonlijk vind ik veel smartwatches namelijk niet echt heel fashionable. Nu wordt dit wel steeds beter en zie ik het inmiddels wel voor me dat ik zo’n leuk apparaatje om mijn pols heb. Maar de gemiddelde smartwatch is eigenlijk iets the tech voor mij. Dit moet Michael Kors ook gedacht hebben. Zij kwamen namelijk met een variant die net zo classy is als hun “normale” horloges! De Michael Kors smartwatch heeft alles. Hij is mooi, heeft alle functies die een smartwatch moet hebben en werkt daarnaast samen met iOS en Android. De Fossil heeft ook de typische Fossil uitstraling en de Samsung Gear is – laten we eerlijk zijn – Samsung all over.

Mocht het ooit zover komen dat ik mezelf verblijd met een smartwatch, dan ga ik denk ik toch voor de Apple. Al zou het nog toffer zijn wanneer Apple ook wat klassiekere modellen uit gaat brengen. Want dan weet ik zeker dat ik niet meer tegen te houden ben!

x Lisanne

Ben jij trendgevoelig? En zo ja, zou je een smartwatch willen of blijf je bij je vertrouwde horloge? 

BewarenBewarenBewarenBewaren

3 thoughts on “Help! Ik ben trendgevoelig en nu wil ik een smartwatch!”

  1. Ik ben ook heel gevoelig aan trends, maar zo’n smartwatch sprak me eigenlijk nooit aan. Ik vind het ook zo’n lompe dingen! Haha :p Ik ga wel eens lezen wat je er nu precies allemaal mee kan want dat weet ik niet zo goed. Misschien daarmee dat ik nog niet om ben :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *