Picture It

Picture It | November ♥︎ Kunstmaand, zonsondergang, foto-shoot en Koninklijke Onderscheiding

Hallooooo december! Oh wat houd ik van deze maand. De Kerstvakantie komt in zicht (sorry…) en het gaat gepaard met zo veel fijne momenten. Maar voor we vooruit gaan kijken, kijken we wederom – al dan niet een paar dagen te laat – terug op de maand november! Ook een maand vol gezelligheid, mooie plaatjes en… kunst!

De weekenden in november stonden vooral in het teken van heerlijk wandelen en er samen op uit. Het was koud máár mooi en dus trokken we onze laarzen aan en gingen we op pad. Op zoek naar paddestoelen, spelen in de speeltuin en warme chocolade melk drinken tijdens een fietstocht. Fijn!

November is op Ameland Kunstmaand en dat betekent dat er overal op Ameland kunst te vinden is op allerlei verschillende binnen- en buitenlocaties. De Kerk bij ons in de straat is één locatie (een kunstwerk op zich trouwens) en dan steken we altijd een kaarsje aan voor de opa’s. ♥︎ In november kwamen mijn ouders ook een weekje bij ons logeren. Zó fijn om ze wat langer om ons heen te hebben. Dat zie je vast ook aan m’n gezicht. ;)

De afgelopen tijd (én de komende tijd) testten we het maandelijkse familie album Neveo. Mijn ouders zijn er super blij mee en het is zo leuk! Hier lees je er meer over en…. binnenkort maak ik iemand anders blij met een jaarabonnement! ♥︎ Strandwandelingen mat gele laarzen, een zonsondergang en allemaal fijne mensen.

Warme chocolademelk met slagroom én marshmallows. En dat ook nog uit deze grote unicorn mok van Radbag, mmmmm! ♥︎ Op het strand met de zonsondergang waren we niet zomaar. Mijn vader maakte foto’s voor Dian haar portfolio. Mooie meid he? ;)

November werd wel heel bijzonder afgesloten. Afgelopen weekend ging ik langs mijn ouders voor een flitsbezoekje. Mijn vader kreeg een lintje en was compleet overdonderd. Dit foto moment was heerlijk awkard, maar daarom juist stiekem zo leuk, haha. Ik ben rete-trots!

December, kom maar doorrrrrr! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *