Picture It

Picture It | Mei ♥︎ Vakantie, geitjes knuffelen, strand, scriptie en meer

Mei, een maand van extremen! Van zomers warm tot storm en regen. Van ultiem relaxen tot een zeer hoog stress-niveau. Mei, je was druk, fijn en vol mooie momentjes. De zomer komt er aan, we gaan richting de vakantie maar tegelijkertijd moet er ook nog een keihard geknald worden! Kijk je mee?

Mijn vorige Picture It sloot ik af toen we in de auto naar Zutphen zaten. We hebben een heerlijke paar dagen bij mijn ouders gehad en onwijs genoten. We zijn naar de Koningin Julianatoren geweest en Jippe was niet uit de achtbaan te krijgen. Daar at ik ook sinds jaren weer een suikerspin, zó lekker. ♥︎ Ook gingen we naar de Kinderboerderij waar ik vroeger als kind ook kwam. Zo leuk om daar dan met je eigen kind heen te kunnen. De babygeitjes waren suuuuuper schattig! ♥︎ Thuisgekomen lagen deze fantastische pantoffels op mij te wachten!

In de vakantie moest er ook een beetje gestudeerd worden en dat deed ik lekker in de tuin onder het genot van een kopje koffie (en hóe?!). ♥︎ We konden in de mei vakantie zelfs op het strand liggen! Mijn melkflessen zijn alleen helaas nog steeds net zo wit, aahrg! ♥︎ Pris moest een aantal avonden werken en dus kroop ik op de bank met comfortfood, koffie en een heerlijke jankfilm.

Jippe wordt steeds wat knuffeliger en ik heb daar absoluut geen problemen mee. ;) ♥︎ Oh, en mijn eenhoorn pantoffels moeten dus ook een die knuffels geloven, hihi. ♥︎ Op moederdag werden we verwend met knutsels van Jippe en chocolade en wijn van de drie groten. Ze hadden een Milka doos laten personaliseren, geweldig toch?! Ik vind het altijd zo bijzonder dat ik al jaren ook van hen cadeautjes krijg met Moederdag!

We dronken op Moederdag alcohol-vrije cocktails, lekkerrrr! ♥︎ Deze Mickey tas hadden we voor Jippes verjaardag gekocht, maar per ongeluk vergeten op te ruimen. Hij is niet gek en had ‘m natuurlijk gelijk gezien. Hij is er erg blij, dat dan weer wel. :’) ♥︎ We gingen langs de Kaasboerderij voor kaas en we kwamen er weg met ijs. En serieus, dit is het beste ijs, ever!

Van Pink Gellac kreeg ik een nieuwe starter kit en nieuwe kleurtjes om te testen. Ik ben weer super enthousiast! Meer lees je hier♥︎Jippe had de hele dag buiten gespeeld en lag uitgeteld in de stoel. Handjes in zijn zak, hier moest ik wel een foto van maken! Check die vieze beentjes, heerlijk!

Zoals je wel kunt zien in mijn Picture It’s in het voorjaar en de zomer, leven wij echt in de tuin met mooi weer. We zitten altijd aan onze tuintafel en trekken onze woon- en eetkamer dus echt door naar de tuin. Zoals je misschien gelezen hebt, zijn we onze tuin aan het aanpakken en zijn we druk bezig een keuze te maken uit de vele tuinsets die er zijn. We willen een vriendelijk geprijsde maar toch ook een comfortabele loungeset. Wie dé tip heeft, we horen het graag! ♥︎ Van Het Beste van de Kweker ontving ik een prachtige bananenplant. We zijn nog op zoek naar een mooi plekje in huis, maar hij is zoooo gaaf!

Zenuwen! Woensdag had ik de presentatie van mijn scriptie en dat vond ik best heel erg spannend. Ik zette steekwoorden op kaartjes, maar achteraf heb ik die nauwelijks gebruikt (gaat altijd zo, niet?). Hopelijk hoor ik deze week of ik het gehaald heb, dan kan ik eindelijk het tijdperk van scripties achter me laten! ♥︎ ‘s Avonds pakten we nog even een terrasje en dronk ik dit heerlijke fruitbiertje bij Nescafe. Fijn even na zo’n hectische dag!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 thought on “Picture It | Mei ♥︎ Vakantie, geitjes knuffelen, strand, scriptie en meer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *